(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- U.S.-Elite’ from the Shadow World Partially Responsible for Manchester ‘Wahhabe-Terror Attack’(Video).
Labour leader Carbyn emfases on links between terrorism at home and wars abroad. Carbyn volgt daarmee Volksnieuws in zijn jarenlange opvatting m.b.t. de oorzaak van de Baardmannen aanslagen(zie oude Video:”‘IS’-aanslagen in EU&Waarom Vluchtelingen naar EU komen”hierna) en is direct net als Volksnieuws voor gek verklaard door de Heersende Klasse en zijn MSM. In Engeland staan 23 duizend van  deze ‘Wahhabe-Jihadisten’ geregisterd bij MI5 dus kunt u wel nagaan hoeveel het er echt zijn. Maar hoeveel Jihadisten staan er geregistreerd bij de AIVD van die zieke ‘PvdA- IJdeltuit Plasterk’? Dat gaan we pas horen na de eerste aanslag in Nederland net zoal als in Engeland van de politieke geest verwante van  ‘Pinoccio Rutte’ de aartsleugenaar en rechtse uitbuiter Theresa May. Waarom worden deze ‘Wahhabe-Jihadisten’ van King Salem en ‘Mad Dog Trump’ niet simpelweg het land uitgezet? PvdA Plasterk:” Ik ben niet ziek en er staan bij mijn AIVD geen Jihadisten geregisseerd,die staan bij mijn partijgenoot bendelid ‘Kapo-Klijnsma’ ingeschreven in de Bijstand.

Die Welt: Italië Amri als lokaas of als ‘Prins Bernhard-Gladio-Provocateur’(Video).

Maar nog schandaliger is het dat nu ook gebleken is dat veel van die Jihadisten voor M15 en/of het leger van Engeland betaald hebben gewerkt tijden en nog steeds) de periode dat een van de grootse ‘Elite-gangster Tony Blair’ van “The Shadow World Video) aan de macht was. Toen Gaddafi vermoord werd mede door de NATO piste de ‘Psycho Hillary Clinton’ zo wat in haar broek van het sadistisch genoegen en hysterisch lachen.

Zo was er een heuse ‘Baardmannen Manschter-brigade’ van MI5 die aan de zijde van IS meevocht voor Blair om Gaddafi beestachtig te vermoorden en Libië de middeleeuwen in te helpen zodat Blair&Co weer de Olie konden stelen van Libië. Laat nu deze ‘Wahhabe-Godsdienstwaanzinnige’ en door de Oorlog misdaden getraumatiseerde ‘Baardmannen-Manchester brigade’ nu uitgerekend verantwoordelijk zijn voor de kinderen slachtpartij in Manchester. Maar over het voorgaande zal de Tweede Kamer geen enkel vraag stellen. Ze kijken wel uit, want dan zitten ze nadat ze eerst voor Gek zijn verklaard door de Staats-NOS(Video) gelijk in de onmenselijke Bijstand van de’ PvdA Kapo Klijnsma’.

Rutte zet twee Oorlogs-vliegtuigen in voor ‘Mad Dog Trump’ & Jabhat al-Nusra in Syrie (Video).

 Mad Dog Trump’ eist massa US-wapenaankopen van de bange NAVO-leiders(Video).
Een Wonder: Voor het eerst krijgt Volksnieuws uit Amsterdam-Noir gelijk bij de ‘Grachtengordel-Maffia Buitenhof ‘en nog wel van hun vaste Hoogleraar Paul Scheffer. Scheffer stelt in Buitenhof dat de Labor Leider Carbyn een punt heeft door de stellen dat al die ‘Olie-Oorlogen’( Video) die Engelse en US-Elite en de NATO(Video) de afgelopen jaren in Jemen, Afghanistan, Irak, Libië en Syrië (en stiekem in Afrika) die landen heeft ontwricht en naar de middeleeuwen heeft gebombardeerd en daardoor mede de oorzaak zijn van de ‘Godsdienstwaanzinnige-Wahhabe-Baardmannen’ (die hun hele families zijn vermoord of weg gebombardeerd en gehersenspoeld door het Wahhabe van King Salem en Trump ) aanslagen in de EU. Toch blijf ‘Masochist Rutte’ volhouden dat Trump gelijk heeft( Video) door meer Wapens te verkopen en te maken om  o.a. landen als Jemen, Afghanistan, Irak, Syrië en Libië te blijven plat bomberen de middeleeuwen in (en dan hun Olie weer stelen). De conservatieve, reactionaire ‘Oorlog-Mongols’ uit “The Shadow World” a La ‘Mad Dag Trump’,Oorlog ‘s Misdadiger Obama, Theresa May en Hillary Clinton en haar echtgenoot ‘Pedo Bill’(Video)zijn zo wat ontploft van woede dat Corby de waarheid heeft gezegd in navolging van Volksnieuws:

 Opmerking: Vanavond om 23.00 geeft de Stem van de  Straat-Amsterdam-Noir SaltoTv o.a. aandacht aan het feit dat er 23000 Jihadisten geregistreerd staan in EU en God mag weten hoeveel in NL en dat zij niet het land worden uitgezet. Ook aandacht voor de Corruptie aan de Top van de Politie & Chinese- Maffia en de Wijkagenten(Video).