‘Doofpot Kabinet Rutte’ steunt rechtsgang voor de waarheid nabestaanden MH17 niet.

( van onze ‘MH17 –Doofpot- redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- Families MH17-slachtoffers eisen jarenlang videobeelden van VVD ‘Aasgier Stef Blok’, maar krijgen de Doofpot-deksel op hun kop (Video).
Het ‘Doofpot-Kabinet Rutte'(Video) met zijn PvdA NSB ‘loopjongen Asscher’ zal nabestaanden van de MH17 slachting niet steunen in hun zoektocht naar de waarheid, als zij een rechtszaak beginnen tegen President Maffiaboss Porosjenko‘ van de Oekraïne bralde de VVD Aasgier Stef Blok. Het Kabinet liegt bang te zijn dat zo’n procedure de strafrechtelijke opsporing en vervolging van de daders  (CIA?Poetin?) van de aanslag kan hinderen. “Ik begrijp dat er ongeduld is“, liegt de VVD Minister Gangster Blok(Video) van Veiligheid voor de Rijken en ‘Doofpot-Justitie’ voor de ‘Pedo-Elite(video)‘.

Bom onder Holleeder-proces.Peter R. de Vries&Zussen Holleeder ontmaskerd en MH17-Schandaal(Video).

 ‘Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne(Video).
De’ Dutch 007 Joura’ ( Nep en Fop onderzoeker) was zich de beroerte geschrokken dat de nabestaande steeds meer Wakker worden en zelf op zoek gaan naar de waarheid. ‘Yes, we can ‘Klaver staat ook 100 procent achter deze zoveelste ‘Doofpot-actie’ van ‘Godfather Rutte’&’Lijkenverbrander Keizer'(Video).De ‘Kasteelheer Pechtholt’ en de ‘Nep en Fop Christen  Buma’ waren niet bereikbaar voor commentaar, want die zitten nu even in de ‘Rutte- Doofpot’ met de ‘MH17-Demmink-Deksel’ er op. Rutte: “Kijk willen de nabestaande een rauw optocht, een Monument of zelfs een Huilende en liegende Timmermans (Video)  dat kunnen ze van ons allemaal krijgen, maar laten zij nou niet van ons verlangen dat wij hun steunen in hun zoektocht naar de waarheid, ha,ha,ha,ha,ha,ha”.

 

6 reacties op “‘Doofpot Kabinet Rutte’ steunt rechtsgang voor de waarheid nabestaanden MH17 niet.

 1. Als die familieleden dan maar niet hun gelijk trachten te halen in NL: ’t NL rechtssysteem is voor slachtoffers ’t karigste ter wereld met ’n schijn argument naar ons zogenaamd geweldige sociale voorzieningen stelsel. Dat was in de jaren 70 zo. Zit ‘m eerder in die calvinistische, ons bent zunig, kaasschaaf mentaliteit onder de Christelijke leugen: je krijgt ze er toch niet mee terug alsmede geld kan ’t leed toch niet verzachten. Dus betalen die Kaaskoppen dan maar ’n schamele Jodenfooi.

 2. Zo’n Tjibbe Joustra heeft natuurlijk helemaal geen haast om MH17 op te lossen.

  Wat zou u doen in zijn plaats ? Nog een paar jaar en dan met pensioen, met dit graai-luizenbaantje. Iedere maand riant salaris opbeuren, en het enige wat er gedaan moet worden is te rapporteren dat we een geweldig goed land zijn en dat Poetin een grote boef is.

 3. Ik kwam nog een lijstje met Nederlandse Stratfor (=CIA) medewerkers tegen:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2830341_pda.html

  Sanne Ten Hoove (de klokkenluider van Micha en Niburu over de Blije Bank en de DemminkDoofpot van Poot) staat ook op de lijst. Net als Nederlandse ministeries, kranten en politieke partijen.
  Dat GeenStijl van TMG voor de Jeruzalem Post werkt is weer een heel ander verhaal 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s