3 reacties op “Steve Brown:Legendarische André de Glazenwasser en de Oude Volksbuurt De Pijp in memorie.

  1. R.I.P André XXXX Dank je wel Steve voor dit prachtige en zeker waarheid filmpje over André, eens was ik verliefd op hem ( was 15 jaar ) het was een echte charmeur ! Ik ben toevallig jouw boek aan het lezen ( Drugs Baron In Spijkerbroek ) kwam zijn naam div malen tegen en herinnerde hem natuurlijk gelijk wat moest ik lachen zag hem weer voor me met zijn verlopen prachtige bruine blonde kop ! De man die gek was op jonge meisjes :)en alle meiden op hem !! André de glazenwasser werdt hij ook genoemd inde discotheek op de Ceintuurbaan “Dubwa” of zo iets ,’jij zal het wel weten.’Mooie vent en fijn om te weten dat hij toch 72 jaar is geworden die ouderakker! Dat had zeker niemand verwacht ,drank drugs en vrouwen 🙂

  2. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!

  3. ‘Aanval VS(rothschilds) op regeringstroepen Assad in Syrië’
    Een coalitie gesteund(met rothschild geld) door de Verenigde Staten heeft donderdag een luchtaanval uitgevoerd op de regeringstroepen van de Syrische president Bashar al-Assad. 
    Een Amerikaanse overheidsfunctionaris(van bankroet u.s.a) heeft de aanval bevestigd tegenover meerdere media. De aanval vond plaats bij een legerbasis in al-Tanf in het zuiden van Syrië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s