(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Turkse minister ‘Hofnar Mevlüt Çavuşoğlu’ (Buitenlandse Corrupte Zaken) van ‘Sultan Erdogan'(Video) heeft woensdag hard uitgehaald naar
de Nederlandse Elite en hun ‘Taxfree-Graai King Willem’. De bewindsman Hofnar stelde dat Nederlandse politici van de Gevestigde Orde zich feitelijk achter Wilders scharen door zijn uitspraken niet tegen te spreken en dat zij zwijgen over de dubbele paspoorten van de Koninklijke familie.

‘Hofnar Çavuşoğlu reageerde’ woest op de oproep van Wilders om het hebben van een ‘dubbel- (Islam)- nationaliteit’ onmogelijk te maken, maar geldt dat ook voor de ‘Taxfree- Koninklijke-Syfilis- Familie'(Video). „Zolang je Turk (of Argentijn) bent moet je geen Nederlander kunnen worden”, stelde de PVV-leider dinsdag. De PVV werkt aan een voorstel om dat wettelijk te regelen tot grote schrik van King Willem wiens vrouw immers ook een Argentijns paspoort heeft en zijn moeder ‘Shell-Queen Beatrix’ een Brits en een Zwitsers paspoort heeft o.a. om dicht bij haar weggeparkeerde Panama Papers miljarden te zijn De Turkse minister Hofnar en de Nederlandse Premier ‘Hofnar Rutte‘ verweet de PVV-leider er fascistische denkbeelden op na te houden net als de Sultan en King Willem. „Dus mensen die ’ja’ gestemd hebben mogen niet leven, moeten verbannen of vermoord worden”, bralde ‘Hofnar Çavuşoğlu’, die andere corrupte Nederlandse politici verweet te zwijgen over de uitspraken van Wilders en het feit dat de hele koninklijke familie ook twee en soms zelfs drie paspoorten hebben.’ Ook Wilders zijn Hongaarse vrouw heeft twee paspoorten en mogelijk zelfs drie, maar dat ligt anders volgens Wilders,want zij werkt nooit en reis alleen maar naar Israël en Hongarije.