(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Dijsselbloem en Timmermans  geëerd als Wassenbeelden Helden(Video) in het dr. Goebbels EU Museum te Brussel. Super Elite-Gangsters Soros’ betaalt Juncker&Timermans voor de strafmaatregelen tegen ongehoorzaam Hongarije.
Het is me wat met de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep in de EU en NL. Recentelijk heeft het Nederlandse Volk bij de laatste landelijk Verkiezingen de PvdA-hoertjes weg gejaagden gedegradeerd(Video) tot een obscuur splinterpartijtje, maar ze hebben nog steeds een grote bek. En nog niet zo kort geleden eiste alle Zuid Europese en Balkan landen terecht het vertrek van de PvdA ‘Übermensch Dijsselbloem’ vanwege Haat zaaien en beledigen en nu wordt al weer het vertrek van zijn partijgenoot Timmermans geeist die ook al loopt te Haat zaaien en te beledigen. Kan de arbeiders verraders partij niet iedereen een plezier doen en gewoon zelfmoord plegen?

 PvdA’ EU Huil Komediant Timmermans’ boos voor ‘Super Elite-Gangster Soros’ &Prinses Mabel(Video). 

Hongarije eist meer dan terecht dat PvdA- eurocommissaris en loopjongen van de ‘Super Elite-Gangster Soros’ de ‘PvdA- Mh17 Huilkomediant Timmermans'(Video) opstapt. De positie van de PvdA Graai en Naaier is volgens Boedapest onhoudbaar geworden. En dat was hij volgens ons al sinds zijn walgelijke ‘Tokkie-optreden’ tijdens de MH17 slachting. De Hongaarse minister Szijjarto noemde Timmermans een corrupte Haat zaaiende lafaard,die op commando kan janken en in zeven talen kan liegen dat het gedrukt staat.

De ‘Psychopaat Timmermans’ had in een dr. Goebbels interview met Die Zeit gereageerd op uitspraken van de Hongaarse premier Orban. Die had de Joods-Hongaars-Amerikaanse zakenman ‘Super-Elite-Gangster George Soros ‘en comfort de waarheid „Amerikaanse-Bloed- speculant ” genoemd. De Neonazi Die Zeit vond dat dat neigde naar antisemitisme en de schaamteloze en gewetenloze Timmermans was het daar mee eens. Men moet maar durven als vertegenwoordiger van een Partij waarvan de Partijleider Asscher uit een misdadige ‘Joodse-Nazi- familie'(Video) komt die n.b. tijdens de Tweede Wereld Oorlog samen met de Amsterdamse politie de Joden op de trein heeft gezet richting de ‘schoorsteen-Auschwitz’. Het is een ernstige belediging van Hongarije, vindt minister Szijjarto van Buitenlandse Zaken en dat is het ook.