(van onze ‘Belasting Vrije Royal’ Corrupt News of The World redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Komende donderdag komen wij met een special i.s.m. Oranje deskundige Johan Oldenkamp  in het kader van de hysterische Kings-Day. De massa zal weer worden overspoelt door de Staats-NOS en Media-maffia met dr. Goebbels propaganda dat King Willem geen ‘Super-parasiet’ is die het Volk leeg zuigt, maar de Redder des Vaderlans. ‘Hofnar Rutte’ tuft weer in zijn ‘Gay-bootjes’ vol met zijn ‘gabbers in crime’ de kleine parasieten  CDA Ratten Jan Kees de Jager en de Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’(Video) vrolijk door de Amsterdamse grachten.

Incest-Koningshuis’, ‘Pleur op Rutte’ en de ‘Goede Doelen Maffia’ (Video)’  

Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte in één ‘Poep-bootje’ op Kings Day(video)

 

‘Sultan Erdogan’ en ‘Taxfree King Willem’ woest op Wilders. De Staat-Nos zet hun Koninklijke Clown Wilfried de Jong(Video) in om de King zijn (70 minuten) kont te kussen.
Alleen de Stem van de Straat en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zullen als een roepende in de woestijn tegengas geven. Laffe en corrupte Kamerleden zweren trouw aan de ‘Taxfree-Koning’ met een Staats-uitkering van 110 miljoen euro per jaar en daarmee is Nederland de facto geen democratie. Weten de ‘Oranje -Zotten’ veel. En wat te denken van het feit dat Prinses Amalia van haar 18de een ‘Taxfree-uitkering’ vangt van 4000,- euro per dag(Video) en Voorzitter wordt van de Raad van Staten met als Katvanger de oude ‘CDA Rat Donner'(Video). Een persoon viert zeker geen Koninginnedag en dat is de onschuldige Julian Poch(Video) die al jaren zucht in de Argentijnse cel om toen der tijd ‘Queen Exotica Maxima’ en haar Oorlog’s misdadiger vader Zorreguieta uit de wind te houden. De Royal Staat-NOS stelt geen een vraag naar de al heivoor genoemde wan en misdadige gedragigen van de  Taxfree-‘Syfilis Koninklijke Familie'(Video).