(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMATERDAM-NOIR-Saudi Wahhabism is the Fountainhead of Islamist Terrorism.
‘Mad Dog Trump’ krijgt hoogste ‘IS-Wahhabism-onderscheiding’ van ‘Moordenaar King Salma’(Video).  Bij een laffe explosie bij een concertzaal in Manchester zijn zeker 22 doden en 59 gewonden gevallen. De politie gaat vooralsnog uit van een ‘Royal-Saoudische-Wahhabism-terreuraanslag’, melden zowaar de BBC en Sky News. ‘Mad Dog Trump’ en King Salma van het Wahhabism hebben direct laten weten dat het de schuld is van Iran en/of Poetin. ‘Godfather Rutte’ en zijn toekomstige ‘Duivelse- Moterblok CDA, D66 en CU'(Video) zijn het daarmee eens. De GOEDMENSEN(Video) geven Wilders zijn haatzaaien tegen de Moordende’ Islam-Baardmannen’ de schuld van deze laffe Bomaanslag omdat hij hun steeds proveceert en derhalve al jaren bij hun op de dodenlijst staat.

‘Mad Dog Trump’ en ‘Taxfree Shell- King Willem’ hun Shadow World Boss King Salman van Saoudi Arabië.
De laffe ‘Islam-Baardmannen-aanslag’ deed zich voor kort na afloop van een concert van Ariana Grande. In de zaal, de Manchester Arena, brak paniek uit. De laffe explosie gebeurde rond 23.30 uur buiten bij de ingang van de Manchester Arena, zo meldt de concertzaal. Populair bij tienermeisjes die in Saoedi Arabië niet eens alleen de straat op mogen, want dan worden ze gelijk verkracht(Video) en daarna met de zweep bewerkt. Kan Trump wat schelen zolang hij maar Wapens kan verkopen aan de King en zijn moordende’ Wahhabi- Baardmannen’. De politie van Manchester roept mensen op niet naar de Arena te komen. De zaal waar de Amerikaanse artieste optrad heeft een capaciteit van 23.000 mensen. De wereldberoemde zangeres, die vooral populair is bij jonge tienermeisjes maar niet bij de ‘Wahhabi-Baardmannen’ van de King, is ongedeerd volgens haar management.

Toto Slot: De Staats-NOS (video) maakte het weer helemaal bont in het brengen van dit vreselijke nieuws en kreeg het voor elkaar om in hun reportage niet één keer het woord Islam, Wahhabism, Saoedie Arabië, King Salem, of IS te noemen. Zelfs hun Mainstream Media Boss CNN vermelden in hun verslag dat alles er op duidt dat het hier gaat om een aanslag van een Islam Baardman terrorist.