(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Email Leak Shows Macron on’ Gay-(Pedo)-Lifestyle’ Mailing List just as Rutte.
Het kaal geplukte Franse Volk bleef massaal thuis en geloofd niet meer in de Democratie van de Heersende Klasse met hun Konijn uit de hoge hoed Macron(Video).Het gaat goed met de ‘Nep en Fop Democratie’ een ‘Vrouwelijke-Marcon-Pedofiel’ in het Paleis de l’Élysée en een Bommen gooier Kruisengrijper (Video) in het Witte Huis en een corrupte ‘VVD valse nicht Rutte’ in het Torentje. En dan vragen de Historici zich nog af hoe Hitler ooit de Verkiezingen in Duitsland heeft kunnen winnen. Na de Franse ‘Nep en Fop Verkiezingen’ is er direct een levens groot Standbeeld van Macron en zijn echtgenoot boss de Pedofiele bejaarde vrouw geplaats in het ‘dr. Goebbels -EU-Elite-Museum’ te Brussel gesponsord door de Koning  Massamoordenaar van Saoedi Arabië(Video) en de Wall street Bankier-Gangsters.

‘Rothschild Bankster Macron’ is de opvolger van de ‘Nep en Fop socialist François Hollande’. Hij was bovendien de Minister van Financiën voor de Ultra-Rijken van Hollande voordat hij zo vanuit het niets zijn eigen pedofielen partijtje begon(kuch). Kort na het bekend worden van de voorlopige uitslag belde tegenstander Marine Le Pen van het Front National met Macron om hem te feliciteren met de overwinning. De ‘Nep en Fop-verkiezingen'(Video) waren in meerdere opzichten historisch. Zo is Macron het jongste staatshoofd van Frankrijk de Elite zonder een echte partij sinds Napoleon in 1804. Ook uniek is dat zondag in de tweede ronde van de verkiezingen geen van de kandidaten afkomstig was van de traditionele ‘Graai en Naai Franse politieke partijen’.De uitslag komt evenwel niet als een grote verrassing, want de Ultra-Rijken en de MSM hebben alles uit de kast gehaald om hun ‘Konijn Macron’ aan de macht te helpen. De peilingen wezen al sinds de eerste ronde van de verkiezingen, twee weken geleden, op een ruime overwinning voor ‘Pedo-Konijn- Macron’ en de ‘Mainstream Media-Maffia’. De ‘leider’ van de duistere politieke beweging ‘En Marche naar de Hel met het Klootjesvolk’! haalt naar verwachting circa twee derde van de stemmen binnen.Het opkomstpercentage lag met 74 procent beduidend lager dan bij de eerste ronde twee weken geleden en ook flink lager dan de vorige presidentsverkiezingen vijf jaar geleden. De opkomst was historisch laag net als in de US waar slecht 54 procent van de Kiezers kwam opdagen en de’ Mad Dog Trump’ feitelijk slecht 27 procent van de US burgers achter zich heeft staan. En dat is maar liefs 6 procent minder dan Hitler want die had namelijk 34 procent van de Duisters achter zich.

Opmerking: Nog nooit vertoont:  Vanavond bij de Stem v.d. Straat-SaltoTV : No Surrender Captain Kuipers snoert Underground Presentator ing Steve Brown als eerste de mond(Video) en daagt hem uit om hem net als ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries(Video)‘ een schop onder zijn reet te verkopen.