(van onze ‘Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRMad Dog Trump‘ afgebluft door ‘Mad Dog Kim Jong-un’(Video). Maar Godsdienstwaanzinnige Vice President Mike Pence gaat vandaag weer door in Noord-Korea met de ‘Mad Dog- Bluffen’ tegen Kim Jong-un
Het op één haar na failliete bejaarden Vod de ex ‘Nazi-Telegraaf’(Video) publiceert klakkeloos de infantiele leugens van ‘US-Elite-Trol Sir Rifkand’ die al betrapt is dat hij zijn reet en moeder verkoopt aan de hoogste bieder (Video)( Bron: the guardian)’  Deze keer is hij ingehuurd om de bluffer ‘Mad Dog Trump’ zijn ‘Fake-Helden’ aangezicht een beetje te redden.

De dr. Goebbels Telegraaf: Amerikanen saboteerden Koreaanse lancering’.De mislukte lancering van een Noord-Koreaanse raket is te wijten aan de inspanningen van Amerikaanse hackers. Dat zegt de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken Sir Malcolm Rifkind. Volgens de Britse oud-politicus hebben Amerikaanse geheime diensten al eerder cyber-aanvallen gebruikt om Noord-Koreaanse proeven met ballistische raketten te saboteren. Er zouden ‘sterke aanwijzingen’ zijn dat het bewind van Trump ook achter de spectaculaire flop van afgelopen nacht steekt, zegt hij in The Sun.Rifkind zei wel dat Noord-Korea, ondanks het falen van afgelopen nacht, een serieuze nucleaire dreiging vormt. “Ze hebben ook heel wat succesvolle proeven gedaan. Het is een geavanceerd land.”, aldus de schaamteloze en gewetenloze dr Goebbels Telegraaf.