‘Vrouwelijke–Macron-Pedofiel’ in Paleis Élysée en ‘Kruisengrijper Trump’ in Witte Huis en ‘Valse nicht Rutte’ in Torentje.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Email Leak Shows Macron on’ Gay-(Pedo)-Lifestyle’ Mailing List just as Rutte.
Het kaal geplukte Franse Volk bleef massaal thuis en geloofd niet meer in de Democratie van de Heersende Klasse met hun Konijn uit de hoge hoed Macron(Video).Het gaat goed met de ‘Nep en Fop Democratie’ een ‘Vrouwelijke-Marcon-Pedofiel’ in het Paleis de l’Élysée en een Bommen gooier Kruisengrijper (Video) in het Witte Huis en een corrupte ‘VVD valse nicht Rutte’ in het Torentje. En dan vragen de Historici zich nog af hoe Hitler ooit de Verkiezingen in Duitsland heeft kunnen winnen. Na de Franse ‘Nep en Fop Verkiezingen’ is er direct een levens groot Standbeeld van Macron en zijn echtgenoot boss de Pedofiele bejaarde vrouw geplaats in het ‘dr. Goebbels -EU-Elite-Museum’ te Brussel gesponsord door de Koning  Massamoordenaar van Saoedi Arabië(Video) en de Wall street Bankier-Gangsters.

‘Rothschild Bankster Macron’ is de opvolger van de ‘Nep en Fop socialist François Hollande’. Hij was bovendien de Minister van Financiën voor de Ultra-Rijken van Hollande voordat hij zo vanuit het niets zijn eigen pedofielen partijtje begon(kuch). Kort na het bekend worden van de voorlopige uitslag belde tegenstander Marine Le Pen van het Front National met Macron om hem te feliciteren met de overwinning. De ‘Nep en Fop-verkiezingen'(Video) waren in meerdere opzichten historisch. Zo is Macron het jongste staatshoofd van Frankrijk de Elite zonder een echte partij sinds Napoleon in 1804. Ook uniek is dat zondag in de tweede ronde van de verkiezingen geen van de kandidaten afkomstig was van de traditionele ‘Graai en Naai Franse politieke partijen’.De uitslag komt evenwel niet als een grote verrassing, want de Ultra-Rijken en de MSM hebben alles uit de kast gehaald om hun ‘Konijn Macron’ aan de macht te helpen. De peilingen wezen al sinds de eerste ronde van de verkiezingen, twee weken geleden, op een ruime overwinning voor ‘Pedo-Konijn- Macron’ en de ‘Mainstream Media-Maffia’. De ‘leider’ van de duistere politieke beweging ‘En Marche naar de Hel met het Klootjesvolk’! haalt naar verwachting circa twee derde van de stemmen binnen.Het opkomstpercentage lag met 74 procent beduidend lager dan bij de eerste ronde twee weken geleden en ook flink lager dan de vorige presidentsverkiezingen vijf jaar geleden. De opkomst was historisch laag net als in de US waar slecht 54 procent van de Kiezers kwam opdagen en de’ Mad Dog Trump’ feitelijk slecht 27 procent van de US burgers achter zich heeft staan. En dat is maar liefs 6 procent minder dan Hitler want die had namelijk 34 procent van de Duisters achter zich.

Opmerking: Nog nooit vertoont:  Vanavond bij de Stem v.d. Straat-SaltoTV : No Surrender Captain Kuipers snoert Underground Presentator ing Steve Brown als eerste de mond(Video) en daagt hem uit om hem net als ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries(Video)‘ een schop onder zijn reet te verkopen. 

 

12 reacties op “‘Vrouwelijke–Macron-Pedofiel’ in Paleis Élysée en ‘Kruisengrijper Trump’ in Witte Huis en ‘Valse nicht Rutte’ in Torentje.

 1. Veel vrouwen die jaren hun aandacht misten van hun ega stemmen natuurlijk op hem?
  Anders kun je toch geen winst van 65% voorstellen?

 2. Een sugar daddy+escort, ’n toy boy/gerontofiel+pedofiel, ’n onvruchtbare Oostblok kut: zie hier de Westerse leiders. Gaan zich nu afvragen waarom de Islam er oprukt. Mw Macron wil zich graag met “education” bezig houden: wat zij als 40 jarige moeder van 3 met ’n knaapje van 15 uitspookte wil ze op nationaal niveau brengen. Wordt al verkocht als ’n love story. Is 8x oma. Is die 1ste vent van haar al ‘ns geïnterviewd? Alles is nep: botox, oranje bruin (gelijk Trump) en ’n pruik (gelijk Trump). Krab je alles ervan af, hou je ’n karkas over. Kleedt zich goed, maar weinig “juicy” op 64.

 3. Frankrijk kiest een bankster als president.

  Nu wordt het hele land leeggeroofd van het laatste Franse cultuurgoed.

  Geen Camembert, geen jeu de boules, geen Champagne, geen croissants, geen Madeleine, geen Dordogne meer.

  Maar volgevreten Eurofielen die het land in de wurggreep houden met fake terreuraanslagen en idiote hervormingen naar vierkante tomaten en junk food van Monsanto en Facebook.

 4. Merci Beau Coup

  Predictive Programming
  The French Presidential election. This was stolen by the Rothschild’s on behalf of their slave Emmanuel Macron with a in your face, Satanic 66.06% of the vote.
  http://benjaminfulford.net/2017/05/08/it-is-time-for-canadian-lbo-of-bankrupt-us-corporate-government/

  Subliminal Advertising

  US Patent and Trade Office, Patent #6,506,148 Inzake het subliminaal modificeren van gedrag. Het is daardoor mogelijk om het zenuwsysteem van een persoon te manipuleren, door afbeeldingen te pulseren.
  Meer: http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/verborgen-boodschappen-en-voorspellend-programmeren/

 5. Rusland als je denk Niemand ? in de wereld heeft Amerika, en geen enkel Land ter wereld De Macht gegeven Om te denken ik ga je nu straffen ik betreed je land en vermoord de President van je Land en vermorzel alles wat een Volk heeft opgebouwd

 6. hijs dat rothschild konijn maar op de troon daar gaan we nog veel lol aan beleven. Hoe hebben ze zo n idioot weer kunnen vinden, best knap.

 7. Pingback: Eindtijdsignalen en diverse andere opmerkelijke berichten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s