(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Zwarte dag voor de Democratie! Vandaag werd het Associatieverdrag met de ‘Maffiaboss Prosjenko’ in de Eerste Kamer behandel en u raadt het al het Verdrag  is goed gekeurd. Het is bijna geen nieuws meer dat het Volk en de democratie nu weer eens is verkracht door de Gevestigde Orde partijtjes PvdA,VVD, D66,CU CDA en GroenLinks en nog wel voor een ordinaire ‘Maffiaboss Porosjenko’. In de Tweede Kamer was Pieter Omtzigt van het CDA een vurig bestrijders van ‘Godfather Rutte’ en  zijn loopjongens D66 en de PvdA omdat hij vond dat die partijtjes de ‘Wil van het Volk verkrachten’ door de uitslag van het Oekraïne referendum niet uit te voeren. Het CDA stemde dan ook in de Tweede Kamer tegen de goedkeuring van het Verdrag.

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie(Video). 

‘Populist Klaver ‘van GroenLinks(Video) steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte. Erik Vlieger& Syl Wynia: “Dat Eerste Kamer vol zit met corrupte ‘lobbyisten-Ratten’, wordt nooit schandaal in Nederland”(Video).
Maar ook ‘Yes we can Klaver’ bestrijdde vlak na bekend worden van de uitslagRutte theatraal en vond dat de Wil van het Volk moest worden gerespecteerd(kuch) en worden uitgevoerd in het belang van het aanzien van de democratie. Maar toen puntje bij paaltje kwam stemde Groen-Witwas-Links(Video) Volksverlakkers zowel in de Eerste als Tweede Kamer voor het Maffia-Verdrag. In de Eerste Kamer bralde de knettergekke of gewoon extreem corrupte GroenLinks senator Mr. dr. M.H.A. Strik (Video) het verkrachte van de Democratie en het Volk recht met termen dat het Volk te dom is om dergelijke verdragen te begrijpen.Maar ook het CDA blijkt een schizofrene partij te zijn met twee gezichten, die van Pieter Omtzigt in de Tweede Kamer die opkomt van de Rule of Law en democratie en die van inktzwarte en extreem corrupte Oude CDA Ratten als Elco Brinkman in de Eerste Kamer.Populist Klaver van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte.