(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Van onschuldpresumptie(De onschuldpresumptie( Latijn: praesumptio innocentiae )is een grondbeginsel van het strafrecht, dat bepaalt dat eenieder voor onschuldig dient te worden gehouden tot het tegendeel is bewezen ) heeft de ‘Politiescribent John van den Heuvel’ aka “Mocro Johnny”(Video) nog nooit van gehoord als ‘NSB-Telegraaf’ en ‘RTL Riool-Boulevard ‘ corrupte ‘Politie-misdaadjournalist’. Van den Heuvel gaat zo tekeer tegen de Hells Angels alsof zij samen met Emiel Ratelband zijn moeder hebben verkracht in één van hun café’s en John in zijn reet.

Is van Van den Heuvel nog wel goed bij zijn hoofd.Of is hij net als Teeven en al zijn RTL Bouvard Collega’s wellicht doorgesnoven(Video)?

John van den Heuvel ontmaskert zichzelf als ‘Politie-Getuige-Journalist'(Video) in Holleeder proces.
‘Politiescribent John van den Heuvel’ heeft een nette brief gekregen van Hells Angels-president Lysander de R. ,die hij voor de sensatie en lynchjournalistiek (Video) hysterisch kwalificeert als een dreigbrief van het crimineelste Tuig van de Richel bij de bejaarden ‘NSB-Telegraaf-TV’ : ‘Je hebt in ieder geval mijn aandacht’, schrijft De R. uiterst correct naar aanleiding van dit fragment hiervoor in het door bijna niemand bekeken (Kruimel)-Misdaad VNDG op 12 mei. Het wordt hoogtijd dat de Hells Angels, No Surrender, Geert Wilders en Willem Holleeder aangiftes gaan doen tegen Van den Heuvel wegen smaad en laster en Haat zaaien in de ergste ‘Nazi-vorm’ in dienst van de corrupte ‘VVD-Pedo-Justitie’ en Politie. No Surrender Captain Henk Kuiper(Video): Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook en die kan ook wel John van den Heuvel ‘zijn bloed drinken “: