Meisje met hartziekte kan dood neervallen van King Willem &‘Hofnar Rutte’. Peter de Vries maakt zich druk om Prinses Amalia.

(van onze Sterf en val maar dood Rutte redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte: “Oprotten streven maar”(Video).Geen Koningsdag voor doodziek kind.
Gisteren werd Koningsdag gevierd en de totale kosten van die ‘Junta-dag'(Video) ligt rond de 20 miljoen euro, maar er is geen 150 euro om een doodziek kind te redden. Dit terwijl een kern gezond kind Prinses Amalia zonder een dag te werken van af haar 18de een Staatsuitkering van 4000,- euro per dag Taxfree vangt, terwijl zij gewoon gaat ‘Nep en Fop studeren’. Daar vroeg de NOS  Clown  dr. Goebbels Wilfries de Jong niet naar(Video) . ‘Yes, we can’ reageerde de ‘Wannabe Obama’ Jesse Klaver. De onlangs nog op heterdaad betrapte Insluip ‘Geilneef  Peter R. de Vries’ veroordeelde verleden jaar het internet Pesters verontwaardiging m.b.t Amalia in het hersendoden ‘Royal-Media-Maffia-blad-Linda’ voor de domme, bejaarde plattelands ‘RTL- Riool- Boulevard -vrouwen’ met een ‘Oranje-viberator’( zie Video hierna) in de hand: ‘AMALIA IS HARTSTIKKE KWETSBAAR’ , maar over het doodzieke kind zonder medicijnen horen wij nu deze schaamteloze ‘Coke- Junkie De Vries’ niet. Ook over het feit dat Peter R. de Vries kort geleden betrapt was als een stijf van de cocaïne slaande ‘Sex-Insluiper’ stelde Linda geen enkele vraag.


Politieman Brinkman cel in voor ontmaskeren Top ‘Politie-informant(Video) Peter R. de Vries’.

Carlo de Wilde en zijn vrouw Karina zijn radeloos. Het medicijn dat hun zieke dochter goed helpt zit niet in het ‘Jan met de Pet basispakket’ en wordt dus niet vergoed in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte en Keizer. Zij kunnen de kosten 150 euro per maand zelf niet opbrengen, terwijl de Ratten in pak voor een dergelijk fooitje een kop kofffie doen in de ochtend met hun secratesse Callgirl of Schandknaap. Doodziek is ze, de 17-jarige Denice de Wilde. Het leven van de Eindhovense tiener staat in het teken van POTS, een zeldzame hartaandoening die chronische vermoeidheid, flauwvallen en grote wisselingen in bloeddruk en hartslag veroorzaakt. De voormalige vwo-leerlinge zit al twee jaar ziek thuis en kan wat King Willem en Rutte&Co betreft dood neervallen. Maar haar behandeld arts, kinder-cardioloog dr. J. Heuser van het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven, wist een oplossing: Midodrine. In het ziekenhuis mocht ze enkele weken wennen aan dit medicijn dat ze kreeg via de apotheek van het MMC. Ze knapte er zienderogen van op.

Klap in gezicht
 van doodzieke arme mensen.

Maar toen vader Carlo na het ontslag van Denice uit het ziekenhuis bij de apotheek Midodrine wilde ophalen, kreeg hij een klap in het gezicht. Het middel zit niet in het ‘Jan met de Pet basispakket’ omdat er al sinds 2002 twijfels zijn over de effectiviteit voor de kaal geplukte masaas . Daarom weigert de zorgverzekeraar van De Wilde, VGZ, de vergoeding. Kinder-cardioloog Heuser, afkomstig uit Duitsland, wist dat niet toen hij het middel voorschreef. In zijn thuisland wordt Midodrine wel vergoed en is verbijsterd. Het gebruik van het medicijn kost 150 euro per maand en dat geld heeft de door Rutte&Co kaal geplukte,eerlijke familie De Wilde niet.Carlo en zijn echtgenote Karina leven van een aow-uitkering, nadat zij hun hele leven zich te pletter hebben gewerkt voor een hongerloontje. Hij heeft hemel en aarde bewogen om VGZ ertoe te verleiden om de hand over het hart te halen. ,,Zonder Midodrine is Denice een popje dat niets kan. Dan slaapt ze twintig uur per dag.”

Geen Toekomst in het ‘mooi’ land van King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte.
Moeder Karina: ,,We kunnen dit niet zelf betalen en eten al zand (Video), zoals Rutte dat in zijn Nazi-Verkiezing’s programma voorschrijft voor mensen zoals wij . Dat zou ik de huur en energierekening moeten laten liggen en maar 4x per week warm eten. Maar ik wil die meid een toekomst geven. Als we geen vergoeding krijgen voor Midodrine moeten we ermee stoppen. Ik ben radeloos.” Denice heeft nog voor twee weken pillen op voorraad.De hartloze VGZ-misdaadgroep zegt niet anders te kunnen dan vergoeding te weigeren. ,,Een zorgverzekeraar bepaalt niet wat in het basispakket zit. Dat is aan de Gevestigde Orde politiek”, bralt een woordvoerder. ,,Als we toch betalen scheppen we een positieve precedent en dat is het laatste wat wij als Ratten in pak willen, ha,ha,ha,ha.” In de afwijzingsbrief stelt VGZ-misdaadgroep, namens de harteloze directie: ,,Wij begrijpen dat een vergoeding van Midodrine belangrijk is voor het persoonlijk welzijn van uw dochter. In het ideale geval zouden wij altijd rekening houden met de specifieke situatie van verzekerden. Helaas kan dit niet, want dat mogen wij niet van onze ‘gabber in crime’ Informateur Schippers de Zorgripper(Video).”De medisch adviseur van VGZ heeft gesproken met kinder-cardioloog Heuser. Die blijft erbij dat er voldoende wetenschappelijk bewijs bestaat dat Midodrine werkzaam is. Hij gaat nu het Zorginstituut Nederland benaderen in een poging het middel alsnog toe te laten. Ook wil hij in gesprek met de farmaceut die Midodrine maakt. Dit instituut adviseert de VVD Minister Gangster van Volksgezondheid voor de Rijken Schippers over de inhoud van het basispakket. VGZ helpt Heuser daarbij ‘wegens zijn relatieve onbekendheid met het Nederlandse ‘Maffia-zorgstelsel’.

Bijzondere bijstand
 van de PvdA ‘Kapo Klijsnma’ zit er niet in, HouZee!
Maar voor Denice en haar ouders biedt dat geen uitweg uit de netelige situatie waarin ze nu zitten. Carlo heeft bij de gemeente Eindhoven tevergeefs bijzondere bijstand aangevraagd om de kosten te dekken. Maar die aanvraag is afgewezen omdat er ‘een toereikende voorliggende voorziening, blablabla geen menselijkheid ‘ bestaat. Daarmee doelt de bikkelharde gemeente op aanvullende pakketten waarin enkele Maffia-zorgverzekeraars de kosten van Midodrine (deels) vergoeden. Maar daar is De Wilde niet mee geholpen. Ook in aanvullende pakketten vergoedt VGZ het middel niet. Overstappen naar een andere verzekeraar kan pas aan het eind van dit jaar. Maar los daarvan: de familie kan de aanvullende kosten niet betalen als gewone eerlijke mensen.De peetoom van Denice heeft als laatste redmiddel een smeekbede gestuurd aan premier Godfather Mark Rutte voor hulp. Een antwoord is nog niet binnen en dat verbaasd ons niet, want die was gisteren te druk in de rondte aan het varen met Koningsdag  met zijn ‘gabber is crime’ CDA Ratten Kees de Jager, Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’(Video) .

 

22 reacties op “Meisje met hartziekte kan dood neervallen van King Willem &‘Hofnar Rutte’. Peter de Vries maakt zich druk om Prinses Amalia.

 1. Het zorgstelsel is in Nederland een grote speeltuin voor de ratten in pak.

  Bejaarden zijn het makkelijkst kaal te plukken, dan zwakbegaafden, dan chronisch zieken en dan de rest.

  Er wordt onderling gevochten voor marktaandeel van bejaarden.

 2. midodrine is te goed daarom mag het niet meer van de FDA, dankzij rutte iedereen het graf in en keizer perst de laatste euro uit je lijk

 3. Even een resume van de afgelopen leugen achtige media
  en hetze politieke die de ronden doen
  men beweerd dat de overheid er op moet waken
  dat de top Nederlandse bedrijven niet in handen komt
  van buitenlanders
  https://www.trouw.nl/home/nuon-komt-op-termijn-in-zweedse-handen~a97266fd/
  http://www.nu.nl/economie/2092613/essent-73-miljard-in-duitse-handen.html
  Wilders bleef deze daggen heel stil want Henk in Ingrid
  worden nu niet benadeeld door en arme asielzoeker maar door de VVD
  maffia
  lees en verwonderd u
  http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2170099-kamermeerderheid-wil-maatregelen-bij-vijandige-overnames.html

 4. is het niet 1 europa? raar duitsland wel en nederland weer eens niet. Ook raar dat er niets is waar aanspraak op gemaakt kan worden na advies behandelend arts. Dat ze allemaal de ziekte van keizer mogen krijgen en dat is bij elke leugen of diefstal een onsje obesitas erbij.

 5. De Yakuza (Japanse Maffia) is bereid Mark Rutte in beton te gieten, in ruil voor het aandelenpakket van VVD-Voorzitter Henry Keizer, aldus enkele Chinese roddelbladen.

  Lijkt me op zich best een coulante deal.

 6. Het ziekenzorg-kostenstelsel is wel stevig van zijn voetstuk gevallen, wel betalen en de migrant kent onbeperkte toegang, dit beleid heeft menigeen doen beseffen dat zorgverlenen geen voldaan gevoel meer geeft?

 7. Eeuwenoude taakverdeling tussen kerk en staat: Hou jij ze arm dan hou ik ze dom !

  Alle prominente Ratten in pak, uit zonde ringen daar gelaten hebben langdurig blootgestaan aan te hoge doseringen academisch onder wijs. Deze kliek bevoorrechte übermenschen heeft er geen enkel belang bij de Kip met de Gouden eieren te slachten. Het Gilde Hoogleraren in Toga, de moderne Schriftgeleerden van van-daag de dag liegen en bedriegen al vele eeuwen met ongeëvenaard maatschappelijk succes. De betrokken sekteleden claimen met onnavolgbaar briljante neuro linguistisch geprogrammeerde hypo theses de Wetenschap zonder daad werkelijk ooit één fundamenteel antwoord geleverd te hebben.
  Meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-a-change-is-gonna-come/

  Through the Ages Fooled Around The Objects of Objectivity

  Cancer Solution In Exchange For Peace April 18, 2017

  Emotioneel chanteren is voor cashflow farmaceutische kwakzalvers core business

 8. Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond.

  Alles wat naar boven gaat komt naar beneden tijd zit erop !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s