( ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Astrid Holleeder en Peter R. de Vries Stalken Willem Holleeder en bedreigen hem met de dood( Video).
Het wordt steeds moeilijker en zwaarder voor Peter R. de Vries om zich in het openbaar te bewegen. Dan sluipt hij rond op straat met een ‘Insluip-Capuchon’ over zijn Waterhoofd en nu weer met een Helm op de rechtbank in en uit en kan niet zonder gevaar RTL Boulevard binnen glibberen(Video). Hij wordt steeds meer geschaakt door het Volk. De Staats-NOS zond gisteren uit dat de ‘Insluip-Geilneef’ en ‘Super Politie-informant’ achter Holleeder zat  met een groot rood klef Waterhoofd liederlijk te appen met zijn ‘Gangstersletje Astrid Holleeder’. En dat Astrid Holeeder een ‘Judas-boek had geschreven(verzonnen) over de rug van haar broer Holleeder. Wat de ‘Staats-NOS’ niet uitzond was dat de lafaard Peter R .de Vries na de zitting achterna werd gezeten door Wat u niet zag in de MSM: Maruschka Verhoek zit laffe Peter R. de Vries achterna na Holleeder proces. (zeer Hilarisch beelden) die hem o.a. wat vragen wilde stellen over zijn leugens die hij heeft verspreid inzake zijn ‘Insluip-actie’ als Junkie- Geilneef in Hoorn(Video).

En hoe het precies zit met zijn ‘vriendschap’ met de ‘Judas-Hoer Astrid’ en haar Lover de algemeen bekende (voormalig) Mega hasj importeur en handelaar. Voordat antwoord moet u zijn bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV en niet bij de Staats-NOS en ‘RLT- Riool Boulevard’:

John van den Heuvel ontmaskert zichzelf als ‘Politie-Getuige-Journalist’(Video) in Holleeder proces . 

Bas van Hout &Knokploeg bedreigd en intimideert Steven Brown ter Rechtzitting.
Het zal je toch maar gebeuren dat je voormalige loopjongen ‘Wallen- Peter R. de Vries'(Video) je drie jaar en zes maanden gevangenisstraf(Video) heeft bezorgt en daarna precies achter je gaat zitten bloedzuigen in de rechtszaal. Het is mij een raadsel dat Holleeder niet van de Rechter eist dat die laffe boedzuiger Peter R. de Vries uit de zaal wordt verwijderd zoals ik dat ooit heb gedaan op zeer hoge toon (ik dreigde Van Hout zijn kop er af te trekken in de rechtszaal(Video)), toen ik moest voorkomen voor het bedreigen van De Vries en zijn loopjongen “Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”. Nadat de Rechter zich had terug getrokken voor overleg m.b.t. mijn eis werd Bas van Hout en zijn laffe derde rangs Knokploeg uit de zaal gezet door de Rechter en onder politiebewaking naar zijn oude autootje gebracht.

Partijleider Jan Roos(Video) noemt medewerker van Peter R. de Vries Hoerenjong&Bruine Rat Bas van Hout.