(van onze ‘VVD Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ras ‘Bestuur-Gangster Hans Middendorp’ van het waterschap Delfland en de Rijksuniversiteit Gent is afgelopen zondag in het Haagse Bos gearresteerd omdat hij kort daarvoor in het bos een op leeftijd zijnde vrouw en een diertje heeft mishandeld. Omstanders dachten dat hij één of ander ‘Dieren&mensen-Beul-Gek’ was die aan die aan de Angel Dust zat, maar het was slechts weer een Bestuurs-Gangster.Dat hadden Badr Hari of Willem Holleeder(Video) of de Hells Angels moeten doen, dan hadden vanavond alle toeters en bellen af gegaan bij’ RTL- RioolBoulevard’ en de bral-Shows Pauw, RTL Late Night show en DWDD. Dan hadden we weer de gehele avond naar de  ‘Politiescribent John van den Heuve’l en/of Insluip ‘Geilneef Peter R. de Vries (Video)’ kunnen kijken die dan met schuim op hun bek eisen dat ze aan de hoogste boom worden op gehangen.

‘VVD- Klasse-Justitie’:Als je hond losloopt krijg je € 97 euro boete. Mishandel je hond en vrouw met fysieke gevolgen €250

 

Hoogheemraad-Gangster Hans Middendorp heeft eerst een hondje geschopt en daaraan de vrouw mishandelt.
Na slechts enkele uren in een politiecel te hebben doorgebracht, kreeg Hans Middendorp. (58), de ’hoogheemraad’ van het hoogheemraadschap dat half Zuid-Holland omsluit, een boetetje van 250 euro opgelegd door een corrupte VVD officier van justitie en werd hij heengezonden om weer mens en dier te gaan mishandelen. Volgens een ooggetuige was Hans Middendorp zondagmiddag in een uitlaatgebied voor honden aan het hardlopen in een te strakke glimmend, glitter, traning’s broek. Daarbij sprong een hondje liefdevol tegen hem op (of wilde tegen hem aan pissen dat is niet duidelijk ), een zogeheten boeren foxje. De hardlopende psychopaat Middendorp was daar niet van gediend en gaf het beestje een harde doodschop. De geschrokken bazin vroeg hem waarom hij haar hondje dood schopte, waarna Middendorp. zijn agressie op haar richtte en haar uitschold voor ‘PVV-Tokkie’ en haar hondje voor Labbenkakken. De Psychopaat Middendorp gooide vervolgens de 40-jarige vrouw met kracht achterover tegen de grond. Liggend protesteerde zij opnieuw tegen zijn agressie, waarop hij haar voor de tweede keer aanviel met schuim op zijn ‘Bestuur’s-Gangster-bek’.De vrouw wist daarna een foto van haar TBS- belager te maken en riep om hulp naar een stel dat iets verderop de zware mishandeling van mens en dier had gadegeslagen. Nadat zij de politie hadden gebeld, werd de inmiddels op de vlucht geslagen Middendorp aan de rand van het (Homo)- recreatiegebied aangehouden en ingerekend voor de Show.De aangevallen vrouw heeft een zinloze aangifte gedaan tegen Middendorp en heeft zich onder medische behandeling laten stellen. Zij hield aan de mishandeling zowel inwendige bloedingen als rug- en nekklachten over en dat is dus de facto zware mishandeling. En daarvoor zouden u en wij voor maanden in voor voorarrest verdwijnen, maar niet de Bestuur-gangsters. Hans Middendorp wil niet veel kwijt over het gebeurde, behalve dat hij stelt gehandeld te hebben zoals elk goed Bestuurder zou doen. Hij verbreekt de verbinding van zijn telefoon en stuurt vervolgens een bericht: „Tot de rechter uitspraak doet, heb ik geen commentaar en lik mijn reet.” Daaruit valt op te maken dat hij zich niet neerlegt bij de ‘Rat in pak-beschikking’ die hij door de Haagse VVD-officier van justitie kreeg opgelegd. Wij hebben commentaar gevraag aan het dagelijks ‘Rat in pak– Bestuur’ Hoogheemraadschap van Delfland.En de Voorzitter = Dijkgraaf) mr. M.A.P. van Haersma Buma liet ons weten dat zij het volste vertrouwen houden in zijn Bestuurder Middendorp en dat er geen haar op zijn ‘Bestuur-Gangster–hoofd’ aan denkt om hem op non-effectief te zetten, laat staan op staande voet te ontslaan. Buma:”Wij ontslaan toch alleen “Labbenkakken” en PPV—Tokkie’s, ha,ha,ha,ha,hah, in dergelijke gevallen”.

Opmerking: in het kader van hoor en wederhoor het  bovengenoemd artikel voor gelegd aan: (mvanhaersmabuma@hhdelfland.nl)