(van onze ‘Royaal-VVD- Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ard van der Steur benoemde geschorste ‘Pedo-Justitietopman Vincent Leenders ’(Video) als ‘Nep en Fop fraudebestrijder’. Plaatsvervangend hoofdofficier ‘Pedo- Rapist Vincent Leenders’  van het ‘VVD-Pedo-Demmink-Openbaar Ministerie’ is betrapt op seks (in de US is dat Statutory rape ) met een kansarme minderjarige jongen uit de door de VVD-misdaadgroep kaal geplukte laagste klasse,wordt bijgestaan door zijn voormalig ‘collega in crime’ de ‘Nep en Fop fraudejager Robert Hein Broekhuijsen’. Extreem bizarre is dat de betrapte ‘Rapist-Pedo Leenders’ nog steeds formeel Hoofdofficier is, want hij is niet op staande voet ontslagen.Waarom? Vraagt u het aan Bolhaar en de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Aasgier Blok’.

Waarom heeft Leenders geen enkelband om en een verbod om in de buurt te komen van scholen en speeltuinen.
Dit wordt bevestigd door de ‘Witwas-advocaat Broekhuijsen’. De aanstelling van Broekhuijsen als raadsman van de geschorste ‘Pedo-hoofdofficier’ met behoudt van salaris van het functioneel parket is zeer opmerkelijk en ‘Pedo-VVD-pikant’ en reikt naar collusie( samenzwering), aangezien de advocaat en zijn ‘Witwas- kantoor’ geen enkele ervaring hebben met ‘Pedo-zedenzaken’ en Broekhuijsen bovendien jarenlang een directe collega ‘gabber in crime’ van Leenders was (en is). „Ik zie daar geen enkel probleem in, aangezien ik al ruim vijf jaar weg ben bij het ‘Nep en Fop functioneel parket’ ”, reageert Broekhuijsen op vragen van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir over zijn nieuwe cliënt en oud collega en zeer  intieme vriend.” Broekhuijsen:” Ik mag wel zeggen dat wij, d.w.z. ik en Leenders vaak tot in de kleine uurtjes met onze neuzen in veel Wetboeken  Kinders pornoboekies hebben gezeten en nee wij gebruikten toen nooit de door de corrupte politie in beslag genomen cocaïne(Video), hahahahaha.

De corrupte advocaat Broekhuijsen ‘onderhandelde'( handje klap) de afgelopen jaren met het eveneens corrupte ‘Pedo-functioneel parket’ namens diverse grote Corporate crime ondernemingen die allen gevestigd zijn op de ‘Witwas-Zuidas te Amsterdam van de ‘VVD Gangster Erik Wiebes’. Broekhuijsen zijn hoofdtaak is om al die ‘Elite-Gangsters’ van de betreffende misdaad bedrijven die van fraude of corruptie verdacht werden uit de cel te houden middels schikkingen en op die manier strafvervolging te ontlopen. Is dat VVD Klasse Justitie? Wat denkt u zelf? Het ging daarbij om omvangrijke schikkingen die vaak in de (vele) tientallen miljoenen euro’s liepen, die dan weer aftrekbaar zijn van de belasting. Daarmee ligt belangenverstrengeling op de loer, aangezien Broekhuijsen in zijn rol als Louche ‘Witwas-advocaat’ kennis zal verwerven over de positie van Leenders binnen het ‘VVD-Pedo-Openbaar Ministerie’ van Bolhaar en VVD Minister van Klasse Justitie ‘Aasgier Stef Blok’  over het parket waar hij als hoofdofficier leiding aan gaf en over de collega’s van Leenders bij het ‘Nep en Fop Pedo-functioneel parket’. Tegelijkertijd staat hij Misdadige belasting ontduikende en fraude plegende bedrijven bij, namens wie hij ‘onderhandelt’ over miljoenenschikkingen. Zelf bralt Broekhuijsen echter dat er geen sprake is van belangenverstrengeling en ontkent ook een pedofiel( al heeft hij de schijnt en uiterlijk tegen) te zijn en dat hij niet alles voor poen doet. „Ook daar zie ik geen enkel probleem als beroepsleugenaar en oude ‘gabber in crime’ van Leenders . En wie doet mij wat, ha,ha,ha.”

De ‘Pedo-Witwassers’ van The Shadow World(Video).

Broekhuijsen was voorheen ‘Nep en Fop fraudeofficier’ bij het functioneel parket, een soortgelijke functie als Leenders had heeft na het vertrek van Broekhuijsen bij het OM in 2011. Sindsdien is hij ‘partner in crime’ bij het in ‘Rat in pak- corruptie’ gespecialiseerde ’Ivy Advocaten’. En is hij lid van het schaamteloze Hof van discipline van de orde van advocaten, zodat hij ook daar weer bevriende foute advocaten kan witwassen. Indien die Hof van discipline zich aan de Advocatenwet zouden houden is het eerste wat zij zouden moeten doen Herman Bolhaar, Leenders en Broekhuijsen voor het leven schorsen. Want deze twee louche corrupte ‘Pedo-advocaten’ en Herman Bolhaar maken ex Mr Bram Moszkowicz tot de meest integere advocaat in “Banana-Fraude- Nederland”. Maar goed kan het nog perverser en corrupter in het mooie (VVD corrupte-Pedo) Land van de ‘Pinoccio Rutte’, alwaar Poetin, Wilders en Holleeder(Video) voor alles de schuld krijgen.

Opmerking:  Donderdagavond 23.00 uur  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto 1:Het echte schokkende verhaal van de heer des Huizes die De Vries betrapte in zijn huis te Hoorn en wat u niet in ‘RTL- Riool- Boulevard'(Video) hoorde van hun vaste ‘Riool-medewerker Peter R.’ De Leugenaar van zijn ‘Seks-insluipactie'(Video) in Hoorn.