(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Voormalig Aartsvijanden Wendy en Youp samen in RTL Late Night Riool van “Zwarte Piet” Tan. Youp gaat samen met Wendy en Linda de Mol nagellak verkopen voor ‘Het Goede Doel’ (kuch) en alleen God en de ‘John de Mol Maffia'(Video) weet hoeveel aan de strijkstok blijft hangen.

Nog niet zo kort gelden riep Youp ‘Junkie Wendy’ en haar ‘Dealer Galjaard’ om te stoppen met ranzige ‘Nep en Fop HulpTV’, maar nu Graait hij met pijn in zijn ‘Grachtengrodel-billen’ ook schaamteloos mee. 

Youp van ’t Hek is al decennia lang de Goeroe van de Grachtengordel en trok in die hoedanigheid o.a. ten strijde tegen de hersenverpulveraar Maffia-media met ranzige typjes als ‘Junkie Wendy’ de echtgenote van RTL ‘Maffia-Boss Erland Galjaard’. Zo dreigde Youp ooit NRC te verlaten als zij zouden worden verkocht aan De Telegraaf met als analfabetische Columnist Wendy. Maar de Grachtengordel ‘Maffiaboss Youp’ van ‘t Hek zit kennelijk zo op zwart zaad dat hij zijn reet heeft moeten verkopen aan de “Goeden-Doelen- Maffia”(Video) van ‘Junkie Wendy’ en altijd ‘Lachebek-Linda de Mol’
( schimmiger kan het haast niet ). Youp was gisteren gedwongen om naast Wendy te zitten en zoetje broodjes met haar te bakken. En wie zal het zeggen na de uitzending wat snuifjes cocaïne met haar en Gordon te nemen en zich met een zweepje op zijn bejaarde, slappe, witte ‘Grachtengordel–dril-billen’ te laten slaan met gelakte nagels. Exit laatste ‘Grachtengordel -Goeroe Youp met vier kleuren- nagellak van een Duister Witwas-bv-tje van Erland Galjaard en Linda de Mol op de ‘Taxfree-Kanaaleilanden’ welbekend van de “Panama-Papers’!