(door de ‘Mystery man’ van de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR– De stad moet terug naar de Amsterdammer(Video).Een bron binnen de Commissie stiekem(Video) kwam met informatie waarom Sylvana Simons zich aansloot bij Denk(Video) niet na.Volgens de bron wou zij uitzoeken of de gevluchte Bisschop van Myra (Sinterklaas) buiten zijn Spaans paspoort ook nog een Turks paspoort bezit. Na dat zij de computer van Hannibal Lector Kuzu had gehackt kwam zij achter explosieve informatie. Turkije had bij Spanje,Nederland en het Vaticaan om uitlevering  van de Bisschop (sinterklaas) gevraagd, volgens de Turken had de Bisschop 2000 zwarte pieten de coup laten voorbereiden en deze hadden  enkele uren voor de staatsgreep het land, met de stoomboot al weer verlaten.

Het blijkt dat Gulen de rechterhand is van de Bisschop (sinterklaas).Dit werd volgens de bron strikt geheim gehouden. Dit ging Sylvana te ver en in paniek richtte zij zelf een politieke partij op met alle gevolgen die daar uitvoortvloeide. Daarom zijn wij verheugd dat er een Crowdfunding actie gestart is. Zij wil nog eenmaal actie voeren ,onder de slogan Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten weg uit de Nederlandse Antillen. Steun onze Syl daarbij.

Opmerking: Maandagavond 23.00 uur bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto tv:Het echte schokkende verhaal van de man die De Vries betrapte in zijn huis te Hoorn en wat u niet in ‘RTL- Riool- Boulevard'(Video) hoorde en zag van hun vaste vet betaalde ‘Riool-medewerker Peter R.’ De Leugenaar van zijn ‘Seks-insluipactie'(Video) in Hoorn.