(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 56 miljoen euro voor nieuw dr. Goebbels propaganda EU-museum ter ere van ‘Führerin Merkel’ en haar ‘EU-Elite parasieten’.Bij binnenkomst staren  5 levens grote Wassen borst-beelden die zo uit het Hitlers’ zijn Germaanse Kunst collectie konden komen u aan. Het zijn de drie Nederlanders Luns(Video), Dijsselbloem en Timmermans(Video)en de ‘Psycho Belg Guy Verhofstadt’(4 man uit twee bevolkingsgroepen die ‘toevallig’ ook de meeste SS-ers hebben geleverd(Video) aan Hiller) die naast Merkel pronken als de Helden van de EU. Het Brussel is een museum rijker, maar niet iedereen is even blij met het Huis van de Europese Elite Geschiedenis. Want voor de één is het EU-propaganda, terwijl voorstanders wijzen op het educatieve doel van het laten zien van de gezamenlijke Europese erfenis. En dan is er nog de kwestie van de kosten: maar liefst 56 miljoen opgehoest door de reeds tot op het bot kaal geplukte EU burgers. „Het is de schaamte voorbij, een pathetische vorm van propaganda over de rug van de massa”, briest PVV-Europarlementariër Olaf Stuger meer dan terecht. Ook de SP zit met prijzige Melomanen Hitler dr. Goebbels propaganda museum, een ideetje van voormalig extreem corrupte voorzitter van het Europees Parlement Hans-Gert Pöttering en betaald uit de begroting van datzelfde parlement, in z’n maag, temeer 50 miljoen EU burgers dagelijks moeten zien te overleven onder de armoedegrens. En met dit Museum de natte droom van ‘Godfather Rutte’ waarmaken  dat de armen en bejaarden en zieken zand moet vreten om niet dood te gaan van de honger.

Majority of Eu youth ready to join anti establishment protest from La Pen en Wilders -pole.
„Hier is niet zakelijk onderhandeld en alleen God de Duivel weet hoeveel miljoenen er weer aan de Rat in pak strijkstok zijn blijven hangen. Een stel volstrekte amateurs Ratten in pak gaat de regie voeren over een museum”, zegt SP-Europarlementariër Dennis de Jong. „Waarom is niet met de stad Brussel of met België over de kosten gesproken? Brussel heeft er nu een gratis  dr. Goebbels trekpleister bij.”Bovendien, vindt ook hij, dat „dit riekt naar propaganda en corruptie ” Zelfs het pro-Europese ‘D66-fascisten-Yuppies’ van de hysterische  Sophie in ’t Veld is geen voorstander van het museum. „Een parlement hoort geen museum te financieren”, stelt D66-Europarlementariër Marietje Schaake die daarin ook zowaar gesteund wordt door de Neonazi VVD’er Hans van Baalen.

Hitler had het Prachtig gevonden.

Hoe dan ook, Brussel heeft er weer een dr. Goebbels proganda museum bij. Vanaf zaterdag kunnen bezoekers gratis terecht in het zogeheten Eastmangebouw, een voormalige tandheelkundige kliniek die wanstaltig is verbouwd. Het museum ligt in het Leopoldpark op een steenworp afstand van het Europees Parlement, middenin de Elite Europese Graai en Naai wijk in Brussel.Woensdag mocht de ‘Jaknikkers- pers’ alvast een kijkje komen nemen en het moet gezegd worden door de ‘Gevestigde Orde Pers’ : het ziet er allemaal gelikt uit. Bezoekers kunnen met een tabloid in de hand in één van de 24 officiële talen, behalve de taal van waarheid van de EU uitleg krijgen over de expositie.Over zes verdiepingen zijn duizend objecten uit tweehonderd musea bij elkaar gebracht. Daarbij wordt de Europese geschiedenis ruim genomen( vervalst): het varieert van een kruik uit de oudheid tot het wetboek van Napoleon of een stembiljet van het Brexit-referendum van vorig jaar.Maar de nadruk ligt op de met bloed van Jan met de Pet doordrenkte 20e eeuw van Europa. Men vergeet voor het gemak dat de oorzaak van deze Oorlogen allemaal zijn terug te voeren tot “The Shadow World van de Elite(Video). Na twee verwoestende wereldoorlogen en de verschrikkingen van de Holocaust kwam het Europese project van de grond, wat resulteerde in de EU van ‘Furerin Merkel’ zoals we die nu kennen.„We kennen nu zeventig jaar van extreme armoede en Ultra-rijken vrede en veiligheid en dat is belangrijk”, bralt de corruptevoorzitter van het Europees Parlement ‘Maffioso Antonio Tajani'(Video) daarover. „Mijn aarts verwende kinderen kennen onze erfenis niet echt, die denken dat iedereen het goed heeft in de EU, ha,ha,ha,ha. Laat dit een plek zijn waar ook veel over Europa gediscussieerd kan worden zoals wij dat willen, Heil Merkel en haar ECB-Bankier-Gangsters'(Video) ”.Dat er geld over de balk zou worden gegooid, vindt de Italiaanse Maffioso een onzinnig argument, want hij en de zijne doen hun hele leven al niet anders met het geroofde geld van de masala. „We moeten niet besparen op beroof en plunder de armen en zieken cultuur. Dit is geen propaganda-instrument maar een middel om onze kinderen te onderwijzen over ons Neonazi Europa van mijn Führerin Merkel ”Ook initiatiefnemer ‘Neonazi Pöttering’ is voor de gelegenheid naar Brussel gekomen, uiteraard weer op kosten van ‘Jan met de Pet’. De EU-moet worden verdedigd tegen de door ons kaal geplukte massa en de kritische Jeugd zonder toekomst, anders dreigt afbraak vindt hij. „Dit Huis moet burgers vertellen dat Europa een project is van waarden van de Elite.” En dat mag best wat kosten. „Je moet je eigen geschiedenis kennen om de toekomst in te gaan tot de Untergang volgt, Heil Hitler  Merkel.”