(door de Telegraaf en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘NSB-Telegraaf'(Video) is het op een haar na failliete krant Vod waarmee de politie dagelijks belt volgens John van den Heuvel en opdrachten geeft aan o.a. hun handlanger(Video) de ‘Politiescribent John van de Heuvel’. En nu zet de Telegraaf de kennelijk aan beroepsdeformatie en Tunnelvisie lijdende Van der Torre van de Politieacademie in het zonnetje. De man is in 15 jaar al niet meer buiten geweest op straat. Mogelijk heeft hij een ook nog een straatfobie.

De nieuwe onmenselijke basisteams van de corrupte nationale politie van de altijd liegende Boss Akkerboom(Video), die als belangrijkste onderdrukking’s taak’ hebben het aanpakken van veelvoorkomende ‘Kruimel-criminaliteit’ functioneren allesbehalve soepel volgens (domme? Corrupt?) Mick van Wely in het bejaarden mannen Vod de NSB-Telegraaf. Dat de Rat in pak Mega-misdaden met duizenden ‘Elite-criminelen’, zoals de Partijleider Henry Kiezer van de ‘VVD-misdaadgroep ‘en de ‘Pedo-(VVD)-Demmink–kliek’ helemaal niet worden vervolgd horen wij De Telegraaf en Van der Torre uiteraard niet. En dat is wel te begrijpen want de VVD-misdaadgroep is middels Minister ‘Aasgier Stef Blok’(Video) de Boss van Van der Torre. Dus mondje dicht Van der Torre over de echte grote misdaden, want dan sta je gelijk op straat en zit je in de bijstand.

Straf de arme maatschappij moet nog meedogenlozer worden volgens ‘Politie-dr. Goebbels Edward van der Torre’ . 

Het belangrijkste probleem is dat er een schreeuwend tekort is aan corrupte rechercheurs die over lijken gaan. Door het enorme capaciteitsprobleem worden talloze zaken niet opgepikt(kuch) . Dat blijkt uit een zeer kritisch dr. Goebbels rapport van de Politieacademie over de nieuwe indeling bij de corrupte politie, dat donderdag wordt gepresenteerd door dr. Goebbels Van der Torre aan Minister  ‘Gangster Stef Blok’. Het is gemaakt door de gerenommeerde gestoorde politieonderzoeker en ‘Nep en fop-criminoloog Edward van der Torre’, die al 15 jaar lang bij Politieacademie zit en als wetenschapper totaal de weg kwijt is geraakt. Die ‘onderzocht’ drie van de in totaal 160 basisteams uitvoerig en heeft nog nooit gehoord van de Rat in pak misdaden uit “ The Shadow World” (Video) die de maatschappij miljarden per jaar kosten en niet te tellen moorden, want voor die Mega-Elite- misdaden tegen de menselijkheid is er niet eens een basisteam. De zogenaamde ’robuuste Straf de arme basisteams’ vormen de kern van de organisatie en zijn opgericht met de komst van de nationale politie van de Mega- Graaier ex Korpschef Bouman. De teams voeren de kerntaken van de politie uit: de basispolitiezorg van het hand haven van de status qua; de arme worden armer gestolen en de Rijken worden straffeloos Rijker met stelen en plunderen van ‘Jan met de Pet’ . Wijkagenten vervullen daarin een  onderbetaalde hoofdrol. De teams richten zich op veelvoorkomende ‘Kruimel- criminaliteit’ zoals het stelen van een brood door een Bijstandsmoeder met hongerde kinderen . De oude teams van voor de reorganisatie zijn samengevoegd tot veel minder, maar grotere basisteams.Maar de teams zijn allesbehalve robuust. Ze zijn te groot en onsamenhangend en vooral zwaar onderbetaald. Politiemensen kennen elkaar vaak nauwelijks en er is veelal een grote kloof tussen de onderbetaalde werkvloer en de ‘Graaien en Naaiende chefs’.Door het tekort aan eerlijke en menselijke rechercheurs in het team, worden vooral middelgrote zaken, zoals kleinere vormen van cybercrime en oplichting door de Raten in pak , die de burger rechtstreeks raken, nauwelijks opgepikt en hoe dat komt wordt door ing Steve Brown hierna uitgelegd:

Opmerking; Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgeld aan Van der Torre. (edward.van.der.torre@politieacademie.nl)