(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Asfalt Misdaadpartij’ VVD van ‘Rutte en Keizer’ laat zich nu al gijzelen door ‘Groen-Witwas-Links’(Video) van ‘Yes, we can Klaver’ met de opmerkelijke stap om grote verkeersprojecten van de agenda te vegen.
Het gaat onder andere om de aanpak van een knelpunt bij Gouda, berucht om de vele files en ongelukken. Waarom? De ‘Neofascistische-liberalen’ verzetten zich tot voor kort fel tegen iedere poging van GroenLinks om asfaltprojecten ’controversieel’ te verklaren, dus te bevriezen tot er een nieuw Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte& Keizer3 is.

Over het feit dat Rutte nastreeft dat alle arme, door GroenLinks PVV-Tokkie’s (door de VVD Labbenkakken genoemd) genoemd zand moeten gaan vreten horen(Video) de ‘Wannabe Obama’ ‘Boy Klaver’ voor als nog niet. Maar nu zwicht de VVD-misdaadgroep alsnog voor de ‘Nep en Fop milieupartij’. Waarom? Waarmee chanteert Klaver Rutte? Met Henry Keizer? Of met de’ VVD Pedo-groep Joris Demmink'(Video)? Of met Taxfree ‘Graai-King Willem’? Wie zal het zeggen de VVD-misdaadgroep van ‘Pinoccio Rutte’ is zo wat met alles te chanteren(Video) van Fraude, Witwassen, oplichting tot ‘Pedofielen-Doofpot- affaires’. Maar inmiddels gonst het van de geruchten binnen de ‘Pedo-Top’ van de VVD dat Rutte keihard gaat terug slaan met het ranzige verhaal dat Jesse Klaver ooit GroenLinks is binnengehaald door de Bankier-gangsterin ‘Doofpot- Femke Halsema’ toen hij haar (te jonge) Toy-boy was. Hoe het ook zij, de smerigheid die over de formatie tafel(Video) moet zo erg zijn dat die arme ‘Nep- Christen Buma’ dagelijks aanschuift met watten in zijn oren. De ‘D66- Yuppie fascist’ ‘Kasteelheer Pechthold’ daar in tegen zit dagelijks te genieten van alle vuiligheid, want het enige wat hem interesseert is dat hij minimaal vice-premier wil worden.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).