(door LT)

AMSTERDAM-NOIR-Groen Links stond op omvallen in een ultieme poging de partij te redden bedacht men als mensen niet naar inhoud willen luisteren dan maar het Justin Bieber effect. Niet  op de inhoud dan maar uiterlijk. Dat werd natuurlijk Klavertje Groen het 31 jarig jochie die nog regelmatig in zijn korte broekje in de tweede kamer zit.Zijn aanhang bestaat inmiddels uit soppende vrouwtjes en gillende tienermeisjes.Het joch heeft nog nooit een slag gewerkt, jarenlang was ( of is?) hij de toy boy van  de demagoog Femke Halsema.

Het gerucht gaat dat hij als jonge jongen vreselijk populair was bij de R.K. priesters in de omgeving van Roosendaal en deze zich seksueel goed op hem hebben uitgeleefd. Dat zou ook verklaren waarom hij al op jonge leeftijd in de (pedo)-seksindustrie(Video) terecht kwam.Het jochie vind #hungrykids Obama’s speeches (Video) geweldig. Al Obama’s grote speeches zijn geschreven door Jon Favreau.Zijn grote politieke ideaal is iedere Nederlander zijn eigen vervoermiddel een autoped. Zijn eerste grote politieke prestatie was toen zijn motie onder groot gejuich in de tweede kamer werd aangenomen dat er in de kamer een grote ballenbak permanent wordt geplaatst.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).