(van onze VVD Klasse Justite redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stelen van de zieken levert geen voorarrest op  in het ‘mooie’ land van’ Godfather Rutte’ met Schipper aka” de Zorg-Ripper”(Video).
De gewetenloze Oud-ziekenhuis ‘Graai en Naai directeur Rob Zomer’ heeft ‘Mega-Belastingfraude’ gepleegd en de boel zwaar opgelicht met de wachtgeldregeling die hij van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen ving en loopt nog steeds vrij rond.Dat heeft het corrupte Openbaar Ministerie van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Aasgier Stef Blok'(Video) laten weten aan Het Financieele Dagblad en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

 

Het OM heeft voor slechts 520.000 euro beslag laten leggen op bezittingen van Zomer, die corrupte bestuursvoorzitter was van het streekziekenhuis Walcheren. Dat ging in 2010 na een fusie verder onder de naam Admiraal de Ruyter Ziekenhuis. Het contract van de ‘Zakkenvuller- Zomer’ werd in 2009 beëindigd.Als Rat in pak(Video) kon Zomer anders dan ‘Jan met de Pet’ aanspraak maken op het luxe Wachtgeld, totdat hij  weer een ‘Mega-salaris’ uit een andere ‘Graai en Naai baan’ ontving. Begin 2011 kwam het ziekenhuisbestuur erachter dat Zomer als interim-Top Graai-man aan de slag was gegaan bij Magentazorg en werd de Wachtgeldregeling aanpast. Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ stelt nu dat de oud- ‘Graai-directeur’ van de zieken destijds een deel van zijn ‘Mega-inkomsten’ heeft verhuld met een ‘fiscale- VVD- Zuidas-constructie’ en valse documenten als goed VVD-er. Daarom vervolgt het OM hem slechts wegens valsheid in geschrifte en gaat de gebruikelijke ‘Rat in pak- straf’ van taakstraf eisen. Ook heeft Zomer zich destijds schuldig hebben gemaakt aan belastingfraude, door te weinig inkomsten op te geven. Hij voert aan als excuses dat hij geen “Labbenkakken“is en niet anders heeft gedaan dat de ‘Graai en Naai echtgenoot’ van Schipper en niet normaal kan rond komen van een inkomen van onder de 100.000,- euro. Zomer heeft van ons een bijzondere eervolle plek verkregen naast de ‘VVD-Lijkenverbrander’ en Mega- fraudeur Keizer op het “Elite-Gangster Billboard”.

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).