(van onze Shadow Word redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Konijn van de “Shadow World” (Video) de extreem dure, liederlijke, prostituee politicus President Hollande(Video) is net door de Franse(werkloze) arbeiders, zieken en bejaarden wegens zijn grove arbeiders verraad afgevoerd (net als Asscher)in zijn stinkende ‘Luxe-Wachtgeld- Hol’ of zie hier het nieuwe Konijn van de “Shadow World” de Prostituee politicus en een stiekeme (te jonge) jongens liefhebber(Video) Macron(een soort Franse ‘Gay-Crime King-Rutte(Video)’). De Mainstream-Media-Maffia heeft vanaf het begin dr. Goebbels propaganda gevoerd voor de ‘Nep en Fop sociaal-liberaal Macron’ en tegen La Pen. Macron was jarenlang onder Hollande Minister Gangster en heeft toen de massa kaal geplukt en is een eerste klas corrupte Eurofiel van de “Shadow World”.  ‘Super-Elite Gangster Soros‘ en ‘Pinoccio Rutte'(Video) en alle rechtse Populistische partijen de ‘Nep en Fop Christenen-CDA’, ‘D66-Yuppie-fascisten'(Video) , ‘Groen-Witwas-Links'(Video) en PvdA-hoertjes hebben direct hun ‘gabber in crime’ Emmanuel Macron gefeliciteerd. Mocht hij verloren hebben dan was dat de schuld van Poetin liet Rutte nog weten.


Niet politici maar marketeers  van  The Shadow World winnen verkiezingen. Soros pouring money into Google, Macron to stop Le Pen.

Wilders feliciteert als enige Marine Le Pen. ‘Sultan Erdogan’ en ‘Taxfree King Willem’ woest op Wilders.
„Ik heb haar net een welgemeende felicitatie gestuurd. Nu op naar een pittige tweede ronde, maar ik hoop op een Présidente Le Pen!”, aldus Wilders.PVV-leider Geert Wilders noemt het „geweldig nieuws” dat Marine Le Pen de beslissende tweede ronde heeft bereikt van de Franse ‘Nep en Fop Presidentsverkiezingen’. „Een prachtige dag voor de door de Elite kaal geplukte patriotten binnen en buiten Frankrijk die meer nationale soevereiniteit en minder ‘ rovende en plunderde EU-Elite’ en ‘Islam-IS-immigratie’ willen”, laat Wilders weten in een reactie aan het ANP en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir-.„Ik heb haar net een welgemeende felicitatie gestuurd.

Opmerking: Vanavond 23.00 uur  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto tv:Het echte schokkende  verhaal van de heer des Huizes die De Vries betrapte in zijn huis te Hoorn en wat u niet in ‘RTL- Riool- Boulevard'(Video) hoorde van hun vaste ‘Riool-medewerker Peter R.’ De Leugenaar van zijn ‘Seks-insluipactie'(Video) in Hoorn. Met nog nooit vertoonde schokkende beelden dat de Politie de bejaarde vader van de Heer des huizes wurgt.