( van onze ‘MH17 –Doofpot- redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- Families MH17-slachtoffers eisen jarenlang videobeelden van VVD ‘Aasgier Stef Blok’, maar krijgen de Doofpot-deksel op hun kop (Video).
Het ‘Doofpot-Kabinet Rutte'(Video) met zijn PvdA NSB ‘loopjongen Asscher’ zal nabestaanden van de MH17 slachting niet steunen in hun zoektocht naar de waarheid, als zij een rechtszaak beginnen tegen President Maffiaboss Porosjenko‘ van de Oekraïne bralde de VVD Aasgier Stef Blok. Het Kabinet liegt bang te zijn dat zo’n procedure de strafrechtelijke opsporing en vervolging van de daders  (CIA?Poetin?) van de aanslag kan hinderen. “Ik begrijp dat er ongeduld is“, liegt de VVD Minister Gangster Blok(Video) van Veiligheid voor de Rijken en ‘Doofpot-Justitie’ voor de ‘Pedo-Elite(video)‘.

Bom onder Holleeder-proces.Peter R. de Vries&Zussen Holleeder ontmaskerd en MH17-Schandaal(Video).

 ‘Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne(Video).
De’ Dutch 007 Joura’ ( Nep en Fop onderzoeker) was zich de beroerte geschrokken dat de nabestaande steeds meer Wakker worden en zelf op zoek gaan naar de waarheid. ‘Yes, we can ‘Klaver staat ook 100 procent achter deze zoveelste ‘Doofpot-actie’ van ‘Godfather Rutte’&’Lijkenverbrander Keizer'(Video).De ‘Kasteelheer Pechtholt’ en de ‘Nep en Fop Christen  Buma’ waren niet bereikbaar voor commentaar, want die zitten nu even in de ‘Rutte- Doofpot’ met de ‘MH17-Demmink-Deksel’ er op. Rutte: “Kijk willen de nabestaande een rauw optocht, een Monument of zelfs een Huilende en liegende Timmermans (Video)  dat kunnen ze van ons allemaal krijgen, maar laten zij nou niet van ons verlangen dat wij hun steunen in hun zoektocht naar de waarheid, ha,ha,ha,ha,ha,ha”.