(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Waar is ‘Iman Samsom’ die de partij naar de Untergang leidde door de PvdA volledig te laten uitwonen door ‘Pooier Rutte’ gebleven?
Hij is sinds de ‘Lood om Oud IJzer Verkiezing’ in het niets opgelost. Zit hij zijn Luxe Wachtgeld te fêteren met zijn oude vlam de peperdure ‘Callgirl Saar van Bueren van Frans Timmermans’ te Brussel? Of is hij zwemmen met de gesubsidieerde (plastic) walvissen? Of is hij misschien in de ‘VVD-Demmnik-Doofpot’ gestopt? Of heeft Rutte hem weer in de maling genomen en hem geadviseerd in het Vreemdelingen Legioen te gaan. Niemand weet het of wil het weten van de ‘Mainstream-Media-maffia’.Waarom? Samsom wilde niet dat zijn PvdA-hoertjes vorig jaar een verkiezingsstrijd over het lijsttrekkerschap zou houden dat is namelijk democratisch. ‘Imam-Samsom’ wilde lijsttrekker Dictator worden zonder verkiezing onder de domme leden als ‘Eichmann Samsom’. Daarom had hij partijgenoot ‘gabber in crime’Asscher gevraagd om zich niet kandidaat te stellen, meldt het op een haar na failliete ‘VVD-propaganda-Vod NRC ‘in een ‘Nep en Fop- reconstructie’, die ook met geen woord rept waar Samson nu zit.

Eichmann Samsom’ wil Partijleider blijven tot de Üntergang Compleet is(Video).

‘Arbeiders verrader Asscher’ won de ‘Lood om Oud IJzer leiderschapsverkiezing’ en werd lijsttrekker, maar de PvdA-hoertjes leden een historische nederlaag bij de Kamerverkiezingen, maar heeft nog steeds een grote ‘Übermensch-Dijsselbloem- bek’.Volgens NRC hebben de Loopjongen van Rutte Asscher, partijvoorzitter ‘Showbizz-arbeider’ en dronkenlap Spekman en de Minister voor de Rijken de ‘PvdA-Gluiperd Dijsselbloem’ tegen Samsom gezegd dat hij bereid moest zijn om terug te treden als zijn niet bestaande populariteit niet zou verbeteren.