Halsema’s ‘Toy-Boy-Jessie Klavertje’ ‘Bieber-groen’.

(door LT)

AMSTERDAM-NOIR-Groen Links stond op omvallen in een ultieme poging de partij te redden bedacht men als mensen niet naar inhoud willen luisteren dan maar het Justin Bieber effect. Niet  op de inhoud dan maar uiterlijk. Dat werd natuurlijk Klavertje Groen het 31 jarig jochie die nog regelmatig in zijn korte broekje in de tweede kamer zit.Zijn aanhang bestaat inmiddels uit soppende vrouwtjes en gillende tienermeisjes.Het joch heeft nog nooit een slag gewerkt, jarenlang was ( of is?) hij de toy boy van  de demagoog Femke Halsema.

Het gerucht gaat dat hij als jonge jongen vreselijk populair was bij de R.K. priesters in de omgeving van Roosendaal en deze zich seksueel goed op hem hebben uitgeleefd. Dat zou ook verklaren waarom hij al op jonge leeftijd in de (pedo)-seksindustrie(Video) terecht kwam.Het jochie vind #hungrykids Obama’s speeches (Video) geweldig. Al Obama’s grote speeches zijn geschreven door Jon Favreau.Zijn grote politieke ideaal is iedere Nederlander zijn eigen vervoermiddel een autoped. Zijn eerste grote politieke prestatie was toen zijn motie onder groot gejuich in de tweede kamer werd aangenomen dat er in de kamer een grote ballenbak permanent wordt geplaatst.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).

12 reacties op “Halsema’s ‘Toy-Boy-Jessie Klavertje’ ‘Bieber-groen’.

 1. Bijna alle W-Europese leiders hebben geen (eigen) kinderen of zijn homo: Merkel, May, Sturgeon, Lofven (Zweden), Rutte, Bettel, Macron enz. De doorgeef functie aan ’t nageslacht wordt niet (meer) gevoeld of begrepen. Geen wonder dat de sluizen wijd worden opengezet en tout le monde welkom is. Actief in de slaapkamer is men niet; de rest v/d wereld fokt als konijnen. Houdt Europa nimmer tegen. Amen!

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!

 3. ik heb dat klaver verhaal nooit begrepen. hij is te oud voor de pedos en te jong om ook maar een zinnig woord te roepen maar toch was die kwal overal op tv en radio petit macron?

 4. je komt niet zomaar in de tweede kamer ,je moet eerst door een heel homo net werk worden goed gekeurd.henkie krol kwam er niet voor niks heel makkelijk in, in de tweede kamer en de politiek.

 5. Parlementaire belangenvereniging voor praktiserend Pedosexueel Nederland steggelen verder over wie nu weer namens Justitie aan de beurt is onze kinderen te naaien

  Ministeries van Justitie voegen weer kiekjes toe aan privé verzameling
  MABALACAT, Philippines — The suspected pedophile could see people banging on his front door through his security cameras. Were they neighbors? Cops?

  American expat nabbed in child porn bust in Philippines
  Lees meer: http://www.nydailynews.com/news/world/american-expat-nabbed-child-porn-bust-philippines-article-1.3149392

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s