(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kiezers:VVD-Partijleider Rutte en Voorzitter Keizer niet integer(Video).
De Honden lusten geen brood meer van de PvdA-hoertjes is de afgelopen Verkiezingen gebleken. De PvdA-hoertjes met toen der tijd ‘Imam Samsom’ als leider arbeiders verrader(Video) zijn nadat zij zich 4 jaar lang hebben laten uitwonen door de VVD-Misdaadgroep gereduceerd tot een obscure splinter ‘Graai-Banen-Kartel-partijtje'(Video).

‘Schizofrene Dijsselbloem’ blij met onder handelingen formatie zonde PvdA(Video).

Als de duistere  formatiepoging van Schippers de Zorgripper(Video) tussen de Gevestigde Orde partijtjes VVD, CDA, D66 en GroenLinks op niets uitdraait is het een goed idee om de PvdA-hoertjes er weer erbij te betrekken. Dat vindt twee derde van de over gebleven corrupte, bejaarden ‘NSB-aanhang van de PvdA (65 procent) en de corrupte (Pedo)-VVD (64 procent).

‘Boy Klaver’ gijzelt VVD-misdaadgroep van Rutte(Video)
Dat blijkt uit de nutteloze wekelijkse daar lusten de ‘Honden’-geen brood van peiling van Maurice de Hond. De ‘Nep en Fop Christelijke’ CDA-achterban (32 procent) ziet minder graag dat de PvdA aanschuift aan de formatietafel. Ook die paar overbleven, bejaarden ‘Graai-PvdA’ers’ zelf staan niet te trappelen. Na de terechte verpletterende verkiezingsnederlaag laten ze het initiatief graag over aan andere ‘Kartel-partijtje’.

Stabiel ondanks dat de VVD-Misdaadgroep stelselmatig in criminele ‘Lijkenverbrander-Keizer’&Hermans schandalen is betrokken(Video).
In de twee maanden sinds de Nep en Fop Tweede Kamerverkiezingen zijn er volgens De Hond nauwelijks verschuivingen geweest in de peilingen. „Het Nederlandse schappen electoraat staat, net zoals de in hoofdzaak corrupte lieg en bedrieg politiek blijkbaar zelf, volledig in de pauzestand.” Hij verwacht dat daar pas verandering in komt wanneer er duidelijkheid komt over de kabinetsformatie Rutte laat de armen zand vreten.Vooral de standpunten van VVD-misdaadgroep en ‘Groen-Witwas-Links’(Video) liggen ogenschijnlijk ver uit elkaar. „Eigenlijk is het zelfs ondenkbaar dat er een kabinet Rutte 3 komt waar zowel VVD als GroenLinks in zit, vindt 56 procent van de CDA-kiezers en 52 procent van de misdadige VVD-aanhang.”

Mislukking zou een zege zijn voor het kaal geplukte Volk.
Kiezers van ‘D66-Yuppie-facscisten’ staan volgens De Hond het meest positief (78 procent) tegenover de vorming van een pluk de armen,zieken en bejaarden kaal ‘Kabinet-Rutte&Keizer3’ van hun partij met VVD, CDA, GroenLinks. CDA-stemmers het minst (33 procent).Bijna de helft van de ondervraagden (46 procent) denkt dat de misdadige formatiepoging gaat mislukken. Vooral onder de 50PLUS-aanhang (71 procent) en PVV-stemmers (79 procent) is die verwachting groot. Bij kiezers van D66 (10 procent) en GroenLinks (21 procent) is dat percentage het laagst. Zij lijken dus alle vertrouwen te hebben in een goede afloop voor de rechtse populistische Gevestigde Kartel Orde Partijtjes.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).