(van onze ‘Pedo-VVD -Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRBoy Jesse Klaver’: “Rutte,Demmink,Teeven en Keizer zijn goud, eerlijke ‘Groen-mensen’.”Partijvoorzitter ‘Mega- Fraudeur-Henry Keizer’ van de VVD-misdaadgroep(Video) legt zijn functie tijdelijk voor altijd neer.
‘Godfather Rutte geërgerd’ door ‘Capo di tutti capi Poetin’ en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.De Leugen-verklaring van Keizer werd dinsdagavond in Den Haag voorgelezen door partijBendeleider Mark Rutte. De demissionair ‘Graait en Naai Premier’ liet weten dat hij en Gordon(Video) nog steeds overtuigd zijn door Keizer’s leugen verhaal.Ook was ‘Pinoccio Rutte’(Video) duidelijk geërgerd over de rol van de media (behalve de Staats-NOS(Video)) en Poetin. Hij zou het ’niet integer’ vinden om iemand ’op basis van de beeldvorming waarheid’ door Poetin de wereld in gejaagd te laten vallen. Rutte:Kan mijn Henry het helpen dat hij er ook nog uitziet als een Vol gevreten klassiek, Kapitalistisch ‘VVD-Zwijn'(Video) die wellicht niet de lijken verbrand, maar op vreet”?

‘Godfather Rutte’”: Er is niks mis met onze Top VVD-ers Henry Keizer, Onno Hoes, Demmink, Teeven, Loek Hermans,Van der Steur en Opstelten het zijn allemaal stuk voor stuk prima VVD-ers en goud eerlijke Bestuurders Ratten in pak(Video). Vraagt u het maar aan onze PvdA-hoertjes die jarenlang met ze hebben ‘samengewerkt’. U kunt het ook vragen aan onze ‘VVD-Boys’ Klaver en Pechthold, want die hebben ze ook altijd gesteund en kunnen niet wachten om de komende vier jaar onder ze te gaan regeren (=plunderen van het Volk). De val van onze integere Lijkenverbrander Keizer, Onno Hoes, Hermans,Teeven, Opstelten en Van der Steur is de schuld van het Hackteam van Poetin en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir die voor Geert Wilders(Video) vuige onwaarheden verspreiden over hen en mij. Ik en onze ‘VVD- KGB Boss Zijlstra(Video)‘ staan nog steeds achter hen”.

 Kamervoorzitter Arib: Het vertrouwen moet hersteld worden in de Politiek met Benoemingen Keizer & Rehwinkel (Video).

Rutte: “Het meest schandalig vind ik dat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir onze Henry op het “Elite-Gangster Billboard” heeft geplaats. (Video )

 Opmerking: Laat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).