Geen Dodenherdenking voor de miljoenen ‘VOC -Slachtoffers’ van de ‘Royal-Heersende Klasse’ op de Dam.

(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De afgelopen week is er wat gedoe geweest in Amsterdam veroorzaakt door een gesjeesde ‘Yes we can’ Jesse Klaver ‘GroenLinks Rakkertje'(Video) die ook tijdens de Dodenherdenking de ‘Oliedollar-bootvluchtelingen’ van de’ G-20-misdaadgroep'(Video) wilde gaan herdenken op de Dam. Maar over de miljoenen ‘Royal-VOC- slachtoffers’ horen wij nooit iets van die ‘Bakfiets-types’. Daarvoor moet u a.s. maandagavond bij de Stem van Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV zijn.

Politionele-VOC-Oorlog ‘s-misdaden(Video). Rutte moet eens echt in de geschiedenis kijken.
Geen 1 minuut stilte voor de miljoenen slachtoffers van de wereldwijde ‘VOC-Genocides’ en Slavenhandel door de Heersende Klasse en hun King, die de VVD Gay-‘Godfather Rutte’ zo bewonderd. Wrang is het dat ieder jaar de nazaten van ‘VOC- Oorlog ‘s misdadigers’ en hun handlangers, die niet onder doen voor de Nazi’s en ‘IS-Baardmannen’ zoals de Koninklijke familie en aanhang nog steeds leven als God in Frankrijk van de extreem, bloederige, miljarden’ VOC-Roof-buit’. Politionele-VOC-Oorlog‘s-misdaden. Rutte moet eens echt in de geschiedenis kijken.

 

15 reacties op “Geen Dodenherdenking voor de miljoenen ‘VOC -Slachtoffers’ van de ‘Royal-Heersende Klasse’ op de Dam.

 1. LS…

  Tot op de dag van vandaag is ook Nederland hoofd medeplichtige aan alle onbeschrijfelijke misdaden op deze aarde. Want tot op de dag van vandaag wordt ook ons land bestuurd door Ashkenazi Khazaren. Een soort dat niet tot de mensen kan worden gerekend maar rechtstreekse afstammelingen zijn van buitenaardse reptielen !

  • PS…
   Zionisten Pleepapier Elsevier schrijft: Weg met de Provocateurs die aan de 4 Mei dodenherdenking morrelen… Wie wordt hier nu geprovoceerd !

 2. En maar blijven herdenken, terwijl op nog meer fronten dan voorheen oorlog wordt gevoerd, maar blijf hopen zodat vvd er, heldin op sokken, zomaar ineens met de opmerking komt, alsof er een nieuwe ontdekking gedaan is, uiteraard geblinddoekt, dat er gesjoemeld wordt met de gpssoftware van de Wapensmokkelschepen?

 3. en dat neemt maar vrij deze week, kabinet stuurloos en vaart op de klippen?
  Geeft precies aan dat bestuur als kiespijn gemist kan worden?

  • Toedeledokie
   ik herdenk 6 mei als de dag dat Nederlandse enige echte held
   opstond en de politieke homofiele pedofiele bende een halt toe riep
   en hij dat met een lange gevangenis straf moest bekopen
   Folkert van de Graaf is 1 held

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsberichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Wandelende crematie schoorsteen Rutte,, tikte ik gisteren hoewel dat alles met keizer en gabbers op de Noir misdaadlijst te maken heeft.
  Vandaag respect voor de nutteloos omgekomenen die uiteindelijk wreed stierven voor de opzet van de Illuminatie door Jezuïeten in gang gezet in 1914 iov het Vaticaan,, Joseph Retinger ging toen het fundament leggen voor de MN.
  Na 1945 ging hij verder om in 1960 het voorzitterschap aan Nazie Bernhard over te doen, hoeveel duidelijker wil je het hebben?

 6. Niemand ken een daad herdenken en spijt over betuigen die het nog begaat
  dwang arbeid is in Nederland verpakt in gevangenschap

  Artikel 24

  1
  De direkteur draagt zorg voor de beschikbaarheid van arbeid voor de gedetineerden, voor zover de aard van de detentie zich daartegen niet verzet.
  2
  Volwassen gedetineerden die tot een vrijheidsstraf (vervangende hechtenis en militaire detentie daaronder begrepen) zijn veroordeeld zijn verplicht de hen opgedragen arbeid te verrichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s