Over Foute Politie en Familie Asscher zwijgt Burgemeester van der Laan tijdens Dodenherdenking.

(door Gerard de Boer)

AMSTERDAM-NOIR-Iets om over na te denken op Bevrijdingsdag(Video). Dodenherdenking ’40-’45 is gekaapt door de Elite en de Mainstream Media(Video).
Over de Jodenvervolging door de Politie in samenwerking met de Joodse Raad van de Overgrootvader van Lodewijk Asscher en goed gepraat door de ‘NSB-Telegraaf’ zweeg de PvdA NSB Burgemeester van der Laan(Video) tijdens de Dodenherdenking op de Dam te Amsterdam. Daarvoor moet u bij de Stem v.d. Straat zijn: Wie zijn de echte Neonazi  Elite-Gangsters en zoek het verschil tussen 1940 en 2017 op de Dam(Video) tijdens de Dodenherdenking.Tijdens de Duitse bezetting was de Nederlandse politie de vijand uiterst behulpzaam bij de jacht op onderduikers en het ophalen van joden, maar bleven na de oorlog gewoon ongestraft dienstdoen. Mits ze natuurlijk geen lid waren geweest van de NSB.

Geen Dodenherdenking voor de miljoenen ‘VOC -Slachtoffers’ van de ‘Royal-Heersende Klasse’(Video) op de Dam.
Zo heb ik medio jaren ’90, toen ik voor een artikel een onderzoekje deed, een oud-Griffier van het Bijzonder Gerechtshof geïnterviewd die mij een paar interessante stukken heeft laten zien, waaronder een rapport over circa 300 Nederlandse politiemannen, onder wie maar 14 NSB’ers, die hulp verleenden aan de Duitsers bij de arrestatie van joden in Den Haag. De arrestanten werden naar de Paviljoensgracht 27 gebracht, vanwaar hun transport naar het doorgangskamp Westerbork werd geregeld. Door de Duitsers zijn in Den Haag in totaal circa 2.000 Haagse joden opgepakt; door de Nederlandse politie circa 15.000,  waaronder ruim 2100 kinderen. Slechts een klein aantal Haagse Joden overleefde de concentratiekampen. De Nederlandse politiemannen deden dit werk graag op vrije dagen en op de zondag, want dan kon men extra declareren. Na de bevrijding werden de politiemannen niets verweten, alleen de 14 die lid waren geweest van de NSB moesten terecht staan en kregen zware straffen. Hier een voorbeeld over de naoorlogse rechtspraak.

Meer Lezen: Gerard 1945 

 

3 reacties op “Over Foute Politie en Familie Asscher zwijgt Burgemeester van der Laan tijdens Dodenherdenking.

  1. NL dienstkloppers alsmede de Joodsche Raad waren jegens de Moffen overijverig en de Burgerlijke Stand werd geheel ter hand gesteld. Kinderlijk 1voudig. Het gezag had de kuierlatten richting GB ondergebonden en de bezetter had vrij spel. Het eigen hachje redden had prioriteit; de rest deed er niet toe. Relatief gezien verloor NL de meeste Joden. Na WOII poogde A’dam achterstallige erfpacht te innen van familie van Joden die waren afgevoerd en nimmer terug gekomen. Kreeg ’n spreuk aan ’t stadswapen toegevoegd omdat ze zich zo heldhaftig had gedragen (kuch!). Onderwijl was asielzoekster Wilhelmina als overwinnares de NL grens in Zeeuws-Vlaanderen overgestoken. Natuurlijk toen de kust veilig was. Wat ’n tuig!

  2. De nog steeds durende oorlog was om MN te stichten, met de meest schofterige afleiding via het Joodse volk, dit is klaar en duidelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s