(van onze Verworpene der Aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In Moskou is het een dag van protest, in Frankrijk deelt men lelietjes-van-dale aan elkaar uit en Protesteert het klaag gelukte Volk fel tegen de Kliek van ‘Rothschild Bankster Macron’ van “The Shadow World”(Video).
De hele wereld viert de Dag van de Arbeid, in de meeste landen zelfs het Feest van de Arbeid genoemd. Wereldwijd is de Dag van de Arbeid dan ook een doorbetaalde vrije dag of wordt er geprotesteerd tegen het Bloed Liberalisme  Kapitalisme van Rutte en zijn VVD Boy’s Klaver&Pechtold. Behalve in Banana-Fraude-Nederland van ‘Rutte&Keizer‘ en de arbeider verraders partij de PvdA-hoertjes. In Nederland wordt de dag van arbeid zelfs amper nog in de Gevestigde Orde Pers genoemd. De Pers overspoelt liever een paar dagen voor 1 mei  het Nederlandse Volk met dr. Goebbels Koningsdag juich berichten(Video). Ironisch is dat deze ‘Kul-berichten’ uitgerekend gaan over een ‘Royal-Parasieten-Familie’(Video) die nooit een dag van hun leven hebben hoeven werken.

 

Nederland het land van de “Labbenkakken” en Corrupte ‘Gevestigde-Royal- Orde partijen’.
Waarom de Dag van de Arbeid in Nederland geen vrije dag is, heeft veel te maken met het ontbreken van echte harde confrontaties tussen de ‘Nep en Fop vakbonden’ en de corrupte overheid in het verleden en heden. In landen als Spanje, Italië, Frankrijk, Amerika, Duitsland en Rusland is de geschiedenis van de socialistische en communistische partijen een stuk bloederiger dan in Nederland, waar het gluiperige ‘Maffia-poldermodel’ de scherpe kantjes van het protest afhaalde en nog steeds van afhaalt. Alleen Ferdinand Domela Nieuwenhuis  is in dit verband één van de weinige uitzonderingen en die verdween dan ook gelijk een jaar de cel in nadat hij de ‘Koninklijke Graai en Naai -Familie’ had beledigd ontmaskert. Het is triest gesteld met het Nederlandse kaal gepulkte Volk qua  maatschappij inzicht.