Laffe ‘WAHHABISM-Baardmannen’ aanslag Manchester op kinderen.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMATERDAM-NOIR-Saudi Wahhabism is the Fountainhead of Islamist Terrorism.
‘Mad Dog Trump’ krijgt hoogste ‘IS-Wahhabism-onderscheiding’ van ‘Moordenaar King Salma’(Video).  Bij een laffe explosie bij een concertzaal in Manchester zijn zeker 22 doden en 59 gewonden gevallen. De politie gaat vooralsnog uit van een ‘Royal-Saoudische-Wahhabism-terreuraanslag’, melden zowaar de BBC en Sky News. ‘Mad Dog Trump’ en King Salma van het Wahhabism hebben direct laten weten dat het de schuld is van Iran en/of Poetin. ‘Godfather Rutte’ en zijn toekomstige ‘Duivelse- Moterblok CDA, D66 en CU'(Video) zijn het daarmee eens. De GOEDMENSEN(Video) geven Wilders zijn haatzaaien tegen de Moordende’ Islam-Baardmannen’ de schuld van deze laffe Bomaanslag omdat hij hun steeds proveceert en derhalve al jaren bij hun op de dodenlijst staat.

‘Mad Dog Trump’ en ‘Taxfree Shell- King Willem’ hun Shadow World Boss King Salman van Saoudi Arabië.
De laffe ‘Islam-Baardmannen-aanslag’ deed zich voor kort na afloop van een concert van Ariana Grande. In de zaal, de Manchester Arena, brak paniek uit. De laffe explosie gebeurde rond 23.30 uur buiten bij de ingang van de Manchester Arena, zo meldt de concertzaal. Populair bij tienermeisjes die in Saoedi Arabië niet eens alleen de straat op mogen, want dan worden ze gelijk verkracht(Video) en daarna met de zweep bewerkt. Kan Trump wat schelen zolang hij maar Wapens kan verkopen aan de King en zijn moordende’ Wahhabi- Baardmannen’. De politie van Manchester roept mensen op niet naar de Arena te komen. De zaal waar de Amerikaanse artieste optrad heeft een capaciteit van 23.000 mensen. De wereldberoemde zangeres, die vooral populair is bij jonge tienermeisjes maar niet bij de ‘Wahhabi-Baardmannen’ van de King, is ongedeerd volgens haar management.

Toto Slot: De Staats-NOS (video) maakte het weer helemaal bont in het brengen van dit vreselijke nieuws en kreeg het voor elkaar om in hun reportage niet één keer het woord Islam, Wahhabism, Saoedie Arabië, King Salem, of IS te noemen. Zelfs hun Mainstream Media Boss CNN vermelden in hun verslag dat alles er op duidt dat het hier gaat om een aanslag van een Islam Baardman terrorist.

11 reacties op “Laffe ‘WAHHABISM-Baardmannen’ aanslag Manchester op kinderen.

 1. Nooit concessies doen aan ratten in pak:

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/28222727/___Nooit_concessies_doen_aan_terroristen___.html

  Duivelse Rutte mag van de ChristenUnie doorgaan met het terroriseren en leegplunderen van de Nederlandse bevolking, met God’s zegen.

  Gert-Jan Segers (fractievoorzitter ChristenUnie) is daarvoor zelfs bereid om als goed nep-Christen samen met Mark Rutte en Gordon stiekeme dingen te gaan doen in het Torentje, om aldus het “voltooide leven” van grote groepen Nederlandse bejaarden te verkopen aan de euthanasie-psychopaten van D’66.

 2. Niks is wat het lijkt. Oorlog bij proxy.
  De media schieten meteen in de rol waarvoor ze worden betaald. Stemmingmaken. Probleem->reactie->Oplossing.
  De roep om meer ‘beveiliging en bewaking’ domineert de koppen.
  .

  Gaat niet werken. Behalve averechts, want pakt de oorzaak niet aan.
  Sinds we vanaf de jaren ’80 onze privacy inleverden voor alsmaar meer bewaking – is de terreur evenredig toégenomen.

  De EU bouwt aan een politiestaat. EU hoofdkantoor van EU-leger wordt nu in Brussel betrokken.
  De golf van dit soort terreurdaden is dan ook nodig om ons zover te krijgen al onze privacy bij nazi-EU in te leveren.

  De ‘moslim’ terreur golf dit decennium – steeds waren nét de CCTV’s uitgezet, de daders oude bekenden van de politie. Van de inlichtingendiensten zelfs. . . .
  Meteen wemelt het van ‘getuigenverklaringen’, van buitenlanders met achtergrond in de journalistiek. RTV, dagbladen geven dit alles klakkeloos door.

  zie het grote plaatje; ‘het Grote Plan’ (vraag Samsom):
  ‘…. de doelstellingen van de Illuminati niet de zijne waren. John Robinson publiceerde “Proofs Of A Conspiracy” (1798),
  Proofs of a Conspiracy Against all the Religions and Governments of Europe:

  “Een vereniging is gevormd voor het vooropgezette doel om alle religieuze stromingen uit te bannen en alle bestaande regeringen omver te werpen … de leiders zullen de Wereld gaan leiden met oncontroleerbare macht, terwijl de rest zal worden gebruikt als middel om de ambities van hun opperbazen die zich verscholen houden.” http://bilderberg.org/skulbone.htm#6 hfdst. 9

  in THE INVISIBLE GOVERNMENT, “het doel van deze onzichtbare regering is
  de VS om te vormen in een socialistische staat en vervolgens in een 1-wereld socialistisch systeem (ONEWORLD).”
  http://www.biblebelievers.org.au/lines.htm

  Syrië, Hezbollah, Iran, en Rusland hadden IS al lang perfect weggevaagd. Dát bleek dus niet gewenst te zijn.
  1000-en strijders zijn al naar de EU overgevaren, daar zijn ze nu nodig.
  Het plan mag niet mislukken. Wie waagt kritisch te zijn, krijgt met de inquisitie van de globalisten te maken; wordt verketterd als (witte) xenofoob, nationalist, antisemiet, of zelfs terrorist/gevaar voor de staat [niet synoniem met de bevolking].

  Vreselijk, zoveel onschuldige slachtoffers. Typisch globalisten – blij jagen ze miljoenen burgers over de kling; bewijst de geschiedenis afgelopen 100 jaar.

 3. Nog wat extra wapens aan KSA verkopen boven de 110 miljard, Mr Trump. Bekend dat KSA IS foerageert en financieel steunt. De VS vermoordt haar eigen kinderen. Zou zoiets in de VS gebeuren, volgt er weer ’n waardeloze War on Terror en lopen de wapenleveringscontracten tot enige 100derden miljarden op. Goed voor de werkgelegenheid.

 4. Ah the religion of peace rears it ugly head. Again and again and again. Mooi ook al die gratuite betuigingen van medeleven van onze volksverradende politici. Dit is hun beleid. Dit was onze keus voor de toekomst 15 mrt jongstleden. Als je geen FvD of PVV hebt gestemd, heb je voor dit gekozen.

  @ ing. dr. Steve Brown. Ik was laatst een oude clip ah bekijken en kwam een interessant feitje tegen. Misschien heb je er wat aan, misschien kan je er een artikel/ uitzending aan wijden. Het begint op 41:48

  Een overgelopen KGb agent legt uit hoe de Sovjest Ideologic Subversion (brainwashing) toepasten. Hij beschrijft de 4 stadia (20 jr voor afbreken oude normen en waarden) en de rest van de stadia. And trust me, op school krijg je niks anders dan propagande voor de EU. Want daar betaald de EU ook voor.
  Het frappante is dat dit hele proces precies is wat er nu gebeurd (terwijl de clip uit de jaren ’80 is). Je kan de USSR vervangen voor de EUssr en communisten vervangen door p.c./ SJW’s/ GL.

  ’t Mooie is ook nog dat hij verteld: de mensen die EUrofiel zijn met hun hart en ziel, ipv het doen voor macht/rijkdom, zijn de eersten die eraan gaan wanneer het project voltooid is. Dus alle Deugers (die brainwashed zijn) en nu zo hard in het EU-experiment geloven, zijn de eersten die opgeruimd worden wanneer ze het niet meer eens zijn met de manier waarop de boel zich ontwikkeld.

  Het totalitaie EU-regime of fascistische moslim regiem is om het even.
  “When the army boot crushes your balls, then you realize you’ve fucked up. Then you see reality”. But then it’s too late.

  The hele clip is de moeite waard met een klein jointje, maar vanaf 41:48 is de Rus ah woord.

  • die kunnen goed iemand goed verdoofd met een pak explosieven om zich heen er tussen hebben gezet en van een afstand laten afgaan.

 5. Paar dagen terug kwam ik net uit de kerk ik zag een Nederlandse
  man met een T-shirt met de tekst bevrijd Palestina
  die Nederlandse man met fel blauwe ogen
  vertelde me dat hij in aanraking kwam met de Palestijnse zaak
  toen die een keer kermis wilde draaide voor de kinderen
  in Palestina
  hij vertelde me dat het weken duurde voor dat de lading het land in mocht
  en toen er eindelijke gebouwd werd en de kinderen gingen kijken en
  op de hek klommen er gewapende mannen aan kwamen en die kinderen
  de ziekenhuis insloegen en geen fatsoenlijke zieken auto er was
  en toen het de dag was om kermis te draaien werd er geen stroom geleverd
  Palestina is geen moslim land het is een Palestijnse land waar alleen
  in kunnen en konden leven

 6. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s