( van onze Verworpenen der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VVD-informateur ‘Gangsterin Schippers’(Video)  adviseer een ‘Ultrarechts-Reactionair-Godsdienstwaanzinnig-Kabinet’ onder leiding van ‘Duivel Rutte’. Dat Kabinet heeft een ‘meerderheid’ van 0,001 procent en bewijst maar weer eens dat de Verkiezingen dus Nep en Fop waren ,want 49,9999 procent (PVV en progressief NL) van de Nederlandse bevolking wordt weer genaaid.

 ‘Pinoccio Rutte’: grote communicatiefouten ‘Mega-Fraudeur-Keizer& ‘Psycho Teeven’ (Video).

Niets is Heilig bij het Haagse Duivelse Tuig van de ‘Gevestigde- Orde-Banen-Kartel-partijtjes'(Video). De enige met rechte rug zijn de SP en de Partij voor de Dieren en in Amsterdam de Stem van de Straat Partij(Video). ‘Voltooid leven’ geen breekpunt voor ChristenUnie al staat het in de Bijbel als doodzonde. De ChristenUnie heeft de ‘Yuppie-D66-fascisten’ een Duivelse opening geboden in de kabinetsformatie Rutte&Keizer3. Volgens CU-leider Crime Boss Segers is het ‘D66-Moord-plan’ om vooral de arme ouderen die met pis langs de benen zitten met een ’voltooid-kaal geplukt- leven’ het recht te geven op euthanasie geen breekpunt meer, als hij ook maar mee mag doen met regeren. Leve Das Kapitaal en Laat God de tyfus krijgen zo bralde hij na zijn gesprek met zwavel uit zijn oren met informateur Schippers de Zorgrippers. ,,Ik heb geen blokkades zoals Jezus van mij verlangt in deze zeer principiële Bijbelse zaken als ik Minister (=dienaar) mag worden van ‘Duivelse Rutte'(Video).

 

Roemer houdt Verkiezing ‘s belofte en weigert om met Crimineel Rutte in zee te gaan(Video).
De uitspraak van Segers is opvallend, aangezien hij het onderwerp voor de verkiezingen juist veelvuldig een breekpunt noemde en dus was hij toen steeds keihard aan liegen, want ook een doodzonde is in de Bijbel. Voor D66-leider ‘Kasteelheer Pechtold’ is dit één van de redenen om moeilijk te doen over het aan tafel vragen van de CU als vierde partij bij het ’ corrupte en gewetenloze motorblok’ van de VVD-misdaadgroep de ‘Nep en Fop Christen CDA’ en ‘Rent a D66’. Alles ligt op tafel”, bralt de Duivelse dienaar Segers. „Ook heel ingewikkelde onderwerpen en vervolgens moet je zien waar je uitkomt als Judas. De eerste zet die je moet doen is gaan praten met de ‘Duivel Rutte’ en die hoeren van D66. Met het CDA zit het wel goed wat dat is ons ken ons, Leve Das Kapitaal.”

D66 aan zet om Land verraad te plegen door de Duivelse ‘Godfather Rutte’ weer aan de macht te helpen.
Hiermee is het probleem in de kabinetsformatie Rutte3 weer terug op het walgelijke bordje van D66. Die zal moeten uitleggen waarom ze per se eerst andere opties onderzocht wil hebben. Over de mensenrechten en dat Justitie al jaren in handen is van types als ‘Psycho Teeven’ (Video)  horen wij helemaal niemand van dat Haagse Tuig. Nee, het is alleen Poetin, Wilders en Roemer die niet deugen(Video) . Zo stelde Pechtold maandag bij Schippers een vijfpartijencoalitie voor onder het mom hoe meer zielen (aan de Duivel verkocht) hoe meer vreugde voor de Ratten in pak, waarvan behalve het ’motorblok’ ook SP en PvdA deel uitmaakt. Probleem daarbij is dat de SP niet in een coalitie met de VVD-misdaadgroep wil en de PvdA-hoertjes überhaupt niet aan regeren wil denken met Rutte, die hun weer jaren lang tot op het bot heeft uitgewoond en nu ook weer in zijn maag zitten dat Samsom bij de ‘Maffia- Waste-Management’(Video) is gegaan om zijn zakken te vullen.