‘Super-Godfather Draghi’ kwam zijn misdaden tegen de menselijkheid ‘uitleggen’ aan de Tweede Kamer.

(Rob Brockhus (redacteur SDNL))

AMSTERDAM-NOIR- Dijsselbloem dreigt Griekenland volledig te Wurgen voor zijn Führerin Merkel(Video).
Vandaag ook wat gekeken naar het Kamerdetat met ECB-president ‘Super-Bankier-Gangster Mario Draghi’. Hij was op een punt zeer concreet: de belastingbetaler heeft niets hoeven betalen voor de hulp aan o.a. de Grieken. Alle bezuinigingen die zijn doorgevoerd als ‘hervormingen’ hadden maar een enkel doel: de sterke concurrentievergroting t.a.v. het buitenland; en ten behoeve van de export. Alle sociale kosten voor gezondheid (verpleeghuizen) eigenrisico (zorg) en lastenverzwaringen (verhuurdersbelasting), hadden maar een enkel oogmerk: het goedloper maken van de kostprijs per eenheid product voor de export, waardoor de werklooheid in Nederland groeide. Zodat naast de productie ook de krimpwerkloosheid geexporteerd kon worden naar buiten de EU.

ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de NOS(Video).

Pieter Omtzigt die als deskundig beschouw heeft op dit punt de plank faliekant mis. Alle bezuiningen gingen op kosten van het binnenland en de binnenlandse bestedingen, waardoor de werkloosheid pijlsnel steeg. Ook die in de zorg etc. De rest is pure misleiding en censuur. Mario Draghi verdedigde het rentebeleid dat spoort met de visie van Maynard Keynes met een target van ca. twee procent per jaar. Ik adviseerde Wim Duisenberg (DNB) ooit om die naar ca. 5 procent vast te laten oplopen om het oppotten van financieel vermogen te bestrijden a la het Wonder van Worgl, en de blunder van Jelle Zijlstra te compenseren die een inflatie besteed die er niet was maar iets anders.Volgende week maandag om 23.00 uur bij Saltotv zal Brockhus bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir met meer schokkende onthullingen komen m.b.t. de Misdaden van de’ ECB-Bankier-Gangsters’  die u nooit zal zien bij de MSM.

7 reacties op “‘Super-Godfather Draghi’ kwam zijn misdaden tegen de menselijkheid ‘uitleggen’ aan de Tweede Kamer.

  1. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke berichten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. Draghi (ECB), Tajani (EP) en Mogherini (EU BZ): 1/2 maffiosi op belangrijke posten in de EU. Zo heerlijk, gaat de EU nog sneller naar de bliksem dan gedacht. Italianen zijn zeer bedreven in 2 dingen: geen belastingen betalen en schulden ten noorden v/d Alpen neerleggen. Voor de rest la dolce vita.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s