(van onze Internationale  EU-PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wij vragen ons als maanden af waar de verdwenen ‘Imam Samsom’ is gebleven( Video) sinds hij in het Luxe wachtgeld zit, maar nu is hij opeens weer opgedoken in de Eiffeltoren met een  gesubsidieerde Greenpeace spandoek tegen La Pen en voor zijn (ex)Boss de EU ‘Führerin Merkel’(Video). Hij is een actie begonnen tegen La Pen en voor de loopjongen van Merkel de  ‘Rothschild Bankster Macron’ van The Shadow  Wapenhandel-World(Video). Het is toch wat met de zogenaamde progressieve (Kartel)politici in het Luxe Wachtgeld. Zo dook de Rent a D66 ‘Wachtgeld -Profiteur Wassila Hachchi‘  opeens op in de US aan de zijde van de ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill'( schokkende Video’s). En nu strijdt Samson aan de zijde van Macron allemaal op kosten van het Luxe Wachtgeld, dat wordt opgehoest door de kaal geplukte ‘Jan met de Pet’ in “Banana-Fraude-Nederland”.

Godfather Rutte’& ‘Lijkenverbrander Keizer’ hebben ook weer gereageerd met zijn bekende ‘VVD-Tokkie-slogan’ : “Ik Snap mijn  Samsom”.

LIVE: Protest against Le Pen and Macron takes place in Paris

 

Ondertussen is het laatste nieuws dat Macon als voormalig minister van financien van de barst arbeiders verrader President Hollande ook stiekem een offshore Panama Paper rekening heeft geopend maar dat zult u tot na de verkiezingen nergens in de mainstream media horen.Het is niet bekend of de Man Samsom ook een offshore bankrekening heeft maar wij denken van niet, want hij is immers niet zo slim als de bendeleden van de VVD Misdaadgroep die hem en zijn partij 4 jaar lang  hebben uitgewoond tot op het bot.