(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-Het criminele ‘Kabinet Rutte2 ‘bereidt veen verbod voor op wat zij samen met hun ‘dr. Goebbels John van den Heuvel’ kwaliceren als criminele motorbendes. Met een dergelijke ‘Klasse-Justitie-wet’ kunnen Motorbendes  Motorclubs die over de schreef gaan gemakkelijker opgeheven worden zonder deugdelijk bewijs.De VVD Minister ‘Gangster Blok’ (Veiligheid voor de Rijken en VVD-Pedo’s en Klasse Justitie) is momenteel bezig met de voorbereidingen aan deze ‘VVD-Klasse-Justitie–wet’ en zal nog voor de zomer met een verslag erover komen. Het is aan een volgend nog criminelere Kabinet ‘Rutte&Keizer3’ om de wet echt in te voeren.

Binnenhof is het Misdaadcentrum(Video) van criminele Politieke Clubs bendes. Wordt  het Binnenhof gesloten bij de nieuwe wet?

Vanwege zijn demissionaire status ziet de ‘VVD-Aasgier Blok’ daarin geen rol voor hem weggelegd. Pikant is dat deze wet wordt voorbereid door de op één na succesvolste misdaadgroep van Nederland de VVD. De ‘VVD-Misdaadjournalist John van den Heuvel’ is al maanden bezig om deze wet gecapteerd te krijgen bij de ‘Bejaarden NSB-Telegraaf’ lezers en RT -Riool Boulevard kijkers door een ongekende ‘Haat-zaai hetze’ te voeren(Video) tegen de Motorclubs( en Holleeder). Misschien wordt de VVD-‘Politiescribent John van den Heuvel’ als ‘Judas-beloning’ wel de volgende altijd liegende VVD Minister van Justitie.

 

Mislukt bij Hells Angels, lang traject Bandidos omdat er geen bewijzen zijn van (collectieve) misdaden.
Momenteel kunnen motorclubs en de ‘Rat in pak-VVD-misdaadgroep'(Video) en de meest succesvolste misdaadgroep het “Taxfree -Koningshuis”(Video) al verboden worden.Het OM probeerde het alleen tevergeefs bij de Hells Angels en zit nu in een lang en lastig juridisch traject om Bandidos verboden te krijgen. Maar heeft nog nooit een poging gewaagd om de’ VVD-misdaadgroep'( = Ratten in pak-Club) en het ‘Taxfree-Koningshuis-misdaadgroep'(Video) te laten verbieden. Blok wil het juridisch alleen makkelijker maken om een motorclub te verbieden, maar niet de grootste ‘Royal Rat in pak misdaadgroep’. Hij wil dat de minister de mogelijkheid krijgt om zo’n verbod af te kondigen. De Motorclub in kwestie kan vervolgens naar de rechter stappen om te proberen het verbod terug te draaien. M.a.w. omgekeerde bewijslast dus, hetgeen in strijdt is met het EVRM(mensenrechten).

Vrijheid van vereniging alleen voor de VVD-misdaadgroep en het ‘Taxfree-Koningshuis- misdaadgroep'(Video).
De winst hiervan is dat de Motorclubs sneller van de weg wordt gehaald zonder enig bewijs. Bovendien wordt het met de wet makkelijker voor de VVD-OM om te bewijzen dat een Motorclub verboden moet worden. Momenteel worden clubs juridisch erg goed beschermd vanwege de vrijheid van vereniging en het EVRM(mensenrechten). Hoe deze wet dat grondrecht precies kan omzeilen, is nog niet duidelijk.De VVD Aasgier-Blok wil niet ingaan op welke Motorclubs hij zou verbieden als de wet nu al van kracht was, maar in ieder geval niet de “Motorclub Les Prostituta’s “(Video) van ‘Griezel Teeven’ en Insluip ‘Geilneef-Junkie Peter R de Vries’(Video).

Maar hij stelt dat er genoeg reden is om haast te hebben. Afgelopen weekend werd bijvoorbeeld bekend dat een corrupt Wethouder(Video) in het buitenland moest onderduiken vanwege de dreiging van een motorclub. Zijn beweringen zijn nergens met bewijs ondersteund en dus heeft het meer weg van een betaalde vakantie op kosten van de ‘VVD-Justitie’ om stemming te maken tegen de Motorclubs.