(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hongarije eist in navolging van Volksnieuws vertrek Timmermans(Video). Iets om over na te denken(Video):
De PVV is de enige in de Tweede Kamer die wil dat de altijd liegende premier Rutte uitleg geeft over de Haat zaai uitspraken van de PvdA eurocommissaris Timmermans aan het adres van de Hongaarse premier Viktor Orbán en over het ‘dr. Goebbels-EU-Elite Museum'(Video) van 58 miljoen. Timmermans betichtte Orbán van antisemitisme wat pure Projectie (psychologie) is van de zijde van die PvdA Huil komediant, na dat hij de Taxfree-miljardair en ‘Super-Elite-Gangsters George Soros’ had ontmaskert als een eerste klas dr. Goebbels in dienst van Merkel. Hoe het ook zij, het is nog strafbaar ook wat Timmermans heeft gedaan ,vraag dat maar aan Wilders. Hongarije eiste daarop het vertrek van Timmermans en zijn Boss de Super–Elite-Gangster Soros die steevast door de Staats-NOS en het bejaarde op één haar na failliete Vod de ‘NSB-Telegraaf’ een weldoener der mensheid wordt genoemd.

Majority of EU youth ready to join anti establishment protest from La Pen en Wilders -pole.

De PVV wil van ‘Pinoccio Rutte& ‘Lijkenverbrander Keizer’ weten of de Nederlandse Lieg en Bedrieg regering het met ,,deze ongekozen corrupte PvdA eurocraat” eens is of de uitspraken van Timmermans juist afkeurt. Ook wil de PPV weten hoeveel geld Nederland heeft bijgedragen aan het ‘EU-Elite- propaganda-Museum’ van de  Führerin Merkel , temeer daar ook Germaanse beelden staan van Luns, Timmermans en Übermensch Dijsselbloem(Video) als de Helden van Merkel.Timmermans deed zijn strafbare Haat zaai uitspraak nadat Orbán Soros een ,,Amerikaanse ‘Bloed-speculant’ van het misdadige type ‘Geld-Vampier’. ” had genoemd. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken zei daarop dat Hongarije in Europa het meest heeft gedaan tegen antisemitisme en de Nederlandse politie de meeste Joden heeft uitgeleverd aan de Nazi’s N.b. in ‘samenwerking’ met de Overgrootvader(Video) van de Partijleider Asscher waar Timmermans lid van is. ,,Zo hebben we een nationale herdenkingsdag geïntroduceerd voor de slachtoffers van de Holocaust en synagogen gerenoveerd. Niet alleen in Hongarije, maar ook over de grenzen. Verder hebben we het ontkennen van de Holocaust strafbaar gemaakt, terwijl in NL tijdens de dode herdenking ieder jaar de ‘Royal-Neonazi Elite ‘op de Dam met een gaatje in hun geheugen staan te brallen..” De door Soros gefinancierde Hersenspoel Centraal Europese Universiteit in Boedapest wordt terecht met sluiting bedreigd door een wet op het universitair onderwijs die onlangs is ingevoerd. De ‘Europese- Neonazi-Elite‘ heeft Orbán een maand gegeven om de eerlijke en goede wet aan te passen, omdat die in strijd is met de niet bestaande fundamentele Europese vrijheden(Video) voor ‘Jan met de Pet’.

Rutte: De val van onze Lijkenverbrander Keizer is de schuld van Poetin(Video).
Rutte heeft ook al gierend van het lachen gereageerd. Hij bralde: “Ik blijf achter mijn Fransje staan net zoals ik achter onze Henry Keizer blijf staan, beide zijn net zo integer als ik, hihihihihhi . “Asscher was niet te bereiken voor commentaar, want die was te druk bij de ‘Staats-NPO-Radio’ om de VVD Minister van Wapenhandel ‘Yab Yum Hennis’ de hemel in te prijzen en dat hij altijd zo goed met voor Hennis en Rutte had gewerkt. En als een volslagen a politieke idioot te pochen zo vreselijke te hebben gelachen op zijn gratis ‘VIP-Wapenhandel reizen des doods’ in Irak. Die PvdA  idioot had kennelijk niet eens door dat hij vier jaar lang in de Maling is genomen door Rutte & Hennis en hun bazen uit de “The Shadow World “( Video) van de Wapenhandel of wel? Dat laatste zou inhouden dat als hij niet oerdom is hij een doortrapte misdager jegens hert Volk is, maar daar vroeg de NPO( 960 miljoen euro subsidie(= zwijgend) van Rutte&Co) uiteraard niet na.

Opmerking: Nog nooit vertoont: A.s. maandag bij de Stem v.d. Straat-SaltoTV : No Surrender Captain Kuipers snoert Underground Presenator ing Steve Brown als eerste de mond(Video) en daagt hem uit om hem net als ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries(Video)‘ een schop onder zijn reet te verkopen.