(door Rob Brockhus)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte profiteerde met de Erdogan-Shuffle als volksheld, met schending van internationale verdragen en blokkade van de Turkse ambassade.
Zie hier de wensdroom van de VVD met afstraffing daarvoor van de PvdA. Rutte profiteerde met de Erdogan-Shuffle als volksheld daarvan met schending van internationale verdragen en blokkade van de Turkse ambassade en de uitwijzing van twee Turkse ministers. Held Rutte werd daardoor niet afgestraft met dom populisme en nauwelijks verlies van acht zetels. Hulde voor de manipulatie van het nieuws en hoon voor de journalisten die dat niet door hadden.

 

Leugenaar Rutte bij zijn propaganda Buitenhof: Niemand deugt in de politiek behalve ik en Porosjenko en Erdogan(Video).
Dit alles gesanctioneerd met 150 beëdigingen op basis van een grondwet die de burger met Art. 120 in de Grondwet het recht in kromme rechtspraak ontneemt, waarvan 150 kandidaten nu zeggen dat ze het volk vertegenwoordigen. Vraag het aan die 17 miljoen misleide kiezers die met hun onderbuik Rutte in het torentje laten zitten. Marieke Stellinga vroeg ‘t Mark Rutte persoonlijk in Buitenhof: “U wilt  het vakantiegeld van de bijstandsmoeder afpakken, de zorg- en woonsubsidie korten(Video)”. En niemand zei wat!

Zie Rutte zijn droom Dorp voor werklozen en de laagste klasse(door de VVD Labbenkakken genoemd):

Opmerking redactie De onfeilbare Partijleider van de Stem van de straat ing Steve Brown heeft voor de ‘Nep en Fop Verkiezingen’ reeds herhaalde malen gemeld dat ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep de armen zand wil gaan laten vreten(Video) net als de domme bluffer ‘Mad dog Trump’(Video).