(van onze Algemene Politieke Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIRVragen over wachtgeld en sollicitatieplicht en zwartwerkers PvdA ‘ZonneKoning Peter Rehwinkel’.
Na het feestelijk installeren van de nieuwe Tweede Kamer en het herbenoemen van de niet gekozen PvdA ‘Mocro Spion Arib’ tot Voorzitter van de Tweede Kamer bralde Arib schaamteloos dat de belangrijkste taak van deze nieuwe Tweede Kamer is het herstellen van het geschonden vertrouwen in de Haagse corrupte Kartel partijen politiek. Onmiddellijk daarna kiest de VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ voor Henry Keizer, een ‘Mega- Fraudeur ‘ als Voorzitter van de VVD.En is de ‘Mega-Fraudeur Peter Rehwinkel’ benoemd tot ‘Graai-Burgemeester’. En als klap op de vuur pijl liet Rutte direct na de’Nep en Fop Verkiezingen’ (Video) weten alsnog hun ‘VVD-drugsgeld Witwasser’ ‘Griezel Teeven'(Video) als lid van de Raad van State te gaan benoemen.

Zieke ‘IJdeltuit Plasterk’ waarschuwt het Volk met zijn tengels van zijn partijgenoot Rehwinkel en Keizer af te blijven.

Tasjesdief van de Eeuw Henry Keizer de nieuwe ‘Graai en Naai Voorzitter’ van de VVD-misdaadgroep.
“Een krachtige burgemeester met veel misdadige kennis en ervaring, een groot Maffia- netwerk en bekend met verschillende  corrupte samenwerkingsmogelijkheden”. Zo omschrijft de schaamteloze en corrupte gemeenteraad in Zaltbommel de nieuwe waarnemend Burgemeester Peter Rehwinkel ‘PvdA-Hoertje Nico van Wijk’ – ‘we zijn niet helemaal naïef als weg gebombardeerde Kartelpartij’(Video) tijdens de laatste verkiezingen – en bralt dat de negatieve misdaden wel in overweging zijn genomen. „Maar het CV ‘Rat in pak strafblad’  van deze corrupte man is overtuigend. Hij kent gewetenloze en misdadige mensen op alle niveau’s misschien zelfs uit “The Shadow World”(Video). Bovendien is het een aardige kerel. Ik zie een waarnemend burgemeester die tot op het bot gemotiveerd corrupt is net als wij, ha,ha,ha,ha.”

Verbijstering over benoeming ‘PvdA Boef Rehwinkel’.

„Er is inderdaad iets misgelopen in Groningen en hij heeft 200 duizend euro gefraudeerd en in eerste aanleg daarvoor veroordeeld tot twee jaar cel, maar nu in hoger beroep en dus voor ons onschuldig”, stelt Jaco Melse ( ‘Nep en Fop Christen-CDA’). „Maar dat zie ik als een incidentje omdat hij nou eenmaal één van ons is.” Thom Ummels (‘Yuppie- Fascist-D66’(Video)): „Rehwinkel is een sterke ‘Rat in pak kandidaat’, een ervaren Bestuur-gangster en een zeer geroutineerde, criminele man. Iedere bestuurder verricht wel eens minder goede handelingen(kuch). Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en als het één van ons betreft knijpen wij niet één oogje dicht en als het moet met gemak wel twee, maar niet als het om een PVV-er gaat of een Bijstandsmoeder die hangen wij op aan de hoogste boom, ha,ha,ha,ha, en wie doet ons wat, ha,ha,ha.”De aanstelling van Peter Rehwinkel tot waarnemend ‘Graai en Naai Burgemeester’ van het extreem corrupte Gelderse Zaltbommel heeft zelfs tot verbijstering geleid bij politici die eerder met hem hebben gewerkt. „Ik heb medelijden met de inwoners van Zaltbommel Het voormalige PvdA-Kamerlid en Arbeiders Verrader begon gisteren met zijn nieuwe ‘Graai en Naai baan’. Zaltbommel zat zonder burgemeester omdat de vorige, de ‘Bestuur-Gangster Albert van den Bosch’, voor de VVD-misdaadgroep in de Tweede Kamer is gekozen en nu gaat samen werken met o.a. de ‘Mega-Fraudeur Keizer’ en ‘Yes, we can’ Klaver .

Met Kritiek vegen de Gevestigde Kartel Orde Partijen hun corrupte gat af.
Bestuur-Gangster Rehwinkel was tot 2013 Graai en Naai burgemeester van Groningen. In die rol kreeg hij een golf van kritiek over zich heen vanwege zijn gebrekkige handelen bij de Project-X-rellen in Haren. Ook bij een dreigende watersnood heeft hij weinig doortastend opgetreden. Uiteindelijk stapte hij op en begon na een storm van kritiek dat hij de Bink uithing in het Luxe Wachtgeld als ‘Nep en Fop rampenmanager’ bij een misdadige organisatie in Barcelona. Dat bleek al snel een vrijwillige functie te zijn en gewoon een luxe vakantie. Rehwinkel bleek gewoon Wachtgeld te krijgen.Al deze schimmige en misdadige parasieten praktijken maakten Rehwinkel terecht gehaat bij het kaal geplukte Volk. Dat hij nu weer Burgemeester wordt, verbaast mensen dan ook. „Ik ga er niet over, maar ik zou 1001 anderen kunnen aandragen. Kom op, zeg”, aldus SP-er Jimmy Dijk in Groningen. „Dit schaadt weer het aanzien van de politiek en dat aanzien is al niet best. De mensen denken toch vaak al dat er wel weer een ‘Graai-baantje’ gezocht wordt voor corrupte bestuurders die al dan niet gedwongen weg gaan of de cel in moeten en dit kan dat beeld maar weer eens bevestigen. Je zou toch ook denken dat juist een tijdelijke burgemeester vaak wordt ingezet als er ergens al wat aan de hand is en het moeilijk is.”

 

Opmerking: Wij hebben dit artikel voorgelegd in het kader van hoor en wederhoor aan de Gemeenteraad Zaltbommel. Zij beroepen zich op hun zwijgrecht.(griffie@zaltbommel.nl, info@zvvzaltbommel.nl  )