(van onze ‘D66–Yuppie-Fascist’ en Eurofiel redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Fake -Nieuws-De Haagse politiek is niet alleen extreem corrupt, maar ook nog eens een keer zo liederlijk en pervers als de pest. Dat Haagse politieke Tuig hoort op die paar goede na met z’n alle in de cel of in een TBS-inrichting. De ‘Yuppie-Fascisten Leider Pechtold’ was te hitsig om zich voor de buitenwereld(Video) in te houden en heeft voor de uitzending van ‘Jinek -Pis Paay News- op Zondag‘ Knal roodgelakte teennagels van de presentatrice op zijn Twitter gezet.

Sugar Daddy Callgirl Eva’s’ teennagels(Video) hebben dezelfde kleur als haar broek. Jinek:”‘Hoeren-Rood’(Video) is goed voor de Kijkcijfers en dus voor mijn portemonnee, mijn demente,hitsige bejaarden kijkers zijn er gek op”.

De ‘Hoeren Rood-match’ was echter niet te zien in de ‘Riool-uitzending’, want de blonde (Media)-Hoer en ‘Pis News- presentatrice’ besloot dichte pumps aan te trekken om de hitsige Pechthold te plagen. De PvdA- Hoertjes Tweede Kamer Voorzitter ‘Mocro Spion Arib’(Video) was een beetje jaloers waarom Pechthold nooit over haar hoerige knal rode lippen heeft getwitterd, maar is wel van mening dat Pechtold met zijn perverse twitter mee helpt om het vertrouwen in de corrupte politiek van het “Misdaadcentrum Binnenhof van de “VVD-Gay Crime-King Rutte”(Video) te herstellen.

Na de uitzending mocht Pechtold tegen betaling van 1000 euro cash(wordt geboekt als Pr-onkosten) een privé ‘Hoeren-Rood’ Kruizensnuif  momentje hebben met Jinek. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar alleen voor ‘Sugar Daddy’s.