Twee Bankier Gangsters Henk de Wilde en Adriaan B beroven kind van 12 tot op het bot.

(van onze Elite-Bankier-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD ‘Godfather Rutte’&’Lijkenverbrander Keizer'(Video): “Wat leven wij toch in een fanatisch mooi (Rat in pak) land”.Wat u niet ziet bij ‘RTL-Riool-Boulevard’ met hun ‘Nep en fop misdaadjournalisten’ de ‘Politiescribent John van de Heuvel’ en de Insluip ‘Geilneef Peter R de Vries’ en/of hun collega de ‘Staat-NOS’.

Wordt men in Banana-Fraude-Nederland niet als  kind uit de laagste klasse  verkracht(Video) door de Ratten in pak, dan wordt men wel berooft tot op het bot. Vier jaar cel geëist tegen twee Bankier-gangsters voor verduisteren miljoenenerfenis van  een weerloos kind van 12 jaar. Tegen Bankier-Gangster Herman de Wilde (54) uit Eelderwolde is vier jaar celstraf geëist. Volgens het Openbaar Ministerie verduisterde hij samen met een collega Bankier-Gangster een erfenis van 4 miljoen euro van een toen 12-jarige jongen. Zij collega in crime, Adriaan B een 38-jarige man aasgier uit Midwolda, hoorde vandaag maar twee jaar cel tegen zich eisen, meldt RTV Drenthe. De jongen mag nog van geluk spreken dat zij hem ook niet hebben verkacht, of misschien wel en komt dat nog later uit. Kan allemaal in het mooie land van Rutte en Demmink.

Beide mannen aasgieren ‘werkten’ in 2007 bij de Friesland Misdaad Bank toen ze werden aangewezen als ‘Graai en Naai-bewindvoerder’ van de 12-jarige. Zijn vader, oprichter van schoonmaakconcern Asito, overleed na jaren van keihard werken  in dat jaar en legde zijn vermogen in de handen van de twee aasgieren bankmedewerkers met wie hij al jaren zaken deed. Het OM weigert overigens de namen bekend te maken van de twee laffe, compleet gewetenloze kinder dieven, omdat zij behoren tot de ‘Rat in pak- Klasse’ en niet tot de laagste ‘Holleeder-Klasse’(Video). Dus die namen maken wij dan maar bekend.Hoe laag kan men zinken om een weerloos kind te beroven die net zijn vader heeft verloren. Wel zo laag als een Bankier-gangster die over lijken gaan en kinderen beroven tot op het bot.

‘Nep en Fop Beleggingsfonds’ Witgewassen op de VVD-Zuidas van Erik Wiebes.
Kort na het overlijden van de vader stapte de 54-jarige Bankier-gangster over naar beleggingsbedrijf CEG/Reggehuys, waar hij mede ‘Graai en Naai-directeur’ werd. De erfenis gebruikte hij voor risicovolle beleggingen in peperdure vakanties, (te jonge) hoeren, schandknapen,cocaïne(Video) en het betalen van gok schulden. Dit alles ging met toestemming van zijn oud- Bankier gangster collega uit Midwolda, die inmiddels ook voor zichzelf was begonnen als een soort van ‘Heer Wiegel- financieel Foetsie -die miljoenen-adviseur’.Maar met het ‘Nep en fop beleggingsbedrijf’ liep het niet goed af, wel met de twee Bankier-gangsters want die leefde over de rug van het weerloze kind als God in Frankrijk of als Taxfree ‘Graai-King Willem’(Video) in Holland. De aasgieren zaak ging opzettelijk failliet en de miljoenenerfenis van het kind verdween in de bodemloze Hedonische levensstijl put van de twee Bankier-gangsters.

Verduistering was goedgekeurd door de zelfde corrupte accounts van VVD Partijvoorzitter Keizer.Wie is de echte Boef:VVD-ers Keizer&CO of No Surrender Captain Kuipers en Partijleider Brown.

Volgens het OM wisten de mannen dat het ‘Nep en Fop Wiegel- beleggingsfonds’ een vehikel was voor Fraude en het kind te beroven en is er sprake van verduistering. De 54-jarige hoofdverdachte spreekt dat tegen. “Ik wilde het geld juist veilig stellen”, bralde hij huilend alsof hij Frans Timmermans(Video) was tegen de rechter.

Ook voerde hij aan dat zijn jaarrekeningen keer op keer waren goed gekeurd door dezelfde accounts als die van Henry Keizer en dat zij beide al jaren trouwe VVD partijleden zijn.Desondanks eiste het OM naast de celstraf  ook een beroepsverbod van vijf jaar tegen de hoofdverdachte uit Eelderwolde. M.a.w. ze kunnen in de toekomst gewoon weer aan de slag als aasgier Bankier-Gangster. Daarnaast wil het OM dat de mannen de 4 miljoen euro terugbetalen. Hierop barste de twee Bankier-Gangsters uit in het ‘Rutte lachen en gieren’, want zelfs een kind van 12 jaar weet dat deze twee Ratten in pak nooit een cent zullen terug betalen. Zelfs de Rechter kon zich niet goed houden en schoot ook in de lach. De destijds 12-jarige erfgenaam is inmiddels 21 en zijn leven is compleet verwoest. Hij heeft een vrouw en twee kinderen en kampt volgens zijn huidige bewindvoerder met een belastingschuld van enkele miljoenen bij de staatssecretaris van de Belastingdienst de ‘VVD Gangster Erik Wiebes’. En zit nu kaal geplukt gedwongen in een werkloosheid Chain gang  van PvdA ‘Kapo Klijnsma’. Waarom Erik Wiebes die belastingschuld niet verhaald op de twee Ratten in pak aasgieren is een schande en pure VVD Klasse Justitie. Ook begrijpen wij niet dat het OM niet eist dat Friesland Misdaad Bank het het gestolen geld terug betaald aan de jongen, aangezien deze twee aasgieren middels de bank toegang hadden verkregen tot zijn erfenis (zorgplicht). Op 31 mei doet de rechtbank uitspraak en het is een wonder dat de erfgename niet zelfmoord heeft gepleegd tot heden.

Gisteren tierde John van den Heuvel bij zijn ‘RTL-Riool Boulevard’ over wat avontuurlijke Hells Angels dat zij het ergste misdadige tuig zijn die als aan hem zou liggen de rest van hun leven in de cel moet blijven. Hij citeerde schuim bekkend uit de politie procesverbalen alsof hij die zelf had geschreven! Hoe hij daar aan komt werd uiteraard niet gevraagd(Video). Het leek wel of zij zijn moeder hadden verkracht zo ging hij te keer. De ‘VVD-Valse nichten’ die bij hem een Tafel hingen vonden het prachtig en kregen er allemaal een harde plassertje en kreunde van genot.Maar vandaag zult u geen woord horen over de hiervoor beschreven Bankiers wezen dieven bij het ‘RTL-Riool-Boulevard’.

13 reacties op “Twee Bankier Gangsters Henk de Wilde en Adriaan B beroven kind van 12 tot op het bot.

 1. ’t Zullen wel vvd-ers zijn. Die doen dat soort dingen nu eenmaal. Het valt me nog mee dat ze deze keer wel met hun tengels van een minderjarig jongetje wisten af te blijven. Dat lukt ze normaal niet.
  vvd = criminele orga. Maar oppassen voor Wilders en Thierry Baudet. Beiden hebben nog meer fatsoen in hun pink dan elke vvd-er in zijn hele lichaam.
  Nederland kiest hier zelf voor en het begint mij allemaal glad aan mijn reet te roesten, als ik eerlijk ben. Behalve dan de dagelijkse kinderverkrachting in vluchtelingenkampen die onder Dijkhoff nog steeds plaats vinden.

 2. Als dit de credo is waar wachten de Nederlanders op ga er op los STELEN want, van de regering mag het en ja je kan geen straf krijgen waar is al het geld men weet het drommels goed de Bank heeft verzekering tegen dit soort geval kom nauw en waar is de beleid van tien ogen principe van Compliance gebleven ? DNB waar zijn jullie nu ? Geef die jongen zijn geld terug zo lopen jullie met de wet in de hand Toch
  stelletje zaagsel die jullie zijn !

 3. 1 schepje suiker en 1 schepje zout met een kopje water is 1
  medicijn tegen uitdroging
  in de jaren 80 van de vorige eeuw heeft de farmaceutische
  maffia en de hulp charlatans miljoenen verdiend aan de
  hongersnood in Afrika met die formule.

  De rol van de farmaceutische bedrijven en de octrooi rechten in de medicijnen
  wereld is een aanfluiting voor de menselijkheid.
  zolang de westelijke maffia gilde markt werking in de zorg
  hanteert ken we alles van ze verwachten luguber macabere
  sadistische wreed en zelf over treffen in slechtheid

 4. En dan te bedenken dat dit VVD circus vrolijk doordraait tot -op z’n minst- 2021 omdat ’t stemvee ’t zo heeft gewild. Van ’t opgevoerde showtje met de 2 Turkse ministers hebben we na 15/3 niets meer vernomen. Mooi in scene gezet en Geert de pas afgesneden. Klaver wordt de luis in de VVD pels.Die rol ligt ‘m zeer. Merkel prijst NL: ’n toffe handelsnatie, ’n robuuste economie en altijd aan de bevelen van Germania gehoorzamend. De 2 grootste Bundeslander zijn NL en NRW.

 5. banken politiek en het toga tuig werken als een groep dus heel goed samen. banken zien of iemand credit waardig is of een goed ondernemersplan met potentie. de politiek gooit de regelgeving er als een verrot sausje overheen en het toga tuig serveert het in de groep kleuterneukers met als goalkeeper keyzer die de laatste euro uit je lijk perst. En wij maar denken dat we in een keurig land leven met normen en waarden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s