Samson duikt op in Parijs met Greenpeace spandoek tegen La Pen op de Eiffeltoren.

(van onze Internationale  EU-PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wij vragen ons als maanden af waar de verdwenen ‘Imam Samsom’ is gebleven( Video) sinds hij in het Luxe wachtgeld zit, maar nu is hij opeens weer opgedoken in de Eiffeltoren met een  gesubsidieerde Greenpeace spandoek tegen La Pen en voor zijn (ex)Boss de EU ‘Führerin Merkel’(Video). Hij is een actie begonnen tegen La Pen en voor de loopjongen van Merkel de  ‘Rothschild Bankster Macron’ van The Shadow  Wapenhandel-World(Video). Het is toch wat met de zogenaamde progressieve (Kartel)politici in het Luxe Wachtgeld. Zo dook de Rent a D66 ‘Wachtgeld -Profiteur Wassila Hachchi‘  opeens op in de US aan de zijde van de ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill'( schokkende Video’s). En nu strijdt Samson aan de zijde van Macron allemaal op kosten van het Luxe Wachtgeld, dat wordt opgehoest door de kaal geplukte ‘Jan met de Pet’ in “Banana-Fraude-Nederland”.

Godfather Rutte’& ‘Lijkenverbrander Keizer’ hebben ook weer gereageerd met zijn bekende ‘VVD-Tokkie-slogan’ : “Ik Snap mijn  Samsom”.

LIVE: Protest against Le Pen and Macron takes place in Paris

 

Ondertussen is het laatste nieuws dat Macon als voormalig minister van financien van de barst arbeiders verrader President Hollande ook stiekem een offshore Panama Paper rekening heeft geopend maar dat zult u tot na de verkiezingen nergens in de mainstream media horen.Het is niet bekend of de Man Samsom ook een offshore bankrekening heeft maar wij denken van niet, want hij is immers niet zo slim als de bendeleden van de VVD Misdaadgroep die hem en zijn partij 4 jaar lang  hebben uitgewoond tot op het bot.

5 reacties op “Samson duikt op in Parijs met Greenpeace spandoek tegen La Pen op de Eiffeltoren.

 1. Medestander Macron overleden op campagne
  Vandaag, [6 mei 2017] 00:33
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28112544/__Medestander_Macron_overleden__.html
  “PLOUISY – Vlak voor de Franse presidentsverkiezingen is een belangrijke bondgenoot van kandidaat Emmanuel Macron overleden. Parlementslid Corinne Erhel (50) was vrijdagavond in elkaar gezakt tijdens een campagnetoespraak voor Macron in haar thuisstreek Bretagne. Ze werd naar een ziekenhuis gebracht, waar ze stierf. Erhel was sinds 2007 lid van de Franse Tweede Kamer, de Nationale Assemblee. Ze maakte aanvankelijk deel uit van de Socialistische Partij, net als Macron, maar stapte in december over naar zijn nieuwe beweging En Marche! (Voorwaarts!). De voorzitter van de beweging, Richard Ferrand, liet in een reactie weten: „We gaan deze formidabele vriendin heel erg missen.”


  Corinne Erhel lors d’une séance de questions au gouvernement en juillet 2012. © Maxppp – Christophe Morin
  La députée Corinne Erhel décède après un malaise en plein meeting
  (Deputy Corinne Erhel dies after discomfort in full meeting)
  Par Géraldine Houdayer et Johan Moison, France Bleu Armorique, France Bleu Breizh Izel et France Bleu
  Vendredi 5 mai 2017 à 22:58 Mis à jour le vendredi 5 mai 2017 à 23:23
  https://www.francebleu.fr/infos/politique/la-deputee-corinne-erhel-victime-d-un-grave-malaise-en-plein-meeting-1494017921

  La députée Corinne Erhel, soutien de Macron, décède après un malaise
  (MP Corinne Erhel, Macron’s support, dies after a discomfort)
  Par Le Figaro.frMis à jour le 06/05/2017 à 00:38 Publié le 05/05/2017 à 23:30
  http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2017/05/05/97001-20170505FILWWW00372-la-deputee-corinne-erhel-decede-apres-un-malaise.php

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s