(van onze Internationale ‘EU Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wandelen met Zieke Plasterk op Grondwetdag op kosten van’ Super- Elite-gangster Soros’(Video).
Van de extreem anti Communist op het fascistisch af zijnde ‘Elite-Gangster Soros’ is bekend dat hij middels een soort van ‘soft- revoluties’ door het hersenspoelen van studenten(of omkopen) op zijn dr. Goebbels Instituten democratisch gekozen regeringen om ver gooit, die niet passen in zijn ‘fascistische–Kapitalistische-Slaven’ Maatschappij beeld. Deze keer zien wij niet de PvdA ‘EU- Zakkenvuller Timmermans’ zijn beproefde huilact opvoeren en gaat hij zowaar in de aanval voor zijn boss de ‘Super Elite-Gangster Soros’ en zijn ’Royal-Hoertje Prinses Mabel’. Soros wordt daar bij gesteund door de Nederlandse bejaarde Gevestigde Orde Pers, Trouw, NRC en uiteraard de Staats-Nos die allemaal schande spreken dat die ‘Weldoener der mensheid’ Soros met zijn dr. Goebbels Universiteit Hongerij terecht wordt uitgegooid.

De corrupte Europese Commissie dreigt met juridische stappen tegen Hongarije vanwege recente maatregelen die opkomen voor de echte Europese waarde en mensenrechten. 

‘PvdA Huilkomediant Timmermans’ en Prinses Mabel hoereren zich voor ‘Elite-Gangster Soros’.
Vicevoorzitter  ‘PvdA-Zakkenenvuller Timmermans’ bralde woensdag dat er eind deze maand een besluit wordt genomen over de juridische stappen. Het dagelijks corrupte bestuur van de EU besprak woensdag de Hongaarse hogeronderwijswet, het asielbeleid, een wetsvoorstel over de financiering van maatschappelijke organisaties en een anti-EU-vragenlijst die de nationalistische regering van premier Victor Orbán onlangs verspreidde. PvdA Huilkomediant Timmermans’ en Prinses Mabel hoereren zich voor ‘Elite-Gangster Soros’.

In de enge ‘EU Maffia-Elite kring’ wordt betwijfeld of deze maatregelen wel verenigbaar zijn met hun misdadige waarden waar de EU op is gebaseerd, bralt de gewetenloze ‘Nep en Fop huilebalk Timmermans’. “We moeten nog veel ‘leugen-analyses’ afronden, we moeten absoluut zeker van onze zaak zijn als we een lidstaat aanpakken voor Soros.” Hongarije is volgens hem in tegenstelling tot Polen wel bereid een dialoog over de rechtstaat te voeren.

‘ Hitlerjugend Universiteit’ van Gangster Soros.

De laatste tijd heeft Hongarije verschillende besluiten genomen die ophef veroorzaakten bij de ‘EU-Maffia-Elite’ en hun ‘ECB Bankier-gangsters'(Video). Zo werd onlangs een wet getekend waardoor de beruchte dr. Goebbels Central European University, opgezet door ‘Super- Elite Gangster George Soros’ samen met de CIA, waarschijnlijk moet sluiten. Soros, een overlevende van de ‘Holocaust-Pret-Centums(Video)‘ volgens Spicer (oud student van Soros)en inmiddels 86, gebruikt zijn ‘Bloed-miljarden’ en corrupte types als Timmermans en Prinses Mabel om democratieën omver te gooien in voormalig communistische landen en Zuid-Amerika en de rest van de wereld te hersenspoelen.Daarnaast sloot Orbán in oktober vorig jaar nog de krant Nepszabadsag, na de publicatie van een aantal verhalen over corruptie in de top van de politiek en in de Misdaadbankensector. De officiële lezing is dat de krant verlies draaide en daarom moest sluiten, maar journalisten van de krant noemden het een coup.