(van onze Verworpene er aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR. De MSM en bijna de hele corrupte Tweede Kamer inclusief de SP is in de zevende Hemel met ‘Oranje boven Herman Tjeenk Willink’ als tweede informateur Kabinet Rutte3.
Niet iedereen is enthousiast over de hoogbejaarde ‘Nep en Fop PvdA-er’ Tjeenk Willink. PVV-leider Geert Wilders hekelt het feit dat de oud-PvdA’er is aangewezen die een Hofnar is van Taxfree ‘Graai-King Willem’. ‘Onderkoning Tjeenk Willink (PvdA-hoertje) als nieuwe informateur, het is blijkbaar al beklonken voor het debat en iedereen juicht,’ schrijft Wilders op Twitter. ‘Nou, ik niet. Bah!’Overigens is ook het Forum voor Democratie en de Stem van de straat Partij niet te spreken over de aanstelling van Tjeenk Willink. FvD-leider Thierry Baudet noemt de PvdA’er een ‘kartelfossiel’, en roept Den Haag op te kiezen voor vernieuwing. De Stem van de Straat partij( de enige partij die nooit liegt) is vooral verbijsterd dat de Gevestigde Orde politiek met Willink aankomt die het vlees geworden Oranje symbool is en dus staat voor ongelijkheid bij geboorte in de” Straf de arme maatschappij“.

‘Showbizz-Vuilnis-Marokkaan Ali B’. en zijn Mentor ‘Flapdrol Twan Huys’ hebben weer inmiddels Wilders uitgedaagd(Video) voor een discussie in aanwezigheid van hun Onderkoning Willink.  De partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown heeft Ali B. en Twan uitgenodigd voor een discussie in de” Stem van de Straat-Salto TV”, maar gaat er vanuit dat zij niet durven, want de waarheid is hard voor deze twee laffe Gevestigde Orde Zakkenvullers over de rug van de massa.Met deze keuze is feitelijk de Koning weer de informateur van het komende’ Kabinet Rutte&Keizer3′. Nu de eerste formatie poging Rutte3 van ‘VVD Gangsterin Schippers’ de Zorg Ripper is mislukt komt het ware gezicht naar buiten van de ‘Nep en Fop Democratie’: PvdA ‘Oranje- Groupie-Herman Tjeenk Willink’, de Stille Gay Guy ,maar o, zo gewetenloze knecht  van het ‘Kabinet Rutte&Keizer3‘ , Oranjevriend en vijand van het Volk door dik en dun, spiegel voor het meeste corrupte gedeelte van de politiek in Den Haag. De nieuwe informateur Herman Tjeenk Willink zit al zijn leven lang met zijn neus bovenop de onmenselijke macht en is verrot tot op het bot. Geheel onomstreden is deze ras ‘Nep en Fop PvdA’ politieke crimineel echter niet. Deze man heeft sowieso niets te maken met de belangen van de arbeiders. Integendeel!

 Ing Steve Brown legt uit dat het Koninghuis de succesvolste en oudste en enige ‘Taxfree-misdaadgroep’ van NL is met corrupte Hofnarren als Rutte en Willink :

 ‘Hofnar Willink’ is behangen met allerlei middeleeuwse Oranje onderscheidingen waar een normaal mens zelfs nog nooit van heeft gehoord.

 Herman Diederik Tjeenk Willink (Amsterdam, 23 januari 1942) is een corrupte Nederlandse beroepspoliticus van de ‘Nep en fop Partij van de Arbeid’. Van 1997 tot 2012 was hij vice-president van de Raad van State. Per 1 februari 2012 is hij opgevolgd door de ‘Oude CDA Rat Piet Hein Donner(‘ Video). Sinds december 2012 is Tjeenk Willink minister van Staat. Sinds 1997 is hij Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Op 25 januari 2012, bij zijn afscheid van de Raad van State, werd hij bevorderd tot Ridder Grootkruis in de Orde van Oranje-Nassau. In 2004 was hij één van de doopgetuigen van de Jongste Zakkenvuller in de Wereld(Video) ‘Taxfree Prinses Catharina-Amalia der Nederlanden’ (vangt een Staats-uitkering van 4000,- euro per Taxfree dag(Video)). Op 9 december 2014 werd hij onderscheiden met het Erekruis in de Huisorde van Oranje vanwege zijn “grote (duistere) verdiensten voor het Koninklijk Huis”. Hij is in tegenstelling tot ‘Hofnar Rutte’ openlijk homo en er gaan al jaren geruchten dat hij het zeer goed kon ‘vinden’ met wijlen (homo)-Prins Claus in de kast. En hij is de Peetoom van Prinses Amalia. Dus gezien het voorgaande kan men er wel vanuit gaan dat als hij moet kiezen voor de belangen van het Volk of het Koninghuis dat hij blindelings kiest voor het’ Syfilis-Taxfree Koningshuis’(Video). Toch was de ‘VVD Boy Klaver’ direct weer ‘Yes, we can-bereidt’ aan tafel te schuiven bij de Formatie Rutte3

VVD-Pedo’ ex Burgemeester Gebben weg als Voorzitter Oranjeverenigingen(Video)
Vast staat dat hij ook jarenlang ‘nauw’ en heftig heeft ‘samengewerkt’ met de ex Landelijke Oranje Voorzitter en ex VVD Burgemeester Jean Paul Gebben, die recentelijk nog dronken werd betrap op Pedofilie(Video) tijdens diensttijd en sindsdien in het Wachtgeld verscholen zit. Maar feitelijk net als Willink thuis hoort in de gevangenis of beter nog in een Tbs-kliniek. Dat ‘Orange-Onder-Wereld-koning’ Tjeenk Willink – die twee keer door ‘Taxfree-Koningin-Shell Beatrix’ werd aangewezen als haar
(privé) ‘Hofnar-formateur’ is door Schippers gekozen, is niet onopgemerkt gebleven. Dat een VVD-er een PvdA-er kiest om Rutte in het zadel te helpen geeft toch wel aan hoe diep de PvdA in het bijzonder en de Gevestigde Orde Politiek in het algemeen is gezonken. Fracties als de SGP hekelden eerder de invloed van de Koning bij de formatie. Met Tjeenk Willink als nieuwe informateur is de Koning toch nog betrokken bij de formatie ‘Kabinet Rutte3’ en kunnen de armen, de zieken, de bejaarden en werkloze hun borst nat maken.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).