(van onze ‘dr. Goebbels GroenLinks&Peter R. de Vries’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Johnny de Mol wil zelfde regeling als ‘Maffia Boss Porosjenko’ van ‘VVD Boy-Jesse Klaver’(Video).
Persvrijheid is willekeur als het aan de VVD-boy ‘Yes, we can’ Klaver ligt. Zonder reclame inkomsten verdwijnt Geenstijl (daar waar Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-SaltoTV(Video) tegen de klippen op groeit) en dat is wat ‘Groen-Witwas’-Links(Video) van ‘Obama Wanne be ‘Boy Klaver beoogt. Nu zijn wij geen fan van Geenstijl al was het maar omdat zij bijv. de Tweevoudige TBS-Moordenaar Martin Kok(Video) tot hun misdaadjournalist bombardeerde. Maar aan de andere kant vertolken zij het woord van de door de Heersende Klasse en hun Gevestigde Orde pers kaal geplukte en gehersenspoelde massa en dat siert hun.GroenLinks en hun Insluip ‘Geilneef Peter R. de Vries’ willen dat overheden het voorbeeld van Defensie de Wapenhandel van VVD Gangsterin ‘Yab Yum Hennis'(Video)  volgen en niet meer adverteren op GeenStijl, maar wel bij de ‘NSB -Telegraaf’, de Staats-NOS( NPO vangt 960 miljoen subsidie per jaar) en alle andere Gevestigde Orde Kranten o.a. de Volkskrant,NRC, Trouw, en Het Parool, die Klaver en Rutte&Keizer de hemel in prijzen. En niet te vergeten de ‘Riool-programma’s’ van ‘Maffia Bos John de Mol’ die verantwoordelijk kan worden gehouden voor het verpulveren van miljoenen mensen hun hersens tot ‘Tokkie- appelmoes'(Video), die daardoor als Zombies op de corrupte Gevestigde Orde partijen stemmen waartoe Klaver en zijn ‘Grachtengordel-bende’ toebehoort.

Klaver:”Rutte,Demmink,Teeven en Keizer zijn goud, eerlijke ‘Groen-mensen’ die best reclame mogen krijgen”(Video).

In een ranzige’ Censuur-pamflet’ dat oproept adverteren op GeenStijl te heroverwegen, staat dat bijvoorbeeld de Belastingdienst  van ‘VVD- Witwas- Zuidas ‘nog wel adverteert. Als dat klopt moet daar volgens het ‘dr. Goebbels -censuur Tweede Kamerlid Corinne Ellemeet van GroenLinks’ en Peter R. de Vries ,,snel verandering in komen”.Zij (en De Vries) willen van haar toekomstige staatssecretaris ‘VVD- Gangster Eric Wiebes’ (Financiën voor de Ultra-Rijken belasting ontduikers) weten hoe hij “ervoor gaat zorgen dat de Belastingdienst seksisme in de media niet langer financieel ondersteunt en dan doelt zij niet op die van Riool-RTL en SBS van ‘Maffiabos John de Mol’  en zijn loopjongen de ‘Politie-infromat Peter R. de Vries’”. Zij heeft overigens sinds zij met de Vries optrekt zichtbaar last van haar billen, want zij staat steeds in de Tweede Kamer en is niet een keer meer gaan zitten. Waarom?

Een oproep om GeenStijl te boycotten werd vorige week ondertekend door meer dan honderd door de corrupte overheid vet betaalde eveneens corrupte ‘Goedmens- vrouwen’ uit de ‘Grachtengordel- Maffia’ van ‘Godmother Halsema’, onder wie veel ‘Nep en Fop journalisten ‘van de 100 procent gesubsidieerde Staats-Omroepen. zoals Buitenhof presentatrice de VPRO subsidie miljonair Marcia Luyten. Ook de aarts sexsist en’ Pedo-Pr-man Peter R. de Vries’ verklaarde zich solidair en hoopt daarmee stiekem die 100 domme Grachtengordel ganzen allemaal nog te neuken. Die laatste Oplichtster Luyten leidde afgelopen zondag n.b. nog de discussie over hetgeen hier voorgesteld  ( het is on niet bekend of De Vries haar al geneukt heeft). Lekker onpartijdig, niet dan. Maar het kan nog gekker! De Geilneef Peter R. de Vries verwijst ook nog eens een keer in dit verband naar wat hij noemt een goed artikel in de op één haar na failliete  bejaarden ‘GOED MENS- Vod’ De Volkskrant in deze van de algemeen bekende zwaar psychisch,gestoorde Stalker Heleen Mees. Peter R. kennende heeft hij die Mees al tijden geleden uit elkaar getrokken, toen hij zelf nog zijn voor 100,- euro schrijf ik wat de ‘VVD-Pedo-Juistie- wil- Column’ bij De Volkskrant.

 

NOOT: