‘Boy Klaver’ gijzelt VVD-misdaadgroep van Rutte.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Asfalt Misdaadpartij’ VVD van ‘Rutte en Keizer’ laat zich nu al gijzelen door ‘Groen-Witwas-Links’(Video) van ‘Yes, we can Klaver’ met de opmerkelijke stap om grote verkeersprojecten van de agenda te vegen.
Het gaat onder andere om de aanpak van een knelpunt bij Gouda, berucht om de vele files en ongelukken. Waarom? De ‘Neofascistische-liberalen’ verzetten zich tot voor kort fel tegen iedere poging van GroenLinks om asfaltprojecten ’controversieel’ te verklaren, dus te bevriezen tot er een nieuw Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte& Keizer3 is.

Over het feit dat Rutte nastreeft dat alle arme, door GroenLinks PVV-Tokkie’s (door de VVD Labbenkakken genoemd) genoemd zand moeten gaan vreten horen(Video) de ‘Wannabe Obama’ ‘Boy Klaver’ voor als nog niet. Maar nu zwicht de VVD-misdaadgroep alsnog voor de ‘Nep en Fop milieupartij’. Waarom? Waarmee chanteert Klaver Rutte? Met Henry Keizer? Of met de’ VVD Pedo-groep Joris Demmink'(Video)? Of met Taxfree ‘Graai-King Willem’? Wie zal het zeggen de VVD-misdaadgroep van ‘Pinoccio Rutte’ is zo wat met alles te chanteren(Video) van Fraude, Witwassen, oplichting tot ‘Pedofielen-Doofpot- affaires’. Maar inmiddels gonst het van de geruchten binnen de ‘Pedo-Top’ van de VVD dat Rutte keihard gaat terug slaan met het ranzige verhaal dat Jesse Klaver ooit GroenLinks is binnengehaald door de Bankier-gangsterin ‘Doofpot- Femke Halsema’ toen hij haar (te jonge) Toy-boy was. Hoe het ook zij, de smerigheid die over de formatie tafel(Video) moet zo erg zijn dat die arme ‘Nep- Christen Buma’ dagelijks aanschuift met watten in zijn oren. De ‘D66- Yuppie fascist’ ‘Kasteelheer Pechthold’ daar in tegen zit dagelijks te genieten van alle vuiligheid, want het enige wat hem interesseert is dat hij minimaal vice-premier wil worden.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).

 

11 reacties op “‘Boy Klaver’ gijzelt VVD-misdaadgroep van Rutte.

  1. Prima. Vroeger werd dit alles onder de korenmaat geschoven; nu door internet en sociale media weet Jan-met-de-Pet ook hoe ie dagelijks genaaid en bedrogen wordt. Links of rechts: v/h zelfde laken ’n pak. In Frankrijk is thans geheel links lyrisch over Macron, ’n employee v/d Bank Rotschild. Kan ’t nog stupider? Brigitte’s oudste kleinkind kan met trots zeggen dat, toen zij 2 was, haar oma trouwde met ’n vent die jaren jonger is dan haar vader. Om verwarring te voorkomen noemt ze haar vader Papa en haar stiefopa Daddy. Dit allemaal omdat haar oma 2 levens tegelijk wil leiden. Kennelijk ’n nieuwe variant van ” ’t goede voorbeeld geven”.

  2. Pingback: Eindtijdberichten en andere opmerkelijke berichten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  3. Het is toch zo dat een demissionair kabinet beperkt is?

    Zou zeggen; zo laten.
    Intussen verloederd dit land wat zo geweldig is voor -politieke-criminelen.
    Met de groeten aan het merendeel van alle politici die al veel te lang actief zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s