‘Maffiaboss John de Mol’ gedwongen te getuigen om idee The voice. Borsato barst uit in huilen.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wij hebben al vele malen en jarenlang gepubliceerd dat het kaartenhuis ‘Witwas-Imperium’ van ‘Maffiabaas John de Mol’ gebouwd is op o.a. het Witwassen van drugsgelden van o.a. de vermoorde ‘Maffiaboss Bruinsma’ en het systematisch jatten van formats van kleine mensen, die geen geld en macht hebben om zich te kunnen verweren.Micheal Roy Barry  probeert al jarenlang te bewijzen dat hij de bedenker is van de hersen verpulveraar Tv-talentenjacht The voice en heeft nu de  Witwas-Talpa- baas Katvanger John de Mol van o.a. ‘Elite-Gangster Frank Botman‘ laten oproepen als getuige ten einde vastgesteld te krijgen dat de Mol in vereniging met de gewetenloze ‘Goede Doelen Oplichter Borsato’ zijn idee heeft gejat. De Mol moet in september zijn verhaal vertellen aan de rechter in Lelystad. Borsato is in huilen uit gebarsten.

Plagiaatrel rond ‘Idols Eric van Tijn’(Video) van ‘Maffia Boss John de Mol’.

Ook de War Child oplichter en beroepshuilebalk Marco Borsato (Video)  en de Talpa-werknemers bendeleden Pim Schmitz en Moos Stafleu zijn opgeroepen voor een getuigenverhoor. Voor voormalig coach smeerpoets Roel van Velzen wordt nog een datum geprikt.Van Velzen zou de bedenker zijn van de Tokkie draaiende stoelen. De Mol zelf wordt als de geestelijk gestoorde vader van de blind auditions gezien. Pas na de verhoren wordt besloten of er wel of niet een rechtszaak komt.Michael Roy Barry is erop gebrand zijn gelijk te halen. Hij zegt dat het hem niet om geld gaat, maar om genoegdoening. De Ier stelt dat hij The voice of America in 2008 heeft vastgelegd bij het Amerikaanse Copyright Office het ook op TheWritersVault.com heeft geplaatst, een soort marktplaats voor de tv-industrie. Barry  kan bewijzen dat Stafleu in 2009 toegang had tot zijn ‘Tokkie-idee’. De Dief Stafleu ‘werkte’ destijds voor The Entertainment-Riool-Group (van onder anderen de Goeden Doelen Maffia Oplichter Borsato) en stapte daarna over naar het Witwas en format jattende Talpa.

Waarom verbindt ‘Tinker Imagineers’ zijn naam aan ‘Maffioso Peter R. de Vries’ & ‘Fake-Misdaadmuseum’(Video).
De Mol maakt de Tokkie The voice sinds 2010 en de schade die dit programma aan de hersens heeft veroorzaakt van de Staar-massa is bij benadering niet te schatten. Een woordvoerster van De Mol wilde gisteren niet reageren op de aantijgingen van Barry en verwees naar hun misdaadjournalist de ‘Insluip-Geilneef Peter R de Vries’ (Video )  die nu deze zaak op verzoek van De Mol in onderzoek heeft en later zijn ‘Leugen-bevindingen’ zal spuien bij zijn ‘RTL Riool–Boulevard’ dat overigens ook voor meer dan 25 procent strategisch eigendom is van ‘Katvanger John de Mol’.

Politieman Brinkman cel in voor ontmaskeren Top ‘Politie-informant Peter R. de Vries’(Video).

Opmerking: Maandagavond 23.00 uur  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto tv:Het echte schokkende  verhaal van de heer des Huizes die De Vries betrapte in zijn huis te Hoorn en wat u niet in ‘RTL- Riool- Boulevard'(Video) hoorde van hun vaste ‘Riool-medewerker Peter R.’ De Leugenaar van zijn ‘Seks-insluipactie'(Video) in Hoorn.

12 reacties op “‘Maffiaboss John de Mol’ gedwongen te getuigen om idee The voice. Borsato barst uit in huilen.

  1. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke berichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. De zender wilde twee gulden per kijker vragen, maar de kabelmaatschappijen wilden dit niet betalen. Ook bleven de verwachte kijkers weg, weinig mensen hadden belangstelling voor wedstrijden van mindere clubs. Bovendien bleef de NOS in de avond de samenvattingen uitzenden. Sport7 leed daardoor al een verlies van 400.000 gulden per dag en ging enkele maanden later ‘achter de decoder’. In enkele grote steden werd Sport7 na 2 maanden al van de kabel gehaald.
    De voetbalclubs (met name de grote) lieten de KNVB weten dat zij de eigenaar van de uitzendrechten waren en niet de KNVB, die de rechten aan Sport7 had verkocht. De rechter gaf de clubs hierin gelijk. Na een verlies van bijna 100 miljoen gulden werd Sport7, door Youp van ’t Hek naderhand gekscherend “Sport Even” genoemd, op 8 december 1996 weer van het scherm gehaald.
    Sport7 was de grote droom van John de Mol, die verwerd tot een nachtmerrie. In september 2004 zag hij deze nachtmerrie echter weer veranderen in een droom. Met MTV Networks Benelux kwam hij tot overeenstemming dat hij de zender waar Nickelodeon overdag uitzendt ’s avonds in te gaan vullen met zijn zender Talpa. Talpa had de rechten voor de voetbalsamenvattingen verkregen. Ook deze droom werd weer een nachtmerrie. De zender, die inmiddels Tien heette, hield op 18 augustus 2007 op te bestaan

  3. Het duurste Amsterdamse huis in particulier bezit bevindt zich misschien niet waar u het verwacht had. Het staat namelijk niet in het centrum aan de grachtengordel of in Oud-Zuid, maar aan de Overtoom in West. Hey mystieke huis is nauwelijks zichtbaar vanaf de weg doordat het op bijna een hectare eigen grond staat. Op het terrein is een tennisbaan, vijver en zelfs een koetshuis te vinden. De villa, genaamd Betty bestaat zelf uit 20 kamers en viel in de smaak bij John de Mol die 5 jaar geleden er tevergeefs 34 miljoen voor bood, meldt Over Amsterdam

  4. De Mol c.s. jat alles uit de Anglo-Amerikaanse entertainment industrie: Gooische Vrouwen van Desperate Housewifes, Heel Holland bakt uit GB,Idles, Holland got Talent etc. etc. Overal is de zelfde troep en pulp. Toppunt blijft de Playback show waar piswijf P(ee) P(ee), top jurylid, tegen de kandidate vermanend zei dat ze de volgende x echt moest zingen en niet playbacken.Dan zou ze nog meer punten krijgen voor haar playbacken. Wat ’n Plee(Play)figuur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s