(van onze ‘Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hitler grote Voorbeeld van ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Dollar-Nazi-medewerkers’ (Video).
Alle beloftes die Trump aan de macht hebben geholpen blijken nu al stuk voor stuk keiharde leugens. De ‘Mad Dog Trump’ is nog een grotere Puppet dan de ‘War-Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’. Trump: “NAVO niet verouderd en Poetin deugt niet en laat de armen en de aarde maar verschroeien”. Aanvankelijk werd Trump door de EU en US Elite neergezet als een Mad Dog, maar nu is hij weer hun Grote Westerse Leider Führer.

De Amerikaanse president ‘Puppet Trump’ heeft het woensdag in duidelijke, onderdanige bewoordingen opgenomen voor de NAVO en de Wapenhandel  en is daarmee terug in het ‘Elite-Maffia’ gareel. Hij wil met de andere ‘EU-Schurken-landen ‘ samenwerken om het corrupte dood en verderf  NATO bondgenootschap te versterken. Trump bralde dat tijdens een gezamenlijke dr. Goebbels persconferentie met oorlogsmisdadiger, de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg. Tijdens zijn Leugen ‘Tokkie-verkiezingscampagne’ betwijfelde Trump of de NAVO wel toekomst had. Hij noemde de organisatie bij herhaling verouderd en dus achterhaald. Woensdag bleek hij daar inmiddels ook opeens anders over te denken net als al zijn andere Verkiezing’s beloftes. De NAVO is niet in onbruik geraakt, maar een „bolwerk voor vrede en veiligheid, Heil Trump”. Wel wees Trump de partners  zijn gabbers in -(oorlog)- crime er opnieuw op dat ze hun financiële verplichtingen moeten nakomen aan de US Wapenhandel. Volgens de NATO psychopaat Stoltenberg gaat het daarmee de goede kant op.

Trump is grooste Puppet ooit van de ‘Moordende-Elite’.
De ‘Mad Dog Trump’ bralde ook dat de Moordende ‘VS-Elite’ bereid zijn de crisis rond Noord-Korea aan te pakken zonder China als dat nodig mocht zijn ook een Derde Wereld oorlog te veroorzaken(Video). Hij ontmoette de Chinese president Xi Jinping vorige week en sprak hem dinsdagavond opnieuw telefonisch. „President Xi wil het juiste doen denkt de Mad Dog die volgens de extreem intelligente en sluwe president Xi Jinping nog dommer is als het achtereind van een varken. We hadden een prima band, ik denk dat er chemie was tussen ons( Weet hij veel. Hij heeft geen enkel benul van de Chinese beschaving en Filosofen). Ik denk ook dat hij ons wil helpen met Noord-Korea en nu ga ik even wat vrouwen in hun kruis grijpen in het Witte Huis.”