Schokkende onthullingen Baybasin in De Stem van de Straat Amsterdam-Noir Promo afl 17, 2017.

(door de Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond vanaf 23.00 uur via livestream te zien bij Salto 2 en donderdag Salto 1. What’s going on met Baybasin? Zit Baybasin levenslang voor de ‘Pedo-VVD-Demmink-Kliek'(Video) en 16 miljoen kinderen in de US en 500 duizend kinderen in NL lijden honger(Video). De Staats-NOS beroept zich op zijn zwijgrecht!

 

 

5 reacties op “Schokkende onthullingen Baybasin in De Stem van de Straat Amsterdam-Noir Promo afl 17, 2017.

  1. Op Crimesite staat ook nog een goed stuk dat de vvd (V&J) ook nog 2 miljoen euro van Baybasin wil hebben/ ontnemen. Voor zaken die letterlijk door alle betrokken ontkend worden. Walgelijk volk die vvd-ers. Goede fascisten, dat wel.
    vvd= criminele organisatie.
    Die man zit al meer dan 18 jr vast. Wordt regelmatig geplaagd (iso) door vvd-justitie. Laatst een paar bezorgde burgers die een reclame-vliegtuigje met een banner erachter om aandacht voor deze zaak te vragen. Vloog over de gevangenis zodat Baybasin weet dat hij steun heeft van NL’se bevolking (die niet slaapt/ religieus of schaapmentaliteit bezit). Had, en kan , Baybasin niks mee te maken hebben. Toch krijgt hij weer weken isolatie. Terwijl iedereen weet dat hij onschuldig bijn 2 decennia vastzit. Hem toch nog een extra douw geven. Gewoon een fascisten-mentaliteit. Niks anders.
    Kardesim Baybasin icin ozgurluk. We vergeten je niet ouwe. Als je vrij komt een boek schrijven en voorzitterschap voor DENK aanvechten, hebben moslims eindelijk een keus voor een betrouwbare politieker. Als het dan toch zo belangrijk voor ze is.
    Steve, succes met je uitzending.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s