Breaking news: President Kuipers op bezoek bij Underground Presentator Steve Brown De Stem van de Straat Amsterdam-Noir.

(door De Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Breaking news: Voor het eerst sinds het bestaan van De Stem van de Straat Amsterdam-Noir Saltotv hebben wij een  in het kader van de Dodenherdenking(Video) een echte President van No Surrender Henk Kuipers in de uitzending, die bij hoge uitzondering niet op het Elite Gangster Billboard staat. Anders dan President ‘TTIP- Obama’ die recentelijk voor een half miljoen dollar heeft lopen brallen bij de Wall Street Bankier-Gangsters komt deze President gratis.Overigens heeft Oorlog’s misdadiger Obama uit The Shadow World de meeste oorlogen gevoerd (17) van alle US Presidenten in de Geschiedenis. Wil je weten wie onze gast is voor de volgende uitzending? Check rond 15.00 uur Underground Presentator Steve Brown Facebook live.

3 reacties op “Breaking news: President Kuipers op bezoek bij Underground Presentator Steve Brown De Stem van de Straat Amsterdam-Noir.

  1. Homo Ruud Gullit is in verregaande onderhandelingen met de KNVB over een rol als assistent-bondscoach van Oranje
    De 54-jarige Amsterdammer moet de rechterhand worden van homo Dick Advocaat, die de opvolger lijkt te worden van de ontslagen Danny Blind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s