(van onze ‘VVD-Pedo Klasse- Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nationale Onderdrukking Politie en exit ‘Rat- Korpschef Bouman’ kost 250 miljoen euro extra(Video).
Rutte: “Onze Akkerboom is net zo integer als onze Keizer, Teeven, Demmink, Loek Hermans en (Taxfree)-Koning Willem Alexander(Video)  en wie het er niet mee eens is kan Oprotten en sterven maar”(Video) “. De corrupte en altijd liegende ‘Nationale Doofpot-Politie’ van de ‘VVD Boef Dijkhoff’ aka “Two Face” wil De Telegraaf nu na veel ophef in de Pers en Media zo snel mogelijk cijfers verstrekken over criminele ‘Baardman-asielzoekers’. Het aanvankelijk afgewezen verzoek hierom wordt opnieuw in behandeling genomen. „Met voorrang”, bralt woordvoerder- beroepsleugenaar Robert Salome van de korpsleiding. De PvdA Tweede Kamer Voorzitter ‘Mocro-Spion Arib’ is blij(Video) met deze ontwikkelingen na de ‘Nep en fop Verkiezingen'(Video),want volgens haar wordt hiermee het vertrouwen  in de Haagse Politiek weer hersteld.

Ruzie om nota Liederlijke politiefeesten van Klaas Dijkhoff(Video). Inburgeren niet nodig voor huis binnen 3 maanden en 10.000 euro inrichtingskosten(Video).

Corrupte en louche Juristen gaan bepalen welke informatie volgens de Wet Openbaarheid Bestuur (WOB) naar buiten mag van Dijkoff. Men is vooral als de doods over de cijfers m.b.t. de gedwongen ‘Kind-Pedo–Bruidjes’. Afgelopen weekend ging ’s lands hoogste en uiteraad corrupte politiebaas Erik Akerboom diep door het stof over het achterhouden van cijfers over criminele (Pedo) Islam-asielzoekers. Akerboom wil nu kosten wat kost voorkomen dat „het beeld ontstaat dat de politie wegkijkt bij zaken die maatschappelijk gevoelig liggen,zoals onze bazen van de VVD Misdaadgroep bijv. ook doen bij Demmink,Teeven en Keizer ”. „Het is nooit de bedoeling geweest om De Telegraaf of welk medium dan ook het zwijgen op te leggen”, liegt de politiebaas.

Rutte:”Ik Snap mijn Dijkhoff&Keizer,Akkerboom&Demmink&Teeven”(Video). Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’(Video).

De Telegraaf vroeg documenten op met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) over dit onderwerp, en kreeg aanvankelijk te horen dat die niet bestaan. Maar de corrupte, stelende en in uitzonderlijke gevallen zelfs moordende politie heeft vorig jaar in detail bijgehouden hoeveel ‘Islam-asielzoekers’ verdacht worden van criminaliteit. Om deze gegevens te verzamelen is zelfs een speciaal ‘informatie-Doofpot-knooppunt’ opgericht.Dat kreeg de speciale bevoegdheid om gegevens naast elkaar te leggen uit politieregisters en de asielaanvragen en die onder de pet te houden. Normaal gesproken mogen om privacyredenen dit soort data niet zomaar gekoppeld worden(kuch). Omdat signalen binnenkwamen dat Islam-nieuwkomers uit veilige landen misbruik probeerden te maken van de drukte met een garantie van de PvdA IJdeltuit Plasterk binnen drie maanden een woning , 10.000,- euro inrichtingskosten en gratis hagelwitte nieuwe tanden en vakantie asielprocedure, kreeg de politie toestemming om beide bestanden te vergelijken maar wel geheim te houden, want die cijfers moesten ten alle tijden de Doofpot in.

Akerboom bood Telegraaf ‘Insluip Geilneef-Peter R. de Vries’(Video) en ‘Politie-scribent John van den Heuvel’(Video) overeenkomst aan.

Mensenhandel dwingt meer kinderen in ‘Pedo-slavernij’. Wat is de Rol van de VVD-ers Dijkhoff&Demmink( Video) .

De politie maakte pas melding van dit project nadat de op een haar na failliete Telegraaf publiceerde over het achterhouden van de informatie. Louche ,corrupte Juristen kijken nu welke misleidende resultaten van het knooppunt publiek kunnen worden gemaakt. Korpschef Erik Akerboom betuigt op de dr Goebbels website van de politie valse spijt over het afwijzen van het WOB-verzoek. „Dat hebben we niet goed ingeschat”, liegt hij. De korpschef stelde dit weekend bovendien dat het nooit de bedoeling is geweest om deze bejaarde NSB krant het zwijgen op te leggen middels o.a. omkoping , door ander nieuws aan te bieden in ruil voor het niet publiceren over de WOB-procedure. Akkerboom: “Wij hebben de Telegraaf zeg maar de zelfde (duistere)regeling aanbonden(Video) die wij al jaren hebben met onze ‘journalisten’ Peter R. de Vries en John van den Heuvel”.

Opmerking: Laat u niet langer in de maling nemen  en kaal plukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).