Linda de Mol verkracht Holland met hysterisch ‘Gekken-gelach’.

(van onze psychisch gestoorde Showbizz redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Zaterdagavond RTL 4 uit de ‘Maffia Boss John de Mol'(Video) ‘Hersen-verpulveraars -Showbiz-fabrieken’: Twee vol gepakte tribunes met ‘Oranje-vlaggen'(Video) zwaaiende,zingende en hossende mensen met een ‘idioten-blik’ in de ogen.Voor elke tribune stonden (aan de coke verslaafde) 4 BN’ers achter een desk. In het midden een desk waar de spelleider stond een vreemd wezen(=Linda de Mol).Het blonde Waterhoofdje stond in geen verhouding met het uitgepuilde lichaam en het mondje was schaapachtig en stond ook in een soort ‘Gekken-lach’ stand. We gaan beginnen bralde het wezentje.De winnaars krijgen alle 4 een gouden stuiver(= een zakjes Cocaïne) bralde het ‘Lach-wezentje’. Dat was genoeg en iedereen bulderde weer van het lachen,minuten lang en sommige stonken al naar de poep.

Déjà vu :Nederland overspoeld met cocaïne, maar John de Mol zijn ‘Coca-SBS-Presentator Masmeijer’(Video) in België gepakt.

 

Vraag 1 riep het mollige ‘wezentje de Mol’:” wat krijg je als je poep omdraait”.Alle twee de teams drukte schaterend van het lachen op de knop. Team A was eerste en de aanvoerder van A riep dan blijft het poep en piste van het lachen in zijn broek. Dat is niet goed riep het mollige ‘wezentje de Mol’ en de tranen van het lachen stonden in haar uitpuilende koeien ogen. B wat is jullie antwoord. Aanvoerder B riep vieze vingers. Goed riep het mollige ‘wezentje de Mol’. De explosie van plezier was ongekend op de tribune, vielen de mensen bulderend van het lachen over elkaar heen en her en der scheten zij elkaar onder. Het mollige ‘wezentje de Mol’ lag op de grond door de poep te rollen met ‘Junkie-Gordon’ van het lachen en was niet meer tot bedaren te brengen. Gauw drukte ik de T.V. uit.Wat was dit?
Hadden Aliens het mediapark over genomen? Waren dit speciaal voor de T.V. gemaakte lach klonen of was dit bedoeld voor de peuterspeelzalen om kinderen al op heel jonge leeftijd hun hersen te verpulveren en aan deze Weet ik veel’ bagger te laten wennen. Hoe het ook zij, het programma haalt ongekend hoge Kijkcijfers in de gesloten bejaarde demente afdelingen in Nederland. Zodra het begint beginnen de demente bejaarden te poepen en te piesen( langs hun benen) en te schaterlachen en houden niet meer op tot zij naar bed moeten of dood neervallen.

6 reacties op “Linda de Mol verkracht Holland met hysterisch ‘Gekken-gelach’.

  1. Pingback: Eindtijdsignalen en diverse andere opmerkele berichten, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. Linda betekent slang (ach whats in a name) vertelde zij ooit eens op tv en dat was voor mij toch wel het breekpunt om helemaal niet meer te kijken naar een of ander afzichtelijk wezen met flaporen.
    en was het ook niet linda de snol? Maar helaas met haar omvang en hoofdluis valt zij wel wat op en is bijna niet te missen al is je scherm nog zo groot…… maar kijken niet alleen kinderen, dementerende ouderen en zwakbegaafden naar haar programma?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s