(van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIRNPO ‘dr. Goebbels Klein’ belooft(loog) zomer Propaganda voor 960 miljoen subsidie(Video).
Afgelopen week was de laatste uitzending van het seizoen van o.a. DWDD van de VARA Linkse Linke subsidie Miljonair Mathijs van Nieuwkerk, die 580 duizend euro + vakantiegeld per jaar vangt. Dat noemen ze bij de VARA zijn jaar salaris, uitkering. Maar ook dat is een leugen want hij (en Jinek en Pauw )werken brallen maar acht en halve maand per jaar. Dus zijn jaar salaris( uitkering) is feitelijk een derde meer omdat hij slechts acht en halve maand ‘werkt’ en komt dan uit op globaal een uitkering van rond de 8 ton per jaar. Ironisch genoeg is dat bijna gelijk aan de Staats salaris uitkering van Taxfree ‘Graai- King Willem’, want die vangt 860 duizend euro per jaar naast al zijn andere subsidies dat oploopt tot 110 mijoen per jaar(Video).

Het zelfde geldt voor die andere twee schaamtelozen Zakkenvullers ‘Endemol Pauw’ en ‘Suger Daddy-Callgirl Jinek’, want ook zij ‘werken’(brallen) maar 8 en halve maand. Het is welbeschouwd pure oplichting van de Belasting betaler en het wordt hoogtijd dat deze drie Zakkenvullers en NPO (NPO vangt 906 miljoen euro subsidie per jaar) door Justitie en anders door het Volk worden vervolgd.

‘Showbizz-Vuilnis-Marokkaan -Ali B. ‘daagt Wilders uit onder begeleiding van ‘Flapdrol Twan’&’Mafioso Van den Ende’ (Video).

 

De walgelijke zakkenvuller ‘Junkie- Van Nieuwkerk’ sloot zijn  dr. Goebbels propaganda seizoen af samen met zijn ‘Huis Marokkaan Ali B.’ met het verklaren van het ‘Jongens Boek –Manifest’ van ‘D66-Yuppie- fascist Terlouw’ (Video) tot de openbaring van het jaar voor de domme gehersenspoelde GOED MENSEN. De vaste ‘Lieg en bedrieg deskundige’ (Video)bij Pauw, Jinek en Van Nieuwkerk de Insluip ‘Geilneef Peter R. de Vries’(Video) is woest dat hij nu niet drie en halve maand zijn 1780,- per optreden kan incasseren met zijn ‘Paay Pis News'(Video). En heeft geprotesteerd bij de NPO crime Boss Frans Klein en eist een schadevergoeding in de vorm van vakantiegeld, zodat hij gedurende die drie en halve maand nog wel naar de hoeren(Video) kan. Ali B is uiteraard niet woest, want dat is hij nooit op zijn Geestelijke (mis)-leiders en is in de veronderstelling dat hij doorbetaald krijgt ( 350, euro per x en de nieuwste Donald Duck ).

16 milion hungry Kids in de US and 500.00 in The Netherlands (Video).
Helaas gaat dat corrupte ‘VPRO- Grachtengordel- zooitje’ van Buitenhof voorlopig nog even door in dienst van de Gevestigde Orde Partijtjes kennelijk tot dat ‘Rutte&Keizer’ weer aan de macht is.Nu heeft iedere normale Nederlander die keihard werkt voor een honger of modaal loontje rond de drie weken betaald vakantie. De Bijstand mensen krijgen vakantiegeld , maar dat wordt ze direct afgepakt door het Deurwaarders Tuig (Video) ,dus die gaan nooit met vakantie maar staan wekelijks met honger in de rij bij de ‘Kapo-Klijnsma- Voedselbanken.’ Dat is hun uitje buiten de deur. Weet die ‘D66- Mafketel Terlouw’ veel in zijn Rat in pak ‘Graai en Naai wereldje'(video). Nu wil Godfather Rutte nog hun honger uitkering met 100 euro per maand gaan korten en het vakantiegeld afschaffen (Video). Maar dat hoort u sowieso nooit het bij de ‘Staats- Bral programma’s’, want dan kon hun miljoenen uitkeringen en extreem lange Royal VIP-vakanties weleens gekort worden. Btw hun vakantiegeld ligt zo tegen de 60 duizend euro en daar moeten 6 Bijstand families het hele jaar van rondkomen zonder ooit op vakantie te kunnen.