Rutte: De val van onze Lijkenverbrander Keizer is de schuld van Poetin.

(van onze ‘Pedo-VVD -Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRBoy Jesse Klaver’: “Rutte,Demmink,Teeven en Keizer zijn goud, eerlijke ‘Groen-mensen’.”Partijvoorzitter ‘Mega- Fraudeur-Henry Keizer’ van de VVD-misdaadgroep(Video) legt zijn functie tijdelijk voor altijd neer.
‘Godfather Rutte geërgerd’ door ‘Capo di tutti capi Poetin’ en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.De Leugen-verklaring van Keizer werd dinsdagavond in Den Haag voorgelezen door partijBendeleider Mark Rutte. De demissionair ‘Graait en Naai Premier’ liet weten dat hij en Gordon(Video) nog steeds overtuigd zijn door Keizer’s leugen verhaal.Ook was ‘Pinoccio Rutte’(Video) duidelijk geërgerd over de rol van de media (behalve de Staats-NOS(Video)) en Poetin. Hij zou het ’niet integer’ vinden om iemand ’op basis van de beeldvorming waarheid’ door Poetin de wereld in gejaagd te laten vallen. Rutte:Kan mijn Henry het helpen dat hij er ook nog uitziet als een Vol gevreten klassiek, Kapitalistisch ‘VVD-Zwijn'(Video) die wellicht niet de lijken verbrand, maar op vreet”?

‘Godfather Rutte’”: Er is niks mis met onze Top VVD-ers Henry Keizer, Onno Hoes, Demmink, Teeven, Loek Hermans,Van der Steur en Opstelten het zijn allemaal stuk voor stuk prima VVD-ers en goud eerlijke Bestuurders Ratten in pak(Video). Vraagt u het maar aan onze PvdA-hoertjes die jarenlang met ze hebben ‘samengewerkt’. U kunt het ook vragen aan onze ‘VVD-Boys’ Klaver en Pechthold, want die hebben ze ook altijd gesteund en kunnen niet wachten om de komende vier jaar onder ze te gaan regeren (=plunderen van het Volk). De val van onze integere Lijkenverbrander Keizer, Onno Hoes, Hermans,Teeven, Opstelten en Van der Steur is de schuld van het Hackteam van Poetin en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir die voor Geert Wilders(Video) vuige onwaarheden verspreiden over hen en mij. Ik en onze ‘VVD- KGB Boss Zijlstra(Video)‘ staan nog steeds achter hen”.

 Kamervoorzitter Arib: Het vertrouwen moet hersteld worden in de Politiek met Benoemingen Keizer & Rehwinkel (Video).

Rutte: “Het meest schandalig vind ik dat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir onze Henry op het “Elite-Gangster Billboard” heeft geplaats. (Video )

 Opmerking: Laat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).

 

10 reacties op “Rutte: De val van onze Lijkenverbrander Keizer is de schuld van Poetin.

 1. Hij was maar een chauffeur
  In ’t gestreept grijs en en wit
  Hij was maar een chauffeur
  Maar nu zit hij in de sjjit

  De herinnering blijft aan die chauffeur met z’n grijns
  Hij heeft alles gegeven tot aan de laatste vijns
  Niemand kende het echte bedrag van z’n verbrandings oven
  Want er was op het einde niemand die hem wilde geloven

  Hij was maar een chauffeur
  In ’t gestreept grijs en en wit
  Hij was maar een chauffeur
  Maar nu zit hij in de sjjit

 2. “Zie geen rook, laat staan vuur”, zei CDA rat Donner. Kennelijk nog nooit in ’n crematorium van Keizer geweest. Schijnt ook de lijkwagens voor de MH17 slachtoffers geleverd te hebben voor de tocht EHV Airport-H’sum. Fortuin aan verdiend. Waren heel snel geleverd na telefoontje van Rutte. Zo werd ook komediant Timmermans de EU in gekruid. Is voor ’t slechten van EU grenzen, hekken en muren, doch heeft wel ’n groot stalen hek om z’n woning in Heerlen laten plaatsen.

 3. Alle rook gaat door de lange pijp van Rutte,, deze lopende schoorsteen zou met desnoods geweld een zuivering installatie bovenop moeten krijgen,, hij vervuild meer dan heel Nederland aan scheten laat.

  • Waarom zetten. Wij als het Volk aan wie Nederland behoort deze land-en Volksverrader niet gewoon af.En stoppen met belastingbetaling die deze zetbaas van het kwaad altijd naar het buitenland stuurt.Alle verraders in het gevang te beginnen met com.pvda,Land-en Volkshater bij uitstek.Linksdenkenden hebben een, allang bewezen foutje in hun hersens.Daardoor blijven ze levenslang in hun puberteit hangen. Stuur ze allen naar de psych.Ook cda en cu en niet te vergeten grauw links,allemaal Volks haters-en moordenaars. Verbannen naar het M.O .

   • Omdat wij in een democratie verblijven waar 15-20% kennelijk een meerderheid is,, over meerderheid en democratie wanneer er 50-49 % gehaald word roepen de 51 % wij zijn met meer,,,, (dankzij ook stemfraude)
    De minderheid echter is veel sterker onder de 51 procenters schuilen vele figuren die hier tot aan de grond toe afgebroken worden jegens hun a sociale Ik Mentaliteit hun naai en graai gedrag vals spelende rechters advocaten notarissen politici subsidie bestuurders oranje fanaten koninklijken en ga zo maar door,,

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s