(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wij hebben al vele malen en jarenlang gepubliceerd dat het kaartenhuis ‘Witwas-Imperium’ van ‘Maffiabaas John de Mol’ gebouwd is op o.a. het Witwassen van drugsgelden van o.a. de vermoorde ‘Maffiaboss Bruinsma’ en het systematisch jatten van formats van kleine mensen, die geen geld en macht hebben om zich te kunnen verweren.Micheal Roy Barry  probeert al jarenlang te bewijzen dat hij de bedenker is van de hersen verpulveraar Tv-talentenjacht The voice en heeft nu de  Witwas-Talpa- baas Katvanger John de Mol van o.a. ‘Elite-Gangster Frank Botman‘ laten oproepen als getuige ten einde vastgesteld te krijgen dat de Mol in vereniging met de gewetenloze ‘Goede Doelen Oplichter Borsato’ zijn idee heeft gejat. De Mol moet in september zijn verhaal vertellen aan de rechter in Lelystad. Borsato is in huilen uit gebarsten.

Plagiaatrel rond ‘Idols Eric van Tijn’(Video) van ‘Maffia Boss John de Mol’.

Ook de War Child oplichter en beroepshuilebalk Marco Borsato (Video)  en de Talpa-werknemers bendeleden Pim Schmitz en Moos Stafleu zijn opgeroepen voor een getuigenverhoor. Voor voormalig coach smeerpoets Roel van Velzen wordt nog een datum geprikt.Van Velzen zou de bedenker zijn van de Tokkie draaiende stoelen. De Mol zelf wordt als de geestelijk gestoorde vader van de blind auditions gezien. Pas na de verhoren wordt besloten of er wel of niet een rechtszaak komt.Michael Roy Barry is erop gebrand zijn gelijk te halen. Hij zegt dat het hem niet om geld gaat, maar om genoegdoening. De Ier stelt dat hij The voice of America in 2008 heeft vastgelegd bij het Amerikaanse Copyright Office het ook op TheWritersVault.com heeft geplaatst, een soort marktplaats voor de tv-industrie. Barry  kan bewijzen dat Stafleu in 2009 toegang had tot zijn ‘Tokkie-idee’. De Dief Stafleu ‘werkte’ destijds voor The Entertainment-Riool-Group (van onder anderen de Goeden Doelen Maffia Oplichter Borsato) en stapte daarna over naar het Witwas en format jattende Talpa.

Waarom verbindt ‘Tinker Imagineers’ zijn naam aan ‘Maffioso Peter R. de Vries’ & ‘Fake-Misdaadmuseum’(Video).
De Mol maakt de Tokkie The voice sinds 2010 en de schade die dit programma aan de hersens heeft veroorzaakt van de Staar-massa is bij benadering niet te schatten. Een woordvoerster van De Mol wilde gisteren niet reageren op de aantijgingen van Barry en verwees naar hun misdaadjournalist de ‘Insluip-Geilneef Peter R de Vries’ (Video )  die nu deze zaak op verzoek van De Mol in onderzoek heeft en later zijn ‘Leugen-bevindingen’ zal spuien bij zijn ‘RTL Riool–Boulevard’ dat overigens ook voor meer dan 25 procent strategisch eigendom is van ‘Katvanger John de Mol’.

Politieman Brinkman cel in voor ontmaskeren Top ‘Politie-informant Peter R. de Vries’(Video).

Opmerking: Maandagavond 23.00 uur  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto tv:Het echte schokkende  verhaal van de heer des Huizes die De Vries betrapte in zijn huis te Hoorn en wat u niet in ‘RTL- Riool- Boulevard'(Video) hoorde van hun vaste ‘Riool-medewerker Peter R.’ De Leugenaar van zijn ‘Seks-insluipactie'(Video) in Hoorn.