‘Pedo-Bill Clinton’ schrijft ‘Jimmy Savile-thriller’ hoe hij zich straffeloos vergreep aan Kinderen en arme Blacks.

(van onze Internationale ‘Elite-Gangster-Pedo’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pedo-Clinton’ was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’ with ‘Pedo- Duke Andrew’&‘Prince Pedo Claus(Video).
Behoort de thriller ‘Nep en Fop auteur James Patterson’ ook tot de “ Elite-Lolita-Pedo-Bill-Clinton-expres”. Dat zou pas echt Thrillen zijn, niet dan? ‘Pedo-Bill Clinton’ werkt met thrillerauteur (pedo?)-James Patterson aan de eerste avonturen ‘Pedo-Jimmy Savile-roman’ ooit in de Wereld. Het zieke, perverse verhaal zal gaan over een zittende President die zich o.a. straffeloos aan arbeiders kinderen en wezen vergreep. De ‘VVD Demmink& Prins Claus-kliek’ heeft al voor het verschijnen van het ‘Pedo-boek’ een groot aantal exemplaren besteld als pervers, ziek ‘Bed-(Ruk)-literatuur’. Ook de Engelse ‘Elite-Pedo-kliek’ van ‘Pedo-Duke Andrew’ kan niet wachten tot ‘Pedo Bill’ zijn spannende verkracht de arbeiders kinderen straffeloos avonturen ‘Jongens’-boek verschijnt. Ze hebben hun zakdoekjes al klaar gelegd op hun nachtkastjes in hun ‘Ard van der Steur-Jongens-Kastelen ’(Video).

Verder zijn er nog weinig smerige, zieke details bekend over het debuut van de voormalige ‘Pedo-President’ van de Verenigde Staten, meldt Variety.

Schokkende ‘Pedo Bill ‘onthulling(Video).

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’(Video) horen in de cel.
Van Clinton is algemeen  bekend dat hij een zieke voorliefde heeft voor arbeiders kinderen, mysteries (“The Shadow World”(Video)) en thrillers dat hij alle arme Blacks en arme witte de bak in helpt en dat is de specialiteit van James Patterson, dus zal het genre van het boek niet moeilijk te raden zijn. Pikant is dat er ook een hoofdstukje in zal staan over de eerste  ‘Vrouwelijke-Pedofiel’ (Video) die nu aan de macht is Frankrijk middels haar geestelijk gestoorde ‘Toyboy-Macron’. “Werken aan een boek over een zittende president – met behulp van wat ik weet over het werk, het leven in het Witte Huis en de manier waarop Washington werkt, is heel leuk geweest,” bralde de ‘Elite-Pedo Clinton’ in een verklaring. “En het is geweldig om met zo’n geld beluste en ruggenloze Jim te werken. Ik ben al jarenlang een fan van hem en hij schrijft op wat ik wil.””Ik ben een ‘Leugen-verhalenverteller’, en de ‘Pedo-kennis’ van president Clinton maakt het voor ons mogelijk om een heel interessant verhaal te vertellen”, voegt de op geld beluste al dan niet zijnde Pedo James Patterson toe. Ook is het meegenomen dat wij de opbrengst van het boek samen kunnen Witwassen( belasting ontduiking) bij Bill en zijn ‘Nep en Fop echtgenoot’  ‘War-Mongul-Hillary- Foundation’, ha,ha,ha,ha.The President Lolita–Childeren-expres is Missing” komt uit in juni 2018 en zal worden uitgegeven door zowel de verrotte en corrupte uitgever van Bill Clinton als die van James Patterson. Ook de grote fan van ‘Pedo-Bill’ de PvdA “Miss Cow” Dijkstra heeft al een exemplaar besteld om ‘lekker’ in bed te lezen en heeft een levens grote ‘Koeien-Vibrator’ klaar gelegd.

9 reacties op “‘Pedo-Bill Clinton’ schrijft ‘Jimmy Savile-thriller’ hoe hij zich straffeloos vergreep aan Kinderen en arme Blacks.

  1. Deze ziekelijke pedomanie kent een geschiedenis, die zich over gehele wereld zich voordeed, of dit te bestrijden is de betrekkelijke vraag, maar met wortel en tak uitroeien een onmogelijke taak?

  2. Macron’s voorliefde voor oudjes begon al zeer vroeg: wilde als kind van 5 van huis weg omdat ie liever bij z’n oma verbleef. Rijp voor Freud. Moet toch iets wezenlijks fout zitten tussen hem en zijn ouders. Brigitte is 8x oma; hij op z’n 25ste al stiefopa. Haar kleinkinderen noemen hem Papa, want haar ex man is de opa. Die man komt in ’t geheel niet aan bod. Melania stond als 3de echtgenote met zoon Baron van 10 op de verkiezings bühne; Brigitte als 2de echtgenote met ’n kleindochter. Dat soort lui verlangt v/h volk moreel in de pas te (blijven) lopen. Lukt nimmer!

  3. Dit is het belangrijkste interview/bewijs dat ik ooit heb gezien (20 jaar onderzoek). Ik heb vele getuigenissen gezien van slachtoffers, maar nog nooit van iemand die aan de kant van de daders opereerde. Deze man is een Nederlander en ex-bankier. Het interview is van maart 2017. Dit moet je kijken (en deel het met alles en iedereen!)

  4. Pingback: Eindtijdsignalen en diverse andere opmerkele berichten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s